AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Upecao ne upecao ako hoces da platis posteno onda ces dobiti pravu kilometrazu ali pretpostavljam da svi kupci hoce ove automobile http://suchen.mobile.de/auto/peugeo...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine al da plate kao ovaj sa skinutom kilometrazom!!
Smesno i opste poznato da se kod nas skidaju kilometraze ali su i takve cene.
Samo da se neko ne napravi pametan pa da kaze da bi radije platio punu cenu al da zna sta je dobio!:whistling:

pa sta je cudno, ocekujete u srbiji sa porezom i carinom zaradom i prevozom da bude jeftiniji nego u nabavci, ma daaaj, tamo se automobili cene po kilometrazi, a u srbiji je bitna samo cena, a sto na tarabi pise pizdurina nikom nista, ja se nadam da moj na kilometar satu sto pise 130000 ima oko 350 000, bio bih zadovoljan, jedan sam geldao sa 400 000 2007 godiste, odvratilo me je od kupovine samo bela boja (taxi ) italija, sta je to cudno, za manju kilometrazuse placa i do 2000 evra vise sto ja ne bih dao, bitno je da de odrzavan i sve sto nevalja da je zamenjeno, ili udlaganje da se uklapa u cenu. Ljudi zivite u najvecoj lazovskoj prevaranstko lopovskoj drzavi gde samo posteni se neracunaju u ljude i nemaju nikakva prava i bunite se kao da ste neznam sta videli, ili ste coravi toliko. Bilo bi najlepse da se kao na mercedesu stoji onoliko koliko je presao pa biraj, al vama u srbiji ocigledno to netreba jer ce te kao ovce na klanje da trcite na glasanje, a svi do jednog lopovi i jos veci lazovi, pa vaj sa pezoom je jos posten, kakav glava kuce takvi ukucani.

Bilo bi najlepse da se kao na mercedesu stoji onoliko koliko je presao pa biraj, al vama u srbiji ocigledno to netreba jer ce te kao ovce na klanje da trcite na glasanje, a svi do jednog lopovi i jos veci lazovi, pa vaj sa pezoom je jos posten, kakav glava kuce takvi ukucani.

Jos kad bi stajalo... Znam jednog koji veruje da mu je W211 presao 250.000, a on ubio 550.000, znam prethodnog vlasnika :lol: . Samo sto je odrzavan kako treba, pa se ne primeti koliko je prevalio.

samo na osnovu slike si zakljucio da je to isti automobil?
nigde ne pise broj sasije da bi se reklo da je to isti automobil.....mozda su samo upotrebili fotografije zato sto je isti model

Vidi se na osnovu identicnog godista, identicne opreme, na osnovu toga sto se u obe ponude daju cak i iste zimske gume u paketu...
A samo je kod nas u ponudi izostavljena jedna fotka komandne table sa kilometrazom i "precutali" su da mu je kvacilo malo pohabano - iako je to kod nemca posteno napisano pri kraju komentara.

Nego, meni baš deluje kao da si ti neko od ovih sa auto placa Blok (što bez blama vratiše kilometražu za preko 100.000km)?!

samo na osnovu slike si zakljucio da je to isti automobil?
nigde ne pise broj sasije da bi se reklo da je to isti automobil.....mozda su samo upotrebili fotografije zato sto je isti model

Pa pogledaj malo slike.Isti plac u nemačkoj i ta ista slika plac u Beogradu.Misliš da če ovaj iz Beograda uzimati slike sa plačeva u Nemačkoj kao da on nema svoj aparat.To su dva različita prodavca,jedan u nemačkoj jedan u Beogradu .To je neka mutljavina mora da se sumnja ili.

Ma slike su lepe a auto garant jos nije stigao pa da ga slikaju a posto je borba ko ce pre da proda auto onda se stavljaju slike unapred.
Nisu svi kao ja-dobio Mercedesa pre dve nedelje skoro i evo ga u dvoristu a jos ni oglas nisam okacio.:hahaha:
Bio mi kod majstora i menjao sam mu lanac.lancanike,klizace,hidro spaner,vodenu pumpu,ulje,uljni filter i sve me izaslo 520 eura i sad mi lepo da ga gledam u dvoristu.:hahaha: Ma samo da ga zena usisa i da ga ja operem i kacim oglas ali sa pravih 154k km sa servisnom knjizicom i carinskom deklaracijom gde se vidi da je na toliko carinjen!

Upecao ne upecao ako hoces da platis posteno onda ces dobiti pravu kilometrazu ali

Samo da se neko ne napravi pametan pa da kaze da bi radije platio punu cenu al da zna sta je dobio!:whistling:

Pa ovaj se preprodaje po punoj ceni i placa se posteno, ispravnim a ne falsifikovanim novcem. Uostalom zasto pricati o postenju kada se radi o ociglednom krivicnom delu. I to ne samo jednom je vrseno falsifikovanje.

