Audi

pa ovako, planiram kupovinu prvog auta i odlucila sam se za audi a4 (131 ps), pa posto se bas preterano ne razumem u "tehnicke podatke" interesuje me da li je bolji benzinac ili dizel?
a ukoliko neko ima neki bolji predlog, samo neka kaze... :wink:

Ej ja sam vozila audi a4 ... i to dok mi je cerkica bila mala,super auto... posle sam vozila passata cc pa audi r8 ...ali audi a4 dizel,odlicna stvar :ok::super:

file.php

Slucajno videh ovo, i stanem da se raspitam. Kaze lik da tu stoji jedno 20 godina, i ostalo je pola auta (bukvalno, nema enterijera, mehanike, i bilo cega ispred A stuba).
Pitam za malo staklo na zadnjim vratima i ono kod C stuba, jer me neki lik zamolio da mu nadjem, i kaze baja "Znas kako, to je jako retko naci za delove, 50 evra po staklu" o.O

E zbog takvih mi je mucno sto uopste vozim ovako nesto.

Ma problem je sto takvima zine ******, umesto da uzmu 20e za nesto sto je djubre koje stoji u dvoristu, sanjaju neke cifre nenormalne. Jedan mi je trazio 80 evra za stop lampu :hahaha:

Kakva su iskustva sa ovim autom? Konkretno mislim na 2.7 ili 3.0 dizel masinu.

AUDI-A6-Avant-3-0-TDI-DPF-quattro--2008-.jpg

Htio bih jednog sebe da castim ali me je onaj stari model (2002 godiste) toliko izjeßao da mi se na sami pomen "A6" gadi. :)

Back