Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gorivo ti je na minimumu...
ili ne radi pokazivac![]()
vozio sam ja a4 1.8 , fin autic...ide ko zmajOdlucio sam da zamenim Puntisu (10ku) Audijem A4,da je neko 200/03...nikada pre nisam nesto narocito proucavao Audije,tako da ih slabo poznajem...svaki savet bi mi dobro dosao....zanimaju me benzinci....1.8,2.0.
911s [SK];14335103:Nešto se dešava na trapu, rascentriran, loše gume, krive felne, silen blokovi, krajevi spone, letva volana, oscilujuća ramena.... Idi kod trapadžije.
Pazi koji sam ja slucaj imao. Rasuo se lezaj na poluosovini. I isto tako je bilo, prvo pri odredjenoj brzini, a posle pri razlicitim brzinama. A kad oduzmem gas, onda nista ne trese. I tripovao sam da su gume, da su diskovi, da je nesto na trapu, milion stvari. Bio na reglazi trapa - nista. Odem da zamenim neku glupost i u servisu mi ustanove da se taj lezaj na poluosovini skroz razleteo. Stavili drugi i sve je bilo savrseno.
Ne mora da znaci da je i kod tebe isti slucaj, ali oteraj do svog majstora neka pogleda.
Hoces ako udjemo u EU. Znaci - neces je nikada skinuti.
Gume i felne nijesu to je 1000%!!!
Napominjem da se to desava samo kada dodajem gas i to 80 do 90 km/h, kad je noga macena s gasa nista nema od tog vibriranja...