hanabi
Obećava
- Poruka
- 74
zaboravih da ti cestitam na ipod-u. izgleda da su neki bas fini ljudi:grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao Marija:grin:
htela sam da te pitam jesi do sad polozila voznju? A sta se desava dok ne polozis, jel mozes da vozis auto?
pozz
izvinite sto ovo pitam neznam jel neko vec odogovorio na ovo pitanje nego jel moguce da ja odem u ameriku i da tamo polazem vozacki iako ga sad nemam (a pravo dobro vozim auto pa bi mi trebalo sekundu da polozim tamo jel?)
hehehe ma ne ozbiljno moram li ovdje da polazem ,moguli tamo da polazem cim dodem
A reci mi Ninocka jel placaju oni nesto da ja budem model u njihovom salonu?![]()

hehehe ma ne ozbiljno moram li ovdje da polazem ,moguli tamo da polazem cim dodem

ponesi im sarme obavezno! da vide kako se jede pravo!![]()
ops:JO ma mane pa drustvance ,stigla su mi dokumenta...zakazana mi je ambasada za 10.01.2008.godine.
dobila sam spisak sta sve treba od dokumentacije...
idem polako da to vadim pre praznika...
pozdrav svima...
Bash ti zavidim, stvarno. Ja sam uzasno nestrpljiva. A koliko je vremena proshlo od momenta kad si izabrala porodicu do momenta kad su ti stigla dokumenta, odnosno do danas?? E pa napokon mi je stigla karta, ja i jos jedna devojka putujemo zajedno!![]()
Najteze mi je pakovanje! Sta poneti a sta ne?Pozdrav svima!

ops:
ops:E pa napokon mi je stigla karta, ja i jos jedna devojka putujemo zajedno!![]()
Najteze mi je pakovanje! Sta poneti a sta ne?Pozdrav svima!
Ma do j*ja! Uzivancija. Ja dok stignem do pakovanja ima da se nachekam.... E a za sarmice ne brini, ja kad dodjem cu da pravim pa cu da te pozovem!Pa jedino da je ponesem, posto je praviti neznam!ops:
Cestitamo Lisa L!!! Kad putujes?? Pisi kad odes, nemoj da nas zaboravis
A od stvari, pa to smo valjda rezimirale zeno, samo seksi vesops:
ops:
cestitam Lisa....srecno....
vidimo se uskoro...
pozzzzzzzz
Ja mislim da cemo mi cak na istom mestu da imamo one sastanke!
Dok ti nestignes, ja cu taman da istrazim tamo neke klubove i rezervisem neke slatke momcice za provode i tako to...![]()