AU pair in USA

Drustvo,sta mi radite,gde ste za NOvu...jeste vec isplanirali?
Ja Najverovatnije bi trebala za US da zavrsim skolovanje...otkrila sam to kao opciju...jeste da su matorci MALENI problem...al ipak:)
Iako mozda necu ici na aupair ostajem u ovom drustvu i sve vas puno volim i podrzavam:-***

Drustvo,sta mi radite,gde ste za NOvu...jeste vec isplanirali?
Ja Najverovatnije bi trebala za US da zavrsim skolovanje...otkrila sam to kao opciju...jeste da su matorci MALENI problem...al ipak:)
Iako mozda necu ici na aupair ostajem u ovom drustvu i sve vas puno volim i podrzavam:-***

ubijedicemo mi tebe da dodjes vidjeces...;)

e pa drustvo ja se za sad odjavljujem sa foruma,jer danas idem u Beograd na slavu kod strica a posle idem direktno na aerdorom sa Hanabi...tako da cu se javiti vrlo uskoro sa istog kontinenta...
ljubim vas sve...i vidimo se uskoro...
LIsa L...vidimo se kad mi prodje sva guzva oko dolaska u porodicu i male adaptacije,ali bicemo u kontaktu...
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kad to bese..... Hocu samo da ti dokazem da si bila uzbudjena! Pa ti vidi o cemu ti ja pricam u poslednje vreme! ;) PS. provali ovo :vudu: haha

e pa drustvo ja se za sad odjavljujem sa foruma,jer danas idem u Beograd na slavu kod strica a posle idem direktno na aerdorom sa Hanabi...tako da cu se javiti vrlo uskoro sa istog kontinenta...
LIsa L...vidimo se kad mi prodje sva guzva oko dolaska u porodicu i male adaptacije,ali bicemo u kontaktu...
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kad to bese..... Hocu samo da ti dokazem da si bila uzbudjena! Pa ti vidi o cemu ti ja pricam u poslednje vreme! ;) PS. provali ovo :vudu: haha

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gde ga iskopa sunce ti tvoje :eek:....kad bese....imam osecaj da je bilo u pre Hrista...:metla:

samo cu reci :azdaja::rida:

CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

---------------------------------------------------------
uzbudjena bila ....eeeeeeeeeeeeee da....
a od tada smo prosli faze:
:super:
:udriglavu:
:dash::sad2:
e sad smo negde izmedju :tease::besna::zzzz::vatromet::metla::besan2::vudu::rida::rotf:

Ponovo radi biJoskop, ponovo radi biJoskop!! :brus:

kokice...semenke...koka kola.....
kokice...semenke..koka kola...
kokice...semenke...koka kola...

navalite narode...sve jeftino....
koooooooooooooooookiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeeeenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kooooookaaaaaaaaaaaaaaa kooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

e..drustvo,ja samo da se javim..:dosadno:

Haha, elektra, malo razonode nije na odmet. Mislim, razonode za pojedine. :) Svaki dan svracam ovde u nadi da ce se pojaviti jos dusa koje zele ici za USA na ovaj nacin. Decko mi se vraca za tacno nedelju dana. Ostaje tu mesec dana i za to vreme ja cu krenuti sa postupkom. Kao sto rekoh, trazicu porodicu u Atlanti i mislim da ce to potrajati. Svakako ne nameravam ici pre jeseni. Gde si sada ti? Da li bi mi mogla malo pisati o tom trenutku kada si krocila na tlo i generalno o tvojim prvim utiscima? Hvala unapred! :bye:

Poslednja izmena:

Back