remixremix
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
sretna 2008 godina svim buducim amerikancima i trenutacnim amerikanosima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eh, meni i nije bila neshto sretna... raskrstio s devojkom, sad smo oboje u nekom bedaku, paf.... fala bogu pa radim 12 sati dnevno pa ne mislim na gluposti.
eh, meni i nije bila neshto sretna... raskrstio s devojkom, sad smo oboje u nekom bedaku, paf.... fala bogu pa radim 12 sati dnevno pa ne mislim na gluposti.
Vish kako smo Nina i ja voljne da te utesimo
ops::wink:

]nego jeste otishle? shta chekate? proshla je nova godina, tutanj![ocju da mi poshaljete dolar
]

ja skroman shto se tiche novaca... a za ostalo sam uglavnom nezasit![]()
![]()

[jest da nisam ja mali... al znash kako, kad si kriv "primish" krivicu "na sebe"] ljudi mozel se ovaj program platit na rate
By the way, pochele su porodice da se javljaju i kod mene!!! Moram priznati vrlo je zanimljivo. Pa,.. nadam se da cu se i ja ubrzo pridruziti strancima u americi![]()

Evo ja polako privodim kraju pripreme. Sutra putujem, neka me vreme posluzi pa se cujemo odande! Pozdrav svima!![]()

Evo ja polako privodim kraju pripreme. Sutra putujem, neka me vreme posluzi pa se cujemo odande! Pozdrav svima!![]()
[hristos se rodi za ove druge
]