ko zna zasto je to dobro.u svakom slucaju jedno je razdoblje iza tebe (fax),mislim sad kad si diplomirala.ja isto imam dobar posao, pa te sto se tice dileme,cas mi se ide cas mi se ne ide ,u potpunosti razumijem.mada,meni je posao zanatski, propast nece, sad ili za god ili dvije uvjek mogu da nadjem dobro radno mjesto,jer imam iskustvo,znam da radim ,temeljna sam u poslu.
Iskrena da budem, ja, sad za sad bar tako razmisljam, ne bih isla da ostanem vec mi se ide,tako nekako zelim,pa iako zvuci kao kad "lazemo" u ambasadi ali da naucim bolje jezik..probudio se jednostavno neki avanturisticki duh u meni.sem, ako budem imala neku ludu srecu i priliku da radim nesto sto mo je u struci ili makar slicno,da se doskolujem ili se zaljubim pa se udam

ja za ove nase prilike ne zivim bas tako lose,eto onako prosjecno.a u sezoni kad radim na moru (moja firma ima Spa center u budvi) kao bubreg u loju8-).imam placen stan,smjestaj sa vodom po citav dan,sto je u bd u sezoni gotovo mission impossibile,hranu sa gostima hotela koji ima 4+ zvjezdice,(ne sa personalom) i platu oko 1000e,nekad vise nekad manje jer se radi na procenat,+baksis koji je vrlo pristojan!.stvarno se i puno radi ali posle posla mogu da koristim sve usluge Spa centra i relaxiram se..
Kad sam u Pg plata je manja, ali je opet pristojna, mogu da placam hranu, komunalije,benzin,kupim sebi
neku sitnicu..(stan ne placam doduse)to bi vec bilo teze..(sem ako je bas periferija)mislim moze se, ako si u fazonu,super, stan mi u centru sve mi je blizu..a frizder zvrlji prazan...
Ja se zapisah,zaboravih sta je pisac htio da kaze.mislim eto razumijem te oko dileme jer je i sam imam.idem preko "wizantiane" i mogu da kazem ako je neko sad u toj fazi biranja agencije da su u potpunosti ok.pozz
p.s-sto si po struci?!