Audi

file.php

Odlucio sam da zamenim Puntisu (10ku) Audijem A4,da je neko 200/03...nikada pre nisam nesto narocito proucavao Audije,tako da ih slabo poznajem...svaki savet bi mi dobro dosao....zanimaju me benzinci....1.8,2.0.

Odlucio sam da zamenim Puntisu (10ku) Audijem A4,da je neko 200/03...nikada pre nisam nesto narocito proucavao Audije,tako da ih slabo poznajem...svaki savet bi mi dobro dosao....zanimaju me benzinci....1.8,2.0.
vozio sam ja a4 1.8 , fin autic...ide ko zmaj :per:
buraz je posle njega uzeo a6 2.4benzinac(kog sam vozio i mogu ti reci da mi se vise dopada a4, mada zvuk kod a6 je :whistling: ) .
kod a4 za 6-7godina osim onih standardnih servisa je jednom menjao korpu lamelu i druk i to je sve. nikakve teze kvarove :)
Audi - +++++ :cool:
naravno bez plina, chovek hejtuje dizel zajedno sa plinom :super:

Ljudi pomagajte

Sinoc vozeci svog ljubimca sam primijetio nesto neobicno u radu motora, naime vozeci 80 km/h audi pocinje da mi vibrira, maknem nogu s gasa on radi ka singerica, vozim 100 km/h opet radi ka singerica, znaci samo kada vozim od 80 do 90 km/h on vibrira, pravi neke cudne zvuke kojih do sinoc nije bilo!!!

Napominjem da sam prije neki dan zamijenio ulje, covjek mi ga iz Italije donio Liqui moly 5W 40 sa sve racunom placenim 54,99€ za 5 litara, gume sam sve cetiri nove kupio i nijesam, hvala Bogu, jos ni jednu rupu gadjao iako je Bar vas cio raskopan tako da one otpadaju, nijesu krivac za vibracije...

Sto mislite, sto bi moglo da bude, sto mi se desava sa autom!!! :sad2:

911s [SK];14335103:
Nešto se dešava na trapu, rascentriran, loše gume, krive felne, silen blokovi, krajevi spone, letva volana, oscilujuća ramena.... Idi kod trapadžije.

Gume i felne nijesu to je 1000%!!!

Napominjem da se to desava samo kada dodajem gas i to 80 do 90 km/h, kad je noga macena s gasa nista nema od tog vibriranja...

Pazi koji sam ja slucaj imao. Rasuo se lezaj na poluosovini. I isto tako je bilo, prvo pri odredjenoj brzini, a posle pri razlicitim brzinama. A kad oduzmem gas, onda nista ne trese. I tripovao sam da su gume, da su diskovi, da je nesto na trapu, milion stvari. Bio na reglazi trapa - nista. Odem da zamenim neku glupost i u servisu mi ustanove da se taj lezaj na poluosovini skroz razleteo. Stavili drugi i sve je bilo savrseno.
Ne mora da znaci da je i kod tebe isti slucaj, ali oteraj do svog majstora neka pogleda.

Pazi koji sam ja slucaj imao. Rasuo se lezaj na poluosovini. I isto tako je bilo, prvo pri odredjenoj brzini, a posle pri razlicitim brzinama. A kad oduzmem gas, onda nista ne trese. I tripovao sam da su gume, da su diskovi, da je nesto na trapu, milion stvari. Bio na reglazi trapa - nista. Odem da zamenim neku glupost i u servisu mi ustanove da se taj lezaj na poluosovini skroz razleteo. Stavili drugi i sve je bilo savrseno.
Ne mora da znaci da je i kod tebe isti slucaj, ali oteraj do svog majstora neka pogleda.

Hvala... :ok::ok:

Мени се слично десило на Брави пре месец - месец и по, али је мени то ишло дотле да сам морао да зовем шлеп службу... довезао ја ауто шлепом код мајстора у недељу увече, он у понедељак ујутру погледа ништа се не дешава... возе га они мало све у реду... ја га од тада возио једно 4-5 хиљада км ништа... дан-данас не знам шта је било :D

I tako sam danas imao prvi udes u zivotu. Na magistralnom putu me stigne lik Mazdom 626, onom poslednjom, iz 90-ih. Epilog - uterao zadnji branik na Audiju i iskrivio ga, nista strahovito, ali eto, mene ce sad da nervira. Cak nije ni toliko ozbiljno da bih mogao da potezem osiguranje. No dobro, kako je moglo bude super je ispalo. Mazda je prosla mnogo gore, otpalo sve napred, branik, maska, zmigavci posipadali.. haos.

Kuka je zakon, necu je skinuti nikad.

Gume i felne nijesu to je 1000%!!!

Napominjem da se to desava samo kada dodajem gas i to 80 do 90 km/h, kad je noga macena s gasa nista nema od tog vibriranja...

pozz

Menise dogodilo nesto slicno.
Naime posle pranja u praonici sam primetio da mi automobil tresehttp://forum.krstarica.com/images/smilies/g062bx5.gif. Razlog je bio taj sto se u donjem unutrasnjem delu felne osusilo blatohttp://forum.krstarica.com/images/smilies/mali172.gif. Kada sam otisao u praonicu i zalio se http://forum.krstarica.com/images/smilies/rtfm.gif dobio sam besplatno pranje http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_14.gif

inace Audi je konza.
http://www.autogator.rs/svi_oglasi/index.php?oglas=120

Pariz: Audi predstavlja novi koncept

Glasine se stapaju sa vestima o tome da će se Audi-jev novi koncept pojaviti na Salonu automobila u Parizu. Roudster verzija Audi-jevog kupea sa dva sedišta silaziće sa proizvodnih traka sa električnim, ali i benzinskim pogonom (poput onog ugrađenog u Porsche Boxter-u).

Verzija koja je prethodila ovoj prikazana je na detroitskom salonu, a nosila je oznjaku R8, a bila je opremljena sa dva elektro motora ukupne snage 204 KS.

Takav koncept je u stanju da do stotke stigne za samo 5,9 sekundi i da dostigne maksimalnu brzinu od 250 km/h. Sportskom duhu ne pripadaju samo brojke, već i velike rešetke, koje dominiraju prednjim delom automobila. Iznad njih nalaze se savremena LED svetla, koja pridodaju utisku sličnosti sa R8.

Neki novinari su skloni da ovaj koncept već nazovu R4, iako je ta oznaka već odavno rezevrisana od strane Renault-a za svoj hečbek koji se proizvodio u periodu 1961-1994. godine.

1_audi-r4-concept.jpg

Back