AU pair in USA

Hehehe, ma bilo je vreme stvarno bolovala ceo dan juche... eheh nema veze valja se to po malo.
Nego zenska nemoj mi ljuljati reputaciju choveka iz senke breeeeeeeeeeeeeee!!! :manikir:

e da sam ja pila preksinoc pa da kazem razlog zbog cega bolovah juce ceo dan i celu skoro noc izmedju subote i nedelje...ali nisam...i nemam pojma razlog...
ali jedva pretekoh...glava me otkidala mislila sam da mi glava ima najmanje tonu i po....sva sam se tresla,a nisam imala temperaturumalaksala skroz bila...sama u kuci...joooooooooooooooooooooooooooj....plakalo mi se od muke:sad2:
od jutros mi je malo bolje,al inisam bas bas svoja....
glava me i dalje konstantno boli,ali ne mnogo...
ali prezivecemo...nije mi prvi put,ali desava se s vremena na vreme...

ali bar da sam pila,pa da znam da je od mamurluka...ali jok bre...

e da sam ja pila preksinoc pa da kazem razlog zbog cega bolovah juce ceo dan i celu skoro noc izmedju subote i nedelje...ali nisam...i nemam pojma razlog...
ali jedva pretekoh...glava me otkidala mislila sam da mi glava ima najmanje tonu i po....sva sam se tresla,a nisam imala temperaturumalaksala skroz bila...sama u kuci...joooooooooooooooooooooooooooj....plakalo mi se od muke:sad2:
od jutros mi je malo bolje,al inisam bas bas svoja....
glava me i dalje konstantno boli,ali ne mnogo...
ali prezivecemo...nije mi prvi put,ali desava se s vremena na vreme...

ali bar da sam pila,pa da znam da je od mamurluka...ali jok bre...

sledeci put da pijes...ali kad te uhvate simptomi ti onda navali u kontranapad..;)

btw...da nemas migrenu?

@Nataly napisacu ti jedan post na pvt sa svojim utiscima...

sledeci put da pijes...ali kad te uhvate simptomi ti onda navali u kontranapad..;)

btw...da nemas migrenu?

@Nataly napisacu ti jedan post na pvt sa svojim utiscima...

--------------------------------------------
imam migrenu,ali zadnji put kad sam je imala bas strasnu bilo pred dolazak u ameriku u ovo vreme negde...tad sam zavrsila u hitnoj...

ali ovo nije bas bas taj simptom,ali sve je moguce...mada meni evo vec 3 dan glava konstantno boli,nije toliko jak bol,ali me nervira...pijem vocne sokove,jedem voce,povrce...pijem sok od cvekle,jeste da je bljak,ali moram...
trudim se da se ne nerviram,ali nije bas tako lako...
ali vec 3 dana...:dash:

ali prezivecu ...
sta ima kod vas devojke?

Ja ne znam na sta se ovi Ameri stalno zale kad je ovde sve jeftino...gorivo je dzabe, tj dosta je pala cena u odnosu na to kolka je bila pre par meseci, hrana nije skupa itd.. Oni bi da mogu dzabe da zive :dontunderstand:
Inace sto se pre prijavite pre ce vas izabrati neka porodica, tako da... pohitajte :)
Ja za novu godinu pojma nemam sta cu i gde cu, ima li ko neki predlog zanimljiv?

Pozdrav od mene poslije dugo vremena.
Gotovo 1 mjesec i po ja zivim kod nove porodice u Pennsylvaniji.Za tih mjesec i nesto nemam nijedne ama bas nijedne lose rijeci o njima.Tretiraju me kao kraljicu i imam sve pod milim bogom.........
Ali da li mi se svida ovdje ?:evil:
Buduci da sam zivjela u toplijim djelovima Amerike gotovo godinu ovo mi dode kao sok.......Bolesljiva sam otkako sam dosla,ne volim vrijeme nikako......

I jos sto je najgore ne izlazim navecer........Uglavnom radi se o djevojkama uglavnom ispod 20 a 2 djevojke sto imju oko 25 godina jedna odlazi za nekoliko dana a ova druga ne zeli izlaziti jer mora trositi novac.......:evil::evil::evil:

Buduci da sam na Floridi znala izlaziti i lumpovati gotovo svaki dan ovo me ubija....:(.

Barem idem u New York da se nadem s prijateljicom cak iz NH.

Da li neko zna neki dobar night club u Bostonu.Tamo c u slaviti novu godinu pa ako neko ima kakvu ideju .....

Pozdrav svima na forumu.... Posto sam nova interesuje me proces oko vize - a tice se dela imovine roditelja i nekretnina i tako to.... - kod mene je slucaj da moji nemaju nista sto se vodi na njih , pa ne znam koliko ce mi to otezavati proces oko vize , a i pored svega toga vodim se kao nezaposleno lice (jer fax sam zavrsila i ne radim nigde).. ????

