AU pair in USA

Pozdrav svima, evo mene opet
jos sam u staroj porodici al se nisma javljala dugo pa cu eto opet o mom iskustvu
skupila ja hrabrost i razgovarala sa host mamom kako nesto nije uredu i kako se ona promenila, evo vec mesec dana, i ona meni pocne da se dere i kaze mi da sam ja samo radnik ukuci i da decu ne treba da ucim i da samo treba da slusam i da idalje pricam gde i idem i tako, i jos mi se smeje u lice i pita me gde su mi prijatelji
e to je vec bilo previse:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:
i posle mozda pola sata po razgovoru ona sve OK, super prema meni, cak je i sve bolje u kuci al ja ne prelazim preko onih njenih grubih reci, inace ja sam mirna osoba i ne zameram se al sam i ja morala da upadnem u svadju kad ona vice, mogu i ja
i moja LCC nece da mi pomogne
i moram da pohvalim moju AYUSA - Beograd agenciju koja me je zvala i koja mi pokusava pomoci, zvali su vise koordinatore od ove moje i navodno ce resiti
samo moram da budem strpljiva
dal ja imam pravo da trazim porodicu, il ce oni da mi dodele, jer sam ja razumela agenciju da ce mi oni naci bolju porodicu
ovi moji su sad tako fini da mi ih je zao, al mi svi govore da oni to rade da bi me samo zadrzali:thumbdown:
veliko poz
i pazljivo birajte porodice
kako kazu Dva puta meri jednom seci!!:ok:

da ti trazis porodicu,ti si ta koja treba da izabere,mislim da nije praksa da se porodica 'dodijeljuje'...joj kakva ludaca od host mame,ali samo budi hrabra i strpljiva sve ce doci na svoje....naci ces sigurno familly koja ce da ti odgovara...

ja sam upravo dobila aplikaciju za produzetak druge godine....znaci jos jedna god au pair staza.:):):headbang:i pricala sam sa host mamom tako da vam samo javim ja u aprilu idem kuci na dvije nedjelje,aaaaaaaaaaaaaaaaaa!jedva cekam!!!!!!

elekta, sve cestitke :klap:

Jesi ti trazila produzetak ili? I koliko si vec au pair u usa, mislim, nakon koliko meseci se dobije produzetak za drugu godinu?

pitam cisto informativno :) vjerujem da ti je lepo s tom porodicom i da ces i drugu godinu biti njihova au pair :)

elekta, sve cestitke :klap:

Jesi ti trazila produzetak ili? I koliko si vec au pair u usa, mislim, nakon koliko meseci se dobije produzetak za drugu godinu?

pitam cisto informativno :) vjerujem da ti je lepo s tom porodicom i da ces i drugu godinu biti njihova au pair :)

ne, nijesam ja....a nijesu ni oni direktno,nekako kao, ja kazem da mi je ok ovdje u Chicagu i da bih produzila ali jos nijesam sigurna(to jos ranije bilo)....a host mama onda kako bi oni bili veoma happy ako budu imali tu srecu da im ja budem au pair i drugu god....malo ono znas ..... kroz gusto granje i tako ....ja ostadoh ovdje.jesu, jesu dobri su ne mogu da se zalim,al dobra sam i ja:okok:..inace danas tacno 8 mjeseci kako sam ovdje u USA i kako operisem...

znaci posle 8-9 mjececi dobijas ponudu da produzis...agencija, preko LC koordinatora pita svaku au pairku pojedinacno...

ja sam upravo dobila aplikaciju za produzetak druge godine....znaci jos jedna god au pair staza.:):):headbang:i pricala sam sa host mamom tako da vam samo javim ja u aprilu idem kuci na dvije nedjelje,aaaaaaaaaaaaaaaaaa!jedva cekam!!!!!!

Joj zenska bash ti zavidim za to shto idesh kuci... :)
Josh godinu dana??!?! aaaaaaaaaa pa mala ti si bash zilava. :eek:

Molim pomoc,

agencija BHV mi je rekla da bi morao cekati na odlazak 8-9 mjeseci jer u USA nisu pretjerano zainteresirani za au pair decke.Molim pomozite ako znate neki brzi put inace sam iz Bosne.

Hvala:)

Odustani od BHV-a ako ce te toliko odugovlaciti, plus ce te oderati novcem (700 evrica je kod njih, ako se ne varam, a u drugim agencijama je mnogo jeftinije).
Imas masu drugih agencija, kontaktiraj ih pa vidi sta ce ti reci. Iako za decke traje malo duze pronalazenje porodice nego za devojke..ali ako ti aplikacija bude napucana i dobra, vece su ti sanse. Javi se Ayusi u Beogradu - veoma su efikasni ;)

Osim toga, jel' ti bas zelis au pair ili moze i nesto drugo? Zato ne ides na program work&travel?

Odakle si iz Bosne ako smijem znati? I kad bi ti zelio da ides u U.S.?

Et', puno srece i pozdrav za sugradjana :)

anice usa ja koliko znam ti ne mozes da biras porodicu.. tako su bar meni rekli.. ja nisam mogla da izaberem.. izabrase oni mene.. hehe
ali ako si vec u americi onda bi trebalo da mozes da biras..
kakih sve budala host porodica sam videla, uzas..
srecno!!

jel' mene iko ovdje pozelio :( :lol:

cure drage, jel ova sezona prosla ili sta vec...pomislih da zbog predstojecih praznika slabo traze operke jer nema sile da mi se neka porodica javi...
prolazim tacno ono sto je i elekta :mrgreen: samo dobijam obavestenja da me gledaju al boze sacuvaj da neko nazove...evo vec cetiri porodice za mesec dana kako sam ukljucena u proces spajanja...i niko se javio nije...:thumbdown:

:besna:

cure drage, jel ova sezona prosla ili sta vec...pomislih da zbog predstojecih praznika slabo traze operke jer nema sile da mi se neka porodica javi...
prolazim tacno ono sto je i elekta :mrgreen: samo dobijam obavestenja da me gledaju al boze sacuvaj da neko nazove...evo vec cetiri porodice za mesec dana kako sam ukljucena u proces spajanja...i niko se javio nije...:thumbdown:

E pa samo da ti kazem draga moja da je ovdje moja drugarica u re -matchu bila tri nedjelje i da je juce kupila kartu za kuci jer nema porodica:eek:...jeste da ona ne vozi ali anyway rekli su joj da ih je 11 u re-matchu:sad2: od kojih je 4 koji nijesu vozaci..:eek:..ove koji su vec ovdje znas i sama prvo moraju naci families da bi agencija 'uvezla' nove au pairke..ali ne gubi nadu porodicu ces sigurno naci samo sto da zbog thanksgivinga i praznika moze da potraje...

Poslednja izmena:

Meni nakon sto sam odbila porodicu s 6 djece nisu ni nudili porodice oko 1 i po mjesec.Moja host mom zvala direktora i rekla kako agencija ne radi svoj posao itd.Onda su poceli zvati ......Ali su mrni sve moje bivse porodice nudile da ostanem sve dok ne nadem pravu porodicu.:super:

Back