Audi

Najzad sam nasao vremena da dodjem kuci :)

Oj vozilo moje milo, jesil' zimus istrulilo :lol:

11qr5zn.jpg

Radilo se ovaj vikend

Sve spakovano, osim jednog dela table koji su s*ebali. Usput sam stavio i predihtovao stopaljke u boljem stanju, koje sam u medjuvremenu nasao, kao i lajsnu na gepeku. Elektricar je sredio struju (koju su isto s*ebali kad su lomili volan), prosao tehnicki i sutra idem da registrujem. Ole! :D

Sem Audija Q1 i Q5 CrossCabrija, aktuelna je i priča o još jednom novom modelu iz Audijeve Q porodice.

Audi naime planira i konkurenta BMW-ovom modelu X6 koji će u gami nemačkog proizvođača zauzeti mesto između Audija Q5 i Q7.

Taj Audi Q6 će se bazirati na istoj platformi kao VW Touareg i Porsche Cayenne, a sve verzije će imati quattro pogon na sva četiri točka.

Paleta pogonskih agregata bi u početku obuhvatala benzinske i dizel V6 motore, a poput Touarega i Cayennna, i Q6 bi trebalo da dobije hibridnu verziju.

Takođe, govori se i o sportskoj RS varijanti, kao odgovor AMG verziji Mercedesa ML i BMW-u X6 M. Ako se zaista i pojavi, taj RS Q6 će pokretati 4,0 litarski V8 turbo motor.

Autoblog.rs

Ne moze Audi, firma koja postoji 102 godine, da parira Lexusu koji postoji 22, samo obrnuto ;)

audi je generalno za mene jedno precenjeno sranje. ne sporim kvalitet do neke granice al jednostavno drugi proizvodjaci nude sve to sto on nudi ali za daleko manji novac

za mene je najbolji auto onaj koji nudi najvise za najmanje novca.

a audi svakako to nije zato nikada ne bih kupio isti.

Sem Audija Q1 i Q5 CrossCabrija, aktuelna je i priča o još jednom novom modelu iz Audijeve Q porodice.

Audi naime planira i konkurenta BMW-ovom modelu X6 koji će u gami nemačkog proizvođača zauzeti mesto između Audija Q5 i Q7.

Taj Audi Q6 će se bazirati na istoj platformi kao VW Touareg i Porsche Cayenne, a sve verzije će imati quattro pogon na sva četiri točka.

Paleta pogonskih agregata bi u početku obuhvatala benzinske i dizel V6 motore, a poput Touarega i Cayennna, i Q6 bi trebalo da dobije hibridnu verziju.

Takođe, govori se i o sportskoj RS varijanti, kao odgovor AMG verziji Mercedesa ML i BMW-u X6 M. Ako se zaista i pojavi, taj RS Q6 će pokretati 4,0 litarski V8 turbo motor.

Autoblog.rs

Ovo je stvarno nepotrebno.Em sto mi se ne dopada po pitanju dizajna,em sto nikad nisam uspevao da shvatim cemu klasa automobila kojoj pripada X6. :roll:

Back