AU pair in USA

Qq,kako ti se to desilo?Fuj to!

..pojma nemam..ludilo neko ..svo troje oko mene i odjednom he..ma nema veze proslo je...
mnogo sam sad happy nasla sam neki buss za 40$ do NYC i nazad..a kad imas vremena baci neki hostel...ali ako ako mozes,nije frks sad cu i ja da trazim...e a sta radis ti ako nije tajna.?.mislim posao i to... izvini proradila mi srpska radoznalost..hehe..

place mi se ...
bila sam u kontaktu sa jednom porodicom iz NJ.I zamolila sam ih da me sacekaju zbog vozackog...
ali sinoc sam im poslala poruku da imam polozila...\
i odbili me.....buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Joco bwe,ovde ima porodica mooore tako da nemoj da se deprimiras sto su jedni otisli.Ko zna sta ih je na to nateralo-mozda su zaista u skripcu sa vremenom pa ma koliko im se ti svidjala oni moraju da uzmu nekog drugog.
Znas kako nas narod kaze "ko zna zasto je to dobro" tako da nemoj nista da brines,pojavice se jos bolja porodica sa jos lepsom lokacijom.
Glavu gore aman zeno,nike kraj sveta!!Kako dosli tako i otisli!!! I jos ces bolje naci!!

..pojma nemam..ludilo neko ..svo troje oko mene i odjednom he..ma nema veze proslo je...
mnogo sam sad happy nasla sam neki buss za 40$ do NYC i nazad..a kad imas vremena baci neki hostel...ali ako ako mozes,nije frks sad cu i ja da trazim...e a sta radis ti ako nije tajna.?.mislim posao i to... izvini proradila mi srpska radoznalost..hehe..

Nista se ne brini sto se radoznalosti tice,oprosticu ti zelju da znas sa kime imas posla :D
Radim u Coffee Shop-u kao barista,znaci pokrivam espresso mashinu i pravim latte,mocha i sl. picenca,tocim nesto malo alkohola i to je to.

Nabacicu linkove za NYC obecavam,sad sam u zurbi idem da radim.

E a to sto se desilo sa sakom i kakom-e pa desi se svakom!!U ala sam pesnicki raspolozena,mora da ce nocas biti dobar baksis!:lol::lol:

e devojke blesave ste:-)
ono za kaku sam s e bas ismejala:-)
nemoj da s ebrines i moj mali je u pelenama...al pre svake kake prdne bar 20 puta ...vec razmisljam o gas masci:-)
al kao sto vec neko rece..sve se mora u ovoj aupair karijeri...komsije i ljudi u parku me redovno nazivaju detetovom majkom....mali me jednom nedeljno tresne po glavi dobro, ujede, ili sutne...nista to nije naivno al kad ne zna da je to lose i ne razume....ja kao i ostali ukucani pretrpimo bar jjedno od navedenih tokom dana:-)
slatki jesu al ponekad i opasni:-)

poz

ko zna zasto je to dobro.u svakom slucaju jedno je razdoblje iza tebe (fax),mislim sad kad si diplomirala.ja isto imam dobar posao, pa te sto se tice dileme,cas mi se ide cas mi se ne ide ,u potpunosti razumijem.mada,meni je posao zanatski, propast nece, sad ili za god ili dvije uvjek mogu da nadjem dobro radno mjesto,jer imam iskustvo,