Austrija protiv nasilja

Kako je ova situacija sad tako “različita” od Ribnikara? Zar takav masakr nije znak da je austrijsko društvo duboko obolelo i da ga treba lečiti, htelo ono ne htelo? :think:

Разлика је у томе што родитељи овог дечака нису чланови мафије која је украла државу. А и то да у Аустрији ипак нема до те мере идолопоклоника психички оболелих политичара.

evo zamišljam...
...
...
...
ne vredi...
ne ide...

kad je to i gde bilo?
A ja da ti crtam, numem :mrgreen: pogledaj malo njihov socijalni program, samo to recimo. I da se razumemo, procenat od 0.8 % ekstremno bogatih u nekoj državi ne znači da će njih baš uvek kazniti, ali razlika je u tome što kod nas uz te bogate ne kažnjavaju ni mnoge druge samo zato jer su SNS.

A ja da ti crtam, numem :mrgreen: pogledaj malo njihov socijalni program, samo to recimo. I da se razumemo, procenat od 0.8 % ekstremno bogatih u nekoj državi ne znači da će njih baš uvek kazniti, ali razlika je u tome što kod nas uz te bogate ne kažnjavaju ni mnoge druge samo zato jer su SNS.
a jel hoćeš da mi nacrtaš i zašto nisi ostala tamo u tom savršenom raju nego se vratila u Vučićev pakao?
Nagovorio te muž?

jbg oni savršeni naprave Hitlera
a mi krezubi Nikolu Teslu

a jel hoćeš da mi nacrtaš i zašto nisi ostala tamo u tom savršenom raju nego se vratila u Vučićev pakao?
Nagovorio te muž?

Ne znam ko je pravio Hitlera al bar ni on nije pobegao iz zemlje u kojoj bi ga smatrali ludakom jer je učen i pametan. Nisam ni planirala tamo dugo da budem, imam od čega i ovde, hvala precima i hvala seljacima mojim. Da se nisam vratila ne bih znala da platu i penziju ne zarađuješ već ti je vođa milosrdno daje :mrgreen:

Ne znam ko je pravio Hitlera al bar ni on nije pobegao iz zemlje u kojoj bi ga smatrali ludakom jer je učen i pametan. Nisam ni planirala tamo dugo da budem, imam od čega i ovde, hvala precima i hvala seljacima mojim. Da se nisam vratila ne bih znala da platu i penziju ne zarađuješ već ti je vođa milosrdno daje :mrgreen:
pa profesori sa ETF-a trčali kod kralja da ne pušta "madjioničara u Srbiju još manje na fakultet"
Problem je što danas Nikolu Teslu svojataju i pijanci ispred Amana dok imena tadašnjih profesora ETF-a s oproštenjem ne znaju ni njihove današnje kolege a ni vi se ne borite za vaspostavljanje monarhije nego da se uhlebite a sistem nek se menja posle vekovima ne može preko noći.

Austrija, ako nisi znala, ima tvoj dosije, svaku kopiju dokumenta, prepiske, razgovore...
To su u obavezi da rade od završetka WW II nad svakim gradjaninom.

Poslednja izmena:
Ali niko ništa ne blokira.Očigledno austrijsko društvo nije spremno na katarzu a ni da promeni paradigmu stvarnosti.

Austrijsko društvo nije spremno da dobije ozbiljne batine od Austrijske policije.

Nagovorio te muž?

Zato što kad se odbije kirija od hiljadu evra ostane ti još hiljadu od te plate, koliko i ovde zaradiš.

Pod uslovom da znaš Nemački ili imaš kičmu za građevinu, u suprotnom ostane i manje.

Austrijsko društvo nije spremno da dobije ozbiljne batine od Austrijske policije.
Stvar je u tome što tamo nikome ne pada na pamet da tu tragediju koristi u borbi za vlast.Oni koji bi to pokušali samo bi se izblamirali.U jednoj drugoj nama dalekoj dalekoj zemlji takvi događaji su prava poslastica za tamošnju opoziciju.Što je tragedija veća,što je žrtava više to bolje.

Back