Audi

Usuo 5 litara zutog Shella. :)

Malopre ulazim u stan i gledam, stvarno nije lako ovim mojim cimerima:

2dgw0sg.jpg

mw8f37.jpg

vmsyzc.jpg

:lol:

Nisu svi blizu Bubnja :)

ja ni na jednom otpadu skorije nisam video Ficu :think:

al, ok, drugo je KG. Sad iz keca mogu ti dam 5-6 brojeva cigana i necigana koji u dvoristu imaju delove. Jednom smo drug i ja bili u gradu s onim konbijem i startovao nas neki stariji gospodin i kaze da ima delove, pun podrum, prodaje za 100jura.

Otisli, natovarili pun kombi do plafona. Bilo tu dosta i novih delova.

Dok, u radnji u BGu, npr vrata za konbe kostaju 10k dinara :confused:

Poslednja izmena:
braco, jeste videli novi A7?!!! E ja to zovem limuzinom!

Mislim da Audi polako ali sigurno počinje da preteruje s tim glupostima,tipa A5 i A7.

Konkretno,A7 je zamišljen kao sportski definisana varijanta modela A6,a po ceni približiće se više Audiju A8.I zašto neko ko sebi može da priušti A8,ne bi dodao nešto novca i kupio isti,koji je po performansama,kvalitetu,komforu i sugurnosti na višem nivou od A7.

A8 je inače potpuno uradjen u sportskom stilu (pogotovo enterijer),a takve su mu i performanse.Stabilniji je i od S klase i od BMW-a serije 7.Dakle,vrhunski komfor + sportske performanse u jednom.Čemu onda A7 ?

Ako tako nastave,verovatno će se za 4 godine pojaviti i Audi A5.5 ... ili A7.5 :)

Mislim da Audi polako ali sigurno počinje da preteruje s tim glupostima,tipa A5 i A7.

Konkretno,A7 je zamišljen kao sportski definisana varijanta modela A6,a po ceni približiće se više Audiju A8.I zašto neko ko sebi može da priušti A8,ne bi dodao nešto novca i kupio isti,koji je po performansama,kvalitetu,komforu i sugurnosti na višem nivou od A7.

A8 je inače potpuno uradjen u sportskom stilu (pogotovo enterijer),a takve su mu i performanse.Stabilniji je i od S klase i od BMW-a serije 7.Dakle,vrhunski komfor + sportske performanse u jednom.Čemu onda A7 ?

Ako tako nastave,verovatno će se za 4 godine pojaviti i Audi A5.5 ... ili A7.5 :)

Pazi, svako ima svoje misljenje i to je ok! Licno, pre bih uzeo 7micu nego 8micu.. 7mica mi je vise sportski i za malo mladje, onako yebackija dok mi 8mica vise kao direktorksa limuzina - sa vozacem

zz

Back