Uz sve to nije ni cudo na kakvom su glasu trgovci vozilima.

Ma slike su lepe a auto garant jos nije stigao pa da ga slikaju a posto je borba ko ce pre da proda auto onda se stavljaju slike unapred.
Nisu svi kao ja-dobio Mercedesa pre dve nedelje skoro i evo ga u dvoristu a jos ni oglas nisam okacio.:hahaha:
Bio mi kod majstora i menjao sam mu lanac.lancanike,klizace,hidro spaner,vodenu pumpu,ulje,uljni filter i sve me izaslo 520 eura i sad mi lepo da ga gledam u dvoristu.:hahaha: Ma samo da ga zena usisa i da ga ja operem i kacim oglas ali sa pravih 154k km sa servisnom knjizicom i carinskom deklaracijom gde se vidi da je na toliko carinjen!
zašto si menjao lanac? meni su rekli da na mercedesu lanac traje isto koliko i motor. bar je tako bilo za W210.

Vidi se na osnovu identicnog godista, identicne opreme, na osnovu toga sto se u obe ponude daju cak i iste zimske gume u paketu...
A samo je kod nas u ponudi izostavljena jedna fotka komandne table sa kilometrazom i "precutali" su da mu je kvacilo malo pohabano - iako je to kod nemca posteno napisano pri kraju komentara.

Nego, meni baš deluje kao da si ti neko od ovih sa auto placa Blok (što bez blama vratiše kilometražu za preko 100.000km)?!
a nista iste slike a

@945SE
Ako si video linkove koje sam okacio to nikako nije puna cena tog auta.Mozda jeste puna ali za tu pravu kilometrazu.
@vd
U servisu mi je receno da na tom 1,5 benzinskom motoru lanac mora da se menja svakih 100k km a ovde nikad nije menjan i toliko je imao lufta da je poceo da delje deklu sa strane.Sad ga mogu sa osmehom na licu prodati jer je sve novo i originalno stavljeno sa fiskalnim racunima.:)

@vd
U servisu mi je receno da na tom 1,5 benzinskom motoru lanac mora da se menja svakih 100k km a ovde nikad nije menjan i toliko je imao lufta da je poceo da delje deklu sa strane.Sad ga mogu sa osmehom na licu prodati jer je sve novo i originalno stavljeno sa fiskalnim racunima.:)
svojevremeno sam pitao za W210 dizela i u Bačkom Petrovcu su mi rekli da se ne menja otprilike dok ne dođe vreme za otvaranje motora a to je oko 400...500 hiljada km. ja sam vozio do 360 hkm bez problema...
mislim da je i kod Fiata 1.3 mjet propisana zamena lanca na 250 hiljada. u slučaju da se kod mercedesa lanac menja na 100 hiljada ne vidim prednost u odnosu na kaiš.

vd:
svojevremeno sam pitao za W210 dizela i u Bačkom Petrovcu su mi rekli da se ne menja otprilike dok ne dođe vreme za otvaranje motora a to je oko 400...500 hiljada km. ja sam vozio do 360 hkm bez problema...
mislim da je i kod Fiata 1.3 mjet propisana zamena lanca na 250 hiljada. u slučaju da se kod mercedesa lanac menja na 100 hiljada ne vidim prednost u odnosu na kaiš.

U istom tom servisu u Backom Petrovcu kod Triaske sam i kupio delove i covek mi je objasnio da kod A150 lanac odlazi na 100k km a ja sam izmenjao skoro sve sto se moze zameniti tj jedino nisam menjao lancanik radilice i i ti delovi su me sa popustom kostali 330 eura jer nema kopije i sve je iz originala a onda jos ruke majstora od 150 eura i ulje Mobil1 5-30W koje je kostalo 3100 dinara i uljni filter Knecht od 586 dinara. Za sve imam racune i sad covek koji ga kupi je miran 100k km. Za te druge Mercedese koji se duze proizvode verovatno ima i zamenskih delova koji su jeftiniji ali za ovaj ama bas nista nema u kopiji dok vec za stari W168 ima i za 150 eura moze da se uzme sve ovo sto sam ja platio 330 sa 10% popusta!

ne znam ni gde se nalazi taj auto plac niti ko je vlasnik.....ne posecujem takva mesta u stvarnosti niti virtuelno.....a i nikada ne bih kupila polovni automobil...za godinu dana na polovnom automobilu ima toliko kvarova da je jeftinije kupiti novi automobil male potrosnje

Back