igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.864
Nosivost ovome ako se uradi alu sanduk je oko 1600kg tako da može skoro sve da nosi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, ne vredi. Da je Porche 911 ili slican auto, koga mozes da posedujes 50 godina, p ajde. Ovaj sad krece u zonu kvarova, a delovi mogu misliti koliko kostaju... Jer ovo je socijalni porche, za svaki dan, a ne za vikend voznje all time rounderJoš jedan interesantna ovaj mi je kod kolege.. God 2010 km 236hiljada Cena 20k Pogledajte prilog 589404Pogledajte prilog 589404Pogledajte prilog 589405
Dizel je ovo 3.0d 240ks standard 310ks .. Jbg skupo jeste ali je vrh bolje dizela u klasi teško da imaIskreno, ne vredi. Da je Porche 911 ili slican auto, koga mozes da posedujes 50 godina, p ajde. Ovaj sad krece u zonu kvarova, a delovi mogu misliti koliko kostaju... Jer ovo je socijalni porche, za svaki dan, a ne za vikend voznje all time rounder
Dajem vam besplatne ideje na vama je da odlučite onaj ko ima malo parica na strani sigurno može sebi mesečno lepu kintu da zaradi naravno uz malo truda i rada.. A i ti kamioni za slepu su sigurno x2 od uloženog tako da tu nema rizika
Nema problema tu sam samo mi pošalji spisak na privat šta te interesuje.. Nacemo ti dobrih auta da te ne zatrpavam već da ih se rešavas brzo i svima dobro ..Na prolece cemo mozda da saradjujemo![]()
Dobar, utegnut , očuvan servisiran u Opelu.. samo tu treba biti odlučan i brz otišao ko halva za Poljsku..Onaj Opel mi deluje dobro. Ne mislim da menjam kola, samo primećujem.![]()
Vozi se svaki dan po 3 sofera ga teraju bez pauze.. Jedino kad ide na servis120 000km godisnje... Pa to stvarno nije nornalno330km dnevno je manijakalna kilometraza, i to da se vozi svaki dan
To ti je Flex taxi oni rade za bolnice voze pacijente na preglede ili iz bolnice u bolnicu .. nije to strasno za ovde mogu oni i po 200k za godinu.Informisi se malo,ima dosta ljudi preko koji putuju svaki dan,kad sabere koliko ga kosta stan ili kuca u velikom grau,ispadne isplativije voziti se sat ipo nego preseliti se.
To i nije lose,ako je presao 500k po otvorenom putu.Veci je problem kad auto predje polovinu toga u iskljucivo gradskoj voznji...
100kNije to strasno,ako zivi 200km od mesta gde radi,6 dana u nedelji po 400km i to ti je to.
Najgore od svega sto ce taj da u Srbiju dodje na svojim tockovima i da se proda sa 197k na satu.
Ja sam uvezao teretni kombi koji je imao stakla i prepravljen je sa teretnog na putnicki a ubacili smo sedista i pojaseve iz drugog takvog i zaveli ga na 8+1.Kod nas je problem sa homologacijom, kao sto rekoh. Ako je izasao kao putnicko, mora da bude registrovan kao putnicko, da ima sva sedista i pojaseve, ako je izasao kao teretno, a prepravljen je u putnicko, mora da se vrati u fabricko stanje.
Ja sam racunao grubo cenu Insignije, PDV, i ostali troskovi sigurno nisu ispod 800e, + prevoz + jos po nesto, ajd da kazemo maksimalno 5500.
BTW
Na ovoj E klasi moze dobra zarada da se napravi.