jasminka_nis
Primećen član
- Poruka
- 543
A sto se tice izlazaka uvece jer prave tu neke probleme? Tipa ne moze preko nedelje, moze samo vikendom i jer ti odredjuju oni kad se moras vratiti kuci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
j sma otisle preko hrvatske agencije koja ima pretstavnistvo u crnoj gori
culturalcare au pair se ozve
pa najbitnije je to,da su neki normalni ljudi.meni su se masu gluposti desavale ali pgg kad ih pogledam koso znaju sta misli,isto tako porodica plati nesto preko 2500$ za vas,i ako djevojka odluci da ode od njih onda za sledecu plate isto toliko,zato im se ne isplati da mijenjaju mnogo Au paire
ev npr.meni se par puta desilo da otvorim vrata od sobe u sred noci i nadjem Host taticu ispred vrata,prisluskuje valjda sto radim,jednom sam pocela da vristim kad sam vidjela u mraku neku osobu pred mojim vratima...ali eto zajebavam ih kako stignem))
isto tako mislim niko iz agencije ne kaze da ce definitivno svakoj od vas soba biti u podrumu kuce,jos za nijednu djevojku neznam da joj je soba na gornjem novi u kuce.mozda ih ima ali ja koga god da pitam soba mu je u podrumu....ja sam se zaprapastila kad sam dosla zbog toga
uglavnom je kod njih svoh podrum jako sredjen i uredjen,uglavnom prostor gdje se djeca igraju ali podrum je podrum
pitajte ih u kom dijelu kuce se nalazi vasa soba pa cete cudi odgovor
zahtijevaju svi oni light celaning ali to je ako sredjivanje kuhinje i to...
eto npr ja sam cijelu prvu godinu cistila sama svu kucu od 100 kvadrata pa nikome nista,htjela sam poci od njih ali su mi rekli"ako tako napravis maci cemo te sa programa i poslati kuci".....drugu godinu su nasli servis da im cisti kucu
Ma salim se ja za podrumeTo je Jelena fora izgleda da se ti ne mesas gore sa njima nego opet nekako da te distanciraju jer hoce kao privatnost svoju sta znam, to mi je jedino objasnjenje, ali eto kazes da su sredjeni podrumi. Meni je samo bitno da imam interneta da mogu da komuniciram sa svojima i prijateljima..
To se i ja mislim ok je da pomognes jer zivis tamo, mislim i u svojoj kuci cistis, ali ono da im ja budem cleaning lady nema sanse, i to cemo u ugovor staviti Elektameni nije nikakav problem da radim light houseworks itd. da skuvam ponekad, ili da pomognem host mami kad nesto radi,i naravno da vodim racuna da ako boravim u nekoj prostoriji ostavim je u predjasnjem stanju , ali da im ja cistim kucerine njihove kompletno necu pa taman nek me skinu s programa i nek se vratim.poslacu ti za moj t-mobile paket poruku na private da ne smaram ljude ovdje.
meni nije nikakav problem da radim light houseworks itd. da skuvam ponekad, ili da pomognem host mami kad nesto radi,i naravno da vodim racuna da ako boravim u nekoj prostoriji ostavim je u predjasnjem stanju , ali da im ja cistim kucerine njihove kompletno necu pa taman nek me skinu s programa i nek se vratim.poslacu ti za moj t-mobile paket poruku na private da ne smaram ljude ovdje.
To se i ja mislim ok je da pomognes jer zivis tamo, mislim i u svojoj kuci cistis, ali ono da im ja budem cleaning lady nema sanse, i to cemo u ugovor staviti Elekta![]()
To se i ja mislim ok je da pomognes jer zivis tamo, mislim i u svojoj kuci cistis, ali ono da im ja budem cleaning lady nema sanse, i to cemo u ugovor staviti Elekta![]()
Heheh to mi je i mama reklacim me prvi amer kontaktiraju javljam ti se na private da se savjetujemo oko ugovora:-Dpravnica si trebla da budes..ako nijesi:-D
JO84 to zaista super zvuci, drzim ti fige![]()
i da sto se tice light housework...samo imam da radim za detetom i csitim za njim jer imaju clean servis koji dolazi 2-3 nedeljno...
ali kuvacu sa host mamom,tj pomagacu joj u kuhinji...
nije mi problem...ni to...
I posle sam ja trebala biti pravnica a gledaj koliko si mana nasla u startumeni se ne svidja sto nemas kupatilo posebno.ni ja nijesam rodjena u palati al to nije mjesec ili dva nego si god dana u tudjoj kuci.ok za konekciju iz mamine sobe al ako ona radi od kuce visice ti vazdan u toj radnoj sobi.i TV, stvarno, pa evo kod nas pa televizor se moze naci za 50e,svako ga moze priustiti pa mi je to nejasno, al mozda te paze i nece da se ozracis dok gledas tv iz kreveta:-D:-D
meni se ne svidja sto nemas kupatilo posebno.ni ja nijesam rodjena u palati al to nije mjesec ili dva nego si god dana u tudjoj kuci.ok za konekciju iz mamine sobe al ako ona radi od kuce visice ti vazdan u toj radnoj sobi.i TV, stvarno, pa evo kod nas pa televizor se moze naci za 50e,svako ga moze priustiti pa mi je to nejasno, al mozda te paze i nece da se ozracis dok gledas tv iz kreveta:-D:-D
Cula sam da su debeli, ja cu moju host porodicu da organizujem da vezba svako veceNego Jelana, izvini ako sam indiskretna, taj tvoj frajer jel Amer ili tamo neki nas? Kakvi su momci?
ma sto se tice kupatila,tv i net-a,veruj mi ,kakvi su mi se sve javljali do sad i ova porodica i ona ranije iz Virginia...su najnormalije...
oni su suvo zlato za ove od ranije...
a i videcemo vremenom sta ce biti i kako ce biti...
i jeste da sam navikla da iz kreveta gladam tv,jer ga imam u sobi...
ali nije mi frka...
tv je najmanja moguca sitnica...
bolja mi je komunikacija sa njima nego gledanje tv...
oni su Indijci,ali slave i americke praznike,tipa Bozic,Uskrs,4.juli,Noc vestica...i posto su se odusevili kad sam im pricala o praznicima i obicajima kod nas...rekli su mi da cemo proslavljati i njih...
liberalni su,bez nekih ogranicenja,predrasdua i slicnih stvari...
oboje su kulturni,obrazovani,vidi se i kad pricamo telefonom,svaki dan me zovu i plus mejlovi...
bar se nadam da sam u pravu...