AU pair in USA

Marija najvjerovatnije hocu ...prijavicu se tamo sljedece godine u martu ako ne i prije ,sad cu upisati prvo vozacki pa kad dobijem vozacki onda cu se brinuti o tome....nego sam siguran da cu traziti stariju djecu pa da nemam tih problema sa govancima:):D:D..joj a i ja nikad u zivotu nisam cuvao dijete ali ovo mi je jedini nacin da vidim ameriku pa cu zato i slagati malo agenciji pa se nadam da me nece prokuziti i pametno lovu potrosi:D

Marija najvjerovatnije hocu ...prijavicu se tamo sljedece godine u martu ako ne i prije ,sad cu upisati prvo vozacki pa kad dobijem vozacki onda cu se brinuti o tome....nego sam siguran da cu traziti stariju djecu pa da nemam tih problema sa govancima:):D:D..joj a i ja nikad u zivotu nisam cuvao dijete ali ovo mi je jedini nacin da vidim ameriku pa cu zato i slagati malo agenciji pa se nadam da me nece prokuziti i pametno lovu potrosi:D

Covece, opusteno.Mene su se deca uvek plasila ali i ja njih, tako da sam ih vidjala samo u prolazu kada ih neko seta! Ali aposolutno nemam nikakve veze sa njima sem na onim slikama sto su isle za agenciju, a te slike tj. tih 5 slika ja sam islikala za 2 meseca i to mi je bio najtezi deo posla.A sada cu ih cuvati dvoje.Hocu da ti kazem da se uopste ne opterecujes sa tim delom.A *******, neka zrtva mora da postoji, ta ista deca nam salju kartu za Ameriku koju drugacije je jako tesko videti! I da, posto sam ocekivala malu decu ali imala sam srecu pa sam dobila stariju, pre mesec dana mama i ja smo nasle moju bebu(lutku) iz podruma i onda smo je previjali i kao dobila sam neke osnove a kupanje nisam bila savladala.:D

ej zdrawo
jo vodili me ovi mama i tata danas u srpsku pravoslavnu crkvu ovde u regionu..kao da upoznam neke Srbende..posto ih ovde jako malo ima,pa da izlazim sa njima i tako to..izbace me ispred crkve i kao dolaze po mene za 2 h--da se ja lepo izdruzim sa ``svojima``--a ono tamo liturgija na engleskom..sve na engleskom i sve ameri-i to svi imaju u proseku 80 leta-- ni s od srpskog nisam cula i svestenik mi prisao kao o ti si nova pa me tamo sve ispitao pa fini,pa me cekaju i sledece nedelje da im se pridruzim..malo cudno sve to izgleda...i da ladno jedan deka umro na sred liturgije i niko nista,ladno ga tako ostavili izvrnutog na klupi i do kraja liturgije..Boze oprosti al ne bih ja vise s`njima da se druzim...
pozZ

ej zdrawo
jo vodili me ovi mama i tata danas u srpsku pravoslavnu crkvu ovde u regionu..kao da upoznam neke Srbende..posto ih ovde jako malo ima,pa da izlazim sa njima i tako to..izbace me ispred crkve i kao dolaze po mene za 2 h--da se ja lepo izdruzim sa ``svojima``--a ono tamo liturgija na engleskom..sve na engleskom i sve ameri-i to svi imaju u proseku 80 leta-- ni s od srpskog nisam cula i svestenik mi prisao kao o ti si nova pa me tamo sve ispitao pa fini,pa me cekaju i sledece nedelje da im se pridruzim..malo cudno sve to izgleda...i da ladno jedan deka umro na sred liturgije i niko nista,ladno ga tako ostavili izvrnutog na klupi i do kraja liturgije..Boze oprosti al ne bih ja vise s`njima da se druzim...
pozZ

Jao Maro toga mi druzenja...nemoj vise s njima lijepo reci da je u pitanju generaciski jaz!nesto mi nepojmljivo da su ljudi toliko indiferentni pa makar bila i amerika.uzas

ej zdrawo
pozZ

Ma pusti liturgiju, vidis da umiru tamo.Ima mnogo lepsih kafica. :D

Hej devojke, da li ima neka da je cuvala decu 4 ili 5 god? Interesuje me oko tih njihovih domacih zadataka koji je to fazon? Jel se trazi nesto gramaticki ili je opusteno? Mislim glupo mi je da zbog mog perfektnog Engleskog moji decaci budu najgori u skolici! :D

Hej devojke, da li ima neka da je cuvala decu 4 ili 5 god? Interesuje me oko tih njihovih domacih zadataka koji je to fazon? Jel se trazi nesto gramaticki ili je opusteno? Mislim glupo mi je da zbog mog perfektnog Engleskog moji decaci budu najgori u skolici! :D

Ja cuvam klinca od cetiri i po godine i on je jos u preschool tako da nema nikakvih domacih za sada a ne znam kako ide kasnije tj kada krene u zabaviste, to ce sledece godine

joj marija ma bjezi od toga cuj coVjek umro a oni cekali boze sacuvaj ..nego imam pitabje za SVE LJUDE KOJI SU TRENUTNO AU PAIR KAKAV JE VAS TRENUTASNJI ODNOS SA VASOM PORODICOM?
e ovi moji su super...bas sam zadovoljna..lepo smo se uklopili,ponekad uvece,dok deca sanjaju,popijemo pivo i pricamo,opustena atmosffera..i sto mi se svidja nisu neke cistunice,ono da me cimaju da sredjujem nesto,bitnije im je da se igram sa decom...sve se dogovaramo...ne znam..evo sutra me vodi tata na neku hokej utakmicu prve lige..pa jes` da nemam veze sa hokejom al` za sad nikakav vid zabave ne odbijam..
pozZ

ZDRAVO!
Pisala sam o mom losem iskustvu s kretencinom.Dan poslije sto sam mu rekla da zelim 2 porodicu otisla sam iz te kuce.Moj CC me je pokupila i odvela kod 1 zene u 2 grad.Agencija je platila moj smjestaj.Sutradan 1 porodica se zainteresirala i izabrali su me.Tako sam nasla super porodicu za samo 1 dan.Imam svoj auto i sve je super.Onaj krelac mi ne zeli platiti za proslu sedmicu ali mora.Agencija ga je skinula s programa.Pa hoce da tuzi agenciju.pusa

ZDRAVO!
Pisala sam o mom losem iskustvu s kretencinom.Dan poslije sto sam mu rekla da zelim 2 porodicu otisla sam iz te kuce.Moj CC me je pokupila i odvela kod 1 zene u 2 grad.Agencija je platila moj smjestaj.Sutradan 1 porodica se zainteresirala i izabrali su me.Tako sam nasla super porodicu za samo 1 dan.Imam svoj auto i sve je super.Onaj krelac mi ne zeli platiti za proslu sedmicu ali mora.Agencija ga je skinula s programa.Pa hoce da tuzi agenciju.pusa

Jaoj, uzas ali sreca da se dobro zavrsilo.Kakvih kretena sve ima.

ZDRAVO!

e iskreno ovo je divno cuti,vraca volju i povjerenje onima koji se obeshrabre posle tudjih negativnih iskustava.bas mi je drago zbog tebe amela.u kojem si gradu?

cao cure,meni su danas poslali dokumenta za apliciranje.moze li mi neko pomoci oko ovog Medical Au Pair Reporta??ovaj dio koji popunjava ljekar....kijem ljekaru to da odnesem:?
Lisa ti si to zavrsila pomagaj..:)

Back