- Poruka
- 235.848
Po snegu motor te veličine u teškom automobilu da. A i leti sa uključenom klimom. Naravno pričamo o gradskoj potrošnji.kazem dolazimo na 10l dizela opusteno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po snegu motor te veličine u teškom automobilu da. A i leti sa uključenom klimom. Naravno pričamo o gradskoj potrošnji.kazem dolazimo na 10l dizela opusteno
Po snegu motor te veličine u teškom automobilu da. A i leti sa uključenom klimom. Naravno pričamo o gradskoj potrošnji.
ova je 2006o kao nista joj ne fali ali bre krs,umor,nocna mora,ne pominji mi
kazem dolazimo na 10l dizela opusteno
xaxa ma i fica ce da isfura toliko![]()
ne kapiram ljude kad mora da hvale svog konja,brate sta god mi se desi mogu da kazem bez hvale i kukanja kako jeste,sredim i terajTo nisi smeo da napises,izbice treci svetski rat sad.
ne kapiram ljude kad mora da hvale svog konja,brate sta god mi se desi mogu da kazem bez hvale i kukanja kako jeste,sredim i teraj
- - - - - - - - - -
iskreno saucesce za discus herniu![]()
kad cuh pre neki dan motor e 220 cdi najezih se sta sam vozio,stojim sad s ortakom pored a4 1.8t kaze on nisi ga ugasio?ne cuje se![]()
Ne, bila je reč o Mondeu, ali nema veze.
Potrošnja je izuzetno bitna stavka koju treba redovno kontrolisati. Ako je mnogo veća od fabričke to znači da postoji bitna neispravnost ili da vozite sasvim pogrešno.
Pricaju ljudi kako im trose kola a na semaforu krecu kao da beze od nekoga i na autoputu voze 140-150 i onda pricaju kako im trosi.
Pritom voze slabasne motore koje prakticno kidaju i uteruju u crveno polje.
Pa nije ni cudo sto im onda trosi jel tako?
Imao sam taj Audi A3 2.0TDI 2007 Quatro i potpuno je normalno da taj vise trosi jer ima 4x4 pogon i tezi je za skoro 200kg od obicne verzije.
E sad kod ovog se nesto ne podudara sa tim konjima i ko zna sta je tu sve radjeno i dirano jer i na slici linije auta nisu bas na mestu.
Mozda je to cak i standardni 140ks motor a prodavac je stavio 175ks jer je cipovan a zna se da cipovani motori kad se sepaju trose dosta vise od fabrickog motora.
Imate lepo u postu iznad okacen sajt za potrosnju koju su vozaci u realnim uslovima imali pa proverite svoj auto.
To sto si ti uzeo neku krsinu to nije mera da ovde dezinforimises ostale.
Imas internet i sajtove gde potrosaci iz svog iskustva pisu koliko im trose automobili pa ako drasticno odstupas to ti je znak da imas krsa.
Evo ti jedan od sajtova i koliko trosi Mercedes C220CDI pa uopredi sa tvojim.
https://www.spritmonitor.de/en/over...03&power_e=143&exactmodel=c220cdi&powerunit=2
A inace taj Audi A4 1,8T trosi po gradu 13L benzina sto znaci da trosi 14 plina u najboljem slucaju.
Imao sam VW Boru 1,8T i milovao ga po gradu da ne moze biti neznija voznja i pokazivao mi je po bordu 11,3 a vlasnik firme u kojoj sam nekad radio ga je kupio potpuno novog i zalio se na potrosnju koja je iznosila 13-14L.
eto prosto lupetas jer sam vise puta testirao i na manje od 10l plina ide,znaci ostali su krsevi jel,baratas splacinama