Audi

imam isto averziju prema audiju jer ga voze svi seljaci dziberi i dzovani koje znam

svaki dzovan kad dodje do para kupuje u 90% audi a u 10% slucajeva mercedes :lol:

i lopovi iz aktuelne vlasti svi do jednoga voze audije :)

osim tadica koji voza mecku od 700.000 evra. o nasem trosku - razume se :)

imam isto averziju prema audiju jer ga voze svi seljaci dziberi i dzovani koje znam
svaki dzovan kad dodje do para kupuje u 90% audi a u 10% slucajeva mercedes :lol:
Znam i ja neke, ali mislim da generalno grešiš.

Naravno da ce predsednik drzave da se vozi u B7 S-klasi. Tako i treba da bude i nikako drugacije.

A slazem se da je Audi jako precenjen, evo ja sam mogao da uzmem dobrog Juga umesto ovog mog.

Naravno da ce predsednik drzave da se vozi u B7 S-klasi. Tako i treba da bude i nikako drugacije.

A slazem se da je Audi jako precenjen, evo ja sam mogao da uzmem dobrog Juga umesto ovog mog.

po kojoj logici predsednik srbije treba da ima skuplje vozilo od premijera nemacke velike britanije i francuske ?

srbija je bogatija drzava od njih a ?

Pa ono, nije da nije tako, ali, šta ti je kriv Audi, aman čoveče? :lol:

Mala proba - zanemariti to kako smesno deluje ovaj opanak od gume (175/65) :lol:

A i volim brate balon gumu, cim naidju neke 175/80 ili 185/70-75-80 (mada mi zanimljivo deluje i varijanta 165/82, koja je fabricki isla na 4-zyl modele) pripremam drugi set tockova. :) Do tad cu da lagano sredjujem ove felne. Nikad nisam to radio, pa cemo videti sta ce ispasti na kraju.

Poslednja izmena:
Iskreno, meni se vise svidjaju ove Kanaldeckel koje sad imam od tih, ali one su ipak originalne. A da, te kao sa 200 mu stoje odlicno.

Inace sam isao da trgujem za karoseriju (bez ikakve mehanike) od Avanta koji je poceo da se kupusa u delove, losa je, ali mi zao da bude bacena, a onda me je lik iznervirao sa cenom, tako da joj po svoj prilici ne gine presa. :|
A cak sam i nasao prilicno dobar CD enterijer da popakujem, posto je ovaj sto je sad u njoj samo da ga uzmes i zapalis. Al dobro, samo jedna od mnogih tuznih prica.

Hahahahaha :D A ko kupuje BMW onda? :D
U čemu bi predsednik trebao da se vozi?

Novi Audi A4 stiže 2014.

67443-Audi%20A4%205.jpg

Dok će restilizovana verzija aktuelnog Audija A4 svetlost dana ugledati u martu naredne godine na Salonu automobila u Ženevi, potpuno nova generacija ovog Audijevog modela stiže 2014. godine.

Tačnije, nemački Auto Bild (odakle su i ovi renderi) najavljuje da će se nova generacija A4 (type B9) pojaviti na jesen 2014. godine (aktuelni model je promovisan 2007.).

Sem novog izgleda (mada bez revolucionarnih izmena), sledeći A4 će biti lakši (za 120-150 kg), bezbedniji, prostraniji i sa ekonomičnijim motorima.

Što se palete motora tiče, trenutno se pominju dizelaši sa rasponom snage od 150 do 300KS, kao i benzinci sa rasponom od 150 do 350 konja. Pominje se i A4 plug-in hybrid (koji će samo na elektropogon moći da pređe 30 do 60 km), kao i varijanta sa pogonom na prirodni gas.

U ponudi će biti i menjač sa duplim kvačilom, quattro pogon, Start-Stopp-System, Head-up Display...

Takođe, u paleti će biti i A4 L sa produženim međuosovinskim rastojanjem (pre svega za Kinu), dok početkom 2015. godine stiže i novi A4 Avant (karavan) i njegova (pro) terenska verzija A4 Allroad.

67444-Audi%20A4%2055.jpg

Autobild

Back