JO84
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
kakav je to PIN CODE koji uplacujem u Rajfajzen ili Intesa?
ja kad sam uplatila program isla sam u Komercijalnu banku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav je to PIN CODE koji uplacujem u Rajfajzen ili Intesa?

kazite mi sta sve pitaju u amdasadi,sta nosim,jel i imovinsko stanje roditelja,tata ima prodavncu nece mi nesto to smetati za vizu?
kazite od a-s ,kako to izgleda u ambsadi...onako od prvog minuta u ulasku do izlaska...please........
kissssssssssssssss
hej cao svima
da li ima iko od nasih u NJ Montclair
bila bi jako zahvalna kad bi m ise neko javi, jer tek sam dolsa ovde pa bi mi drustvo nasih ljudi dobro doslo???
tnx natasa
Cao svima! Da li neko zna koji su uslovi da se nastavi druga godina na AU pair programu. Koliko sam videla treba da se zavrsi taj kurs!? Koliko treba da se ima tih kredita ili sta vec i da li to mora biti kurs jezika i racunara ili moze biti nesto drugo tipa plesna skola, skola pevanja, nesto vezano za umetnost itd....?????
da li moze da mi neko kaze koliko se placa prvi deo pri predaji aplikacije u agenciji AYUSA
vozacka dozvola za maloljete(ispod 21) kosta 5 $Sto se tice tog polaganja vozackog ispita - ko to placa, mi ili porodica? pretpostavljam da se to placa:?
vozacka dozvola za maloljete(ispod 21) kosta 5 $
a za one od 21.god pa nadalje 10$
sto znaci ; prije nego sto dodjes izvadi medjunarodnu vozacku kod nas i ponesi je sa sobom.po americkom zakonu sa tom vozackom(a moras je imati jer u nju pise i na engleskom jer nece nijedan policajac ako te zaustavi traziti prevodioca da mu preveda sa srpskog na neng-zato i postoji internacionalna vozacka))mozes voziti 90 dana od ulaska u SAD.u rosku od te 3 mjeseca moras plozliti i dobiti americku vozacku doz.pravila su ista kod kao kod nas,kao i svudje u svjetu,imas neka pravila tipa :kad je crveno na semaforu a ti zelis ici desno zaustavis se i onda ako ides desno i vidis da niko ne dolazi imas pravo prolaza,zatim privilo "4 way stop"-kada na sve 4 strane raskrsnice imas znak STOP.onda prvi ide onaj koji se prvi zaustavio,pa onaj koji se drugi zaustavio ide sledeci i tako redom
zeljela bih napomenuti da ako ti je dozvoljena brzina 45 treba toliko da vozis,5do 10 milja/H manje ili vise od dozvoljene brzine tolerisu ali ono vise od te brojke vjeruj mi ne.a kazne su velike
jedna djevojka,sa kojom imam stalan kontakt nije polozila vozacki kada je dosla i policajac je zaustavio i nije imala vozacku ,cak ni onu internacionalnu i morala je poci u zatvor na provjeru i dobila je da plati kaznu od 1000$ ali ona je imala debilnu porodicu i njih nije zanimalo dali ona ima vozacku.
mislim da je ovdje voziti bez vozacke isto kao voziti zavezanih ocju.
ja sam u drzavi Illinois i svaka drzava ima druge propise ali sve se svede na isto.kada dodjes reci host porodici da ti nabavi knjigu kao sto mi imamo za polaganje vozackog.
mislim da je to banalna stvar jer knjiga ima 60 str i na kraju svakog poglavlja imas pitanja za vjezbanje,a ista takva ces imati i na testu.na testu ces jos imati i znakove da zaokruzis koji je koji
sto se tice voznje na testu to je cista banalnost i ako si imalo vozio kod nas nema problema,jjedino sti imas jeste da se malo provozas sa onim koji ide sa tobom i da probas rucnu,od parkiranja samo traze ono kao kad parkiras auto na bilo kojem parkingu
mislim da nemate cega da se tu plasite,ja sma umirala 3 dana a poslije sam umirala od smijeha jer kod nas sam isla na casove voznje mjesed dana i citala knjigu od 300 str.
isto tako ako uzmete vozacku ID vam ne treba jer je dovoljna vozacka da vas legitimise
ako imas nekih pitanja slobodno pitaj,a ja se nadam da sam pomogla
Pomogla si vise nego sto mislis,samo nastavi da pises!!
izvinite ja sam razumjela da je ESL(englis as second language) besplatan, i da mozemo uzeti pored toga nest drugo za onih 500$ koje imamo od porodice.jeli to tako ili sam ja to nesto po svom ukopcala?dali se ako uzmemo samo ako ESL broje krediti?
Cure moze li mi neka reci sto se tice karte do US i natrag, to je placeno jel tako? A od aerodroma u New Yorku ili gde vec, pa do porodice, ko to placa, mi ili porodica? Tnx
Znaci moracu u skolicu i na te sastanke da bi dobila kartu da dodjem kuci, pa dobro...
To mi niko nije rekao u agenciji.