Audi

@Superbird

Ove bi ti cucnule samo tako

polihutzat013-1.jpg

Sto se tice maglenki samo nadji pravougaone

imgfgdfdm029-1.jpg

hp003-1.jpg

A ako ti pretekne love i ako nadjes delove (mozda na onoj adresi koju sam ti dao), napravis od njega 200

polihutzat012-1.jpg

IMAGE0005JPG-1.jpg

026-1.jpg

23456-1.jpg

Nisam jos stigao da odem tamo, ali sam zato nasao AC pumpu - celih 1300 dinara. Wagen je to :)
Inace, jedan 200 Turbo se dugo prodavao u NS, nikom to nije trebalo. Doduse, sa 200 se vec gubi sustina - da se vozis kao grof uz male izdatke.

A ove su bile 100 evra, zakasnio sam za jedan dan :dash:

dsc02492small.jpg

dsc02481small.jpg

Dolazi gospoja u salon i zagleda novi Q7. Dok je tako zagledala, predje nezno rukom preko karoserije i u tom trenutku joj se otme prdez.
Kaze joj prodavac: "Gospodjo, ako prdite na sam dodir, ima da se userete kad vam saopstim cenu"!

Oce li biti neki MB skorije?

Ne mogu, shvatio sam da sam jos sitan za Mercedes. Nema teorije da izgrcam registraciju/odrzavanje/gorivo, a nije varijanta da opet uzmem neki budz. Bolje Audi 100 u tip-top stanju, nego krpljena Mecka, realno. I ovo je preterivanje, ono, sta ce mi toliki auto, al opet, ja to volim a moze se izdrzati.

Btw, znate li koji virus napada sponzoruse?

X5Q7

Poslednja izmena:
Ne možeš da voziš jedan auto (znači gorivo, registracija, održavanje) i da uz to sredjuješ još jedan ili dva auta, za to moraš da imaš jedno 30-40 soma mesečno platu ali da nemaš nikakve druge rashode.
Ljudi bre nemaju para ni za benzin, a kamoli još i za registraciju i održavanje, a o ostalim vozilima još i da ne pričamo.

Ja Superbirda savršeno razumem, pošto sam i sam u sličnoj situaciji, ako te neko ne dotira sa strane po pitanju keša nego sve sam radiš i privredjuješ onda je zeznuto, pogotovo ako pored toga ideš kao i u neku školu. Mislim, i mene svake nedelje pitaju "kad ćeš da kupiš još neki auto", nije problem navući par krševa ali treba to i uraditi jednog dana, ali onda moraš da napraviš neku ozbiljnu garažu za 3-4 auta, a ako uz to se pronadješ i mom postu iznad, e za to ti treba ne 30-40 nego 60-70 soma mesečno. :lol:

Al to vredi svakog dinara!

Treba da menjam ulje sad (jao), a ne bih da skrtarim jer je motor stvarno dobar. Mislio sam da uzmem Shell, a ima i neko LP Gas, za motore na plin. Valja li cemu ili da gledam nesto drugo?

Ako ćeš već tako, uzmi isperi staro ulje. Ali ne kojekakvim šamponima ili deterdžentima za tu namenu, nego kupi odgovarajuću zapreminu nekog najjeftinijeg Galaxovog ulja, vozi ga 500 km, ispusti ga i onda sipaj to novo kvalitetno. Izaćiće te malo skuplje nego šampon, ali je mnogo bolje rešenje. Nije loše ni skinuti karter i oprati ga, naravno obavezno pritom staviti novi dihtung kartera.

Back