elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Pozdrav svima, evo mene opet
jos sam u staroj porodici al se nisma javljala dugo pa cu eto opet o mom iskustvu
skupila ja hrabrost i razgovarala sa host mamom kako nesto nije uredu i kako se ona promenila, evo vec mesec dana, i ona meni pocne da se dere i kaze mi da sam ja samo radnik ukuci i da decu ne treba da ucim i da samo treba da slusam i da idalje pricam gde i idem i tako, i jos mi se smeje u lice i pita me gde su mi prijatelji
e to je vec bilo previsetkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
i posle mozda pola sata po razgovoru ona sve OK, super prema meni, cak je i sve bolje u kuci al ja ne prelazim preko onih njenih grubih reci, inace ja sam mirna osoba i ne zameram se al sam i ja morala da upadnem u svadju kad ona vice, mogu i ja
i moja LCC nece da mi pomogne
i moram da pohvalim moju AYUSA - Beograd agenciju koja me je zvala i koja mi pokusava pomoci, zvali su vise koordinatore od ove moje i navodno ce resiti
samo moram da budem strpljiva
dal ja imam pravo da trazim porodicu, il ce oni da mi dodele, jer sam ja razumela agenciju da ce mi oni naci bolju porodicu
ovi moji su sad tako fini da mi ih je zao, al mi svi govore da oni to rade da bi me samo zadrzali
veliko poz
i pazljivo birajte porodice
kako kazu Dva puta meri jednom seci!!![]()
da ti trazis porodicu,ti si ta koja treba da izabere,mislim da nije praksa da se porodica 'dodijeljuje'...joj kakva ludaca od host mame,ali samo budi hrabra i strpljiva sve ce doci na svoje....naci ces sigurno familly koja ce da ti odgovara...
tkacio:

..inace danas tacno 8 mjeseci kako sam ovdje u USA i kako operisem...
a od zilavostyi nece biti ni traga....ali....sve za ljubav!

samo dobijam obavestenja da me gledaju al boze sacuvaj da neko nazove...evo vec cetiri porodice za mesec dana kako sam ukljucena u proces spajanja...i niko se javio nije...