Poslednja izmena:
Pozdrav svima na forumu.... Posto sam nova interesuje me proces oko vize - a tice se dela imovine roditelja i nekretnina i tako to.... - kod mene je slucaj da moji nemaju nista sto se vodi na njih , pa ne znam koliko ce mi to otezavati proces oko vize , a i pored svega toga vodim se kao nezaposleno lice (jer fax sam zavrsila i ne radim nigde).. ????

Molim nekog da mi odgovori na ovo, jer sam bas u dilemi sta da radim!!!!!!!!

Jer moze to na neku foru da se odradi... bilo sta da se uadi!!!??

Kada sam aplicirala za vizu,pre vise od 3 godine ,bilo mi je receno da moram da dokazem da cu se vratiti. I sama sam bila u istom sosu kao i ti -skolu sam zavrsila, nigde nisam radila i nisam imala nista da se vodi na moje ili ime mojih roditelja.

Nasla sam poslic i dobila sam potvrdu da radim ,ali ta potrvda nije ni stigla u ruke konzula ,jer sluzbvenik koji ti pregleda papire pre nego odes na razgovor sa konzulom,mi je tu istu potvrdu vratio . Radnu knjihicu mi nije ni uzeo.
U to vreme sam imala 18-19 godina,tako da neznam da li je to imalo nekog presudnog faktora , mozda sam izgledala "isuvise mlada " da ostanem.

Nisam ti bas bila od neke pomocu ,al' eto ,mozda zelis da znas neciju drugu pricu.
Srecno!

Pozdrav od mene poslije dugo vremena.
Gotovo 1 mjesec i po ja zivim kod nove porodice u Pennsylvaniji.Za tih mjesec i nesto nemam nijedne ama bas nijedne lose rijeci o njima.Tretiraju me kao kraljicu i imam sve pod milim bogom.........
Ali da li mi se svida ovdje ?:evil:
Buduci da sam zivjela u toplijim djelovima Amerike gotovo godinu ovo mi dode kao sok.......Bolesljiva sam otkako sam dosla,ne volim vrijeme nikako......

I jos sto je najgore ne izlazim navecer........Uglavnom radi se o djevojkama uglavnom ispod 20 a 2 djevojke sto imju oko 25 godina jedna odlazi za nekoliko dana a ova druga ne zeli izlaziti jer mora trositi novac.......:evil::evil::evil:

Buduci da sam na Floridi znala izlaziti i lumpovati gotovo svaki dan ovo me ubija....:(.

Barem idem u New York da se nadem s prijateljicom cak iz NH.

Da li neko zna neki dobar night club u Bostonu.Tamo c u slaviti novu godinu pa ako neko ima kakvu ideju .....

Ovo je site preko kog nalazim klubove i nova mesta ,nadam
se i da ce tebi pomoci da pronadjes mesto za sebe u novogodisnjoj noci.

http://www.clubplanet.com/NewYears
http://www.yelp.com/search?find_desc=NIGHTCLUBS&ns=1&rpp=10&find_loc=boston+,MA

Lepo se provedi.U Novoj 2009.god ti zelim da vise ne budes najnezadovoljnija osoba na krstinom forumu.

Jel ima neko ko je bio ili trenutno na programu a da mogu da ga kontaktiram, jer ovde nema nikog po nekoliko dana, a meni.... mnogo toga nije jasno (a vezano za aplikaciju koja se popunjava u agenciji vezano za prepouke i uopste za preporuke - koliko je bitno da su podatci tacni za ambasadu; da li ima to veze - bilo kakve sa ambasadom , da li oni to gledaju i znaju koga sam ja stavila za preporuku) ???????????

Pozdrav svima, ni mene nije bilo dugo!!Pocetkom decembra sam aplicirala za vizu da posetim prijatelje u Kanadi, i cak mi i prijatelji poslali garantno pismo da se vracam u USA posle toga i ovi me ODBILIz:shock: a razlog naveli da sumnjaju da se vracam na program, pa moje finansije, pa porodica za koju radim i sve tako i bas su me iznervirali a taman sam se spremila da sa Floride odem u kanadu i vidim sneg, kako mi nedostaje:grudvanje: i :sanke: al sta cu, moracu sa ovim mojima da slavim ovde, i vec se navikavam na cinjenicu da su odvratni, eh to ti je i neki Au Pair zivot.
Svim asve najbolje u novoj godini od srca zelim!! I skupe poklone od hostova!! mislim deda mrazaz:dm5:

# Blondies... mislim da sam procitala celu temu.... :) ... , ali nigde nisam videla da pise negde sta i kako u vezi preporuka - da li oni u ambasadi njih gledaju i znaju koga sam ja stavila u preporuci i sta ako neki od tih podataka (u preporuci) nije tacan (adresa, godine deteta... i slicno)???

Back