AU pair in USA

Cao Marija:grin:
htela sam da te pitam jesi do sad polozila voznju? A sta se desava dok ne polozis, jel mozes da vozis auto?
pozz

ma da samo treba da te zavedu tamo u policiji ili gde vec..valjda tvoj br dozvole..i mozes da vozis..ja vozim i sad se fino snalazim za volanom..malo je zeznuto u pocetku jer ne poznajes teritoriju ali sve se da nauciti..
pozZ

izvinite sto ovo pitam neznam jel neko vec odogovorio na ovo pitanje nego jel moguce da ja odem u ameriku i da tamo polazem vozacki iako ga sad nemam (a pravo dobro vozim auto pa bi mi trebalo sekundu da polozim tamo jel?)

hehehe ma ne ozbiljno moram li ovdje da polazem ,moguli tamo da polazem cim dodem

veruj mi ...moras da ovde polazes...jer ja sam se prijavila bez vozacke jos u junu,ali tek pocetkom ovog meseca sam polozila i porodicu sam nasla...
pre toga su me porodice kontaktira,odmah me pitale za vozacki,cim vide da nisam imala odbijale su me...

e pa drustvance ,stigla su mi dokumenta...zakazana mi je ambasada za 10.01.2008.godine.
dobila sam spisak sta sve treba od dokumentacije...
idem polako da to vadim pre praznika...
pozdrav svima...

e pa drustvance ,stigla su mi dokumenta...zakazana mi je ambasada za 10.01.2008.godine.
dobila sam spisak sta sve treba od dokumentacije...
idem polako da to vadim pre praznika...
pozdrav svima...
JO ma man:!: Bash ti zavidim, stvarno. Ja sam uzasno nestrpljiva. A koliko je vremena proshlo od momenta kad si izabrala porodicu do momenta kad su ti stigla dokumenta, odnosno do danas?? :roll:

E pa napokon mi je stigla karta, ja i jos jedna devojka putujemo zajedno!:D
Najteze mi je pakovanje! Sta poneti a sta ne? :confused: Pozdrav svima!

Pa jedino da je ponesem, posto je praviti neznam! :oops:
Ma do j*ja! Uzivancija. Ja dok stignem do pakovanja ima da se nachekam.... E a za sarmice ne brini, ja kad dodjem cu da pravim pa cu da te pozovem! :D:wink:

Ja mislim da cemo mi cak na istom mestu da imamo one sastanke!
Dok ti nestignes, ja cu taman da istrazim tamo neke klubove i rezervisem neke slatke momcice za provode i tako to...:D

vazi...jedva cekam....pa i ja mislim da cemo imati sastanke na istom mestu,jer nisi mnogo daleko od mene...
taman...vazi drugarice...ti istrazi...i ja dolazim vrlo brzo...
pozzzzz

e drustvo ,evo imam par pitanja za vas....
hanabi,lisa l,marija...i ostali...
ova dokumenta koju moram da vadim,jel su na srpskom ili na englskom? sta sve nosim kao dokaz o IMOVINI RODITELJA? da li se to vadi u sudu i sta vec? da li nosim sve i o vlasnistvu nekretnina i placanje poreza i slicno...sta ste vi nosile?
kazite mi sta ste sve nosile u ambasadu....ali bas sva dokumenta...i na kom su jeziku?
malo me frka hvata... jer moram da idem u Makedoniju po originla za izvod iz maticne jer tamo sam rodjena,ali sam drzavljanin Srbije...
molim vas hitno mi je potrebno sve...jer i moji me pitaju jer ne zelim da imam neke probleme da me vracaju iz ambasade i slicno...
hvala svima...
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

Back