Audi

4765339782_a71ddd6935_b.jpg

Zanimljivo je da i posle 30 godina to nekome treba :eek:

Nisu uzeli radio, nisu uzeli nove brisace sa zadnjeg sedista, nisu uzeli prsluk, opemu ni akumulator, vec su hteli da ga ukradu

krcx.jpg

I ne znam koja sila je potrebna da se polomi onaj nosac i iskrivi stub volana, jedino trojica da su vukli sipku, ne razumem... I to u jebenom centru jebenog Novog Sada! Popizdeo sam!

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da i posle 30 godina to nekome treba :eek:

Nisu uzeli radio, nisu uzeli nove brisace sa zadnjeg sedista, nisu uzeli prsluk, opemu ni akumulator, vec su hteli da ga ukradu

krcx.jpg

I ne znam koja sila je potrebna da se polomi onaj nosac i iskrivi stub volana, jedino trojica da su vukli sipku, ne razumem... I to u jebenom centru jebenog Novog Sada! Popizdeo sam!

Gamad, vise stete su napravili nego sto vredi to sto su ukrali, a mozda je to i bio cilj, da naprave stetu samo...

A dobro, necemo se vredjati :lol:

Sto rece drugar, moguce je da je neki taksista sto ima takvog platio nekim narkomancicima 100 e da ga dignu... Mislim ono, nidje veze, stajali su tu jos Golf II i Yugo, ako je neko hteo da se provoza kontam da je lakse ukrasti nesto od toga.

No, sta je tu je, najgore je sto me ceka minimum dva dana cimanja da to sredim :dash:

I tako sam ja za godinu dana uspeo da nadjem samo jednu stopajku, i to levu, koja mi je u boljem stanju od desne :D U medjuvremenu, za ove pre fejslifta sam nasao bar 10.

Mozete onda zamisliti moje odusevljenje kad me je juce probudio drugar:
"Evo me na buvljaku, gledam u nesto sto bi mogla biti desna lampa za tvoj Audi"
"Jel Hella?"
"Jeste"
"Jel zakrivljena na kraju?"
"Jeste"
"Kupuj!"

Koje su sanse da ovo bude epilog :lol: :lol:

dsc00498u.jpg

* Cenim da ce MilosB skontati poentu :)

Poslednja izmena:

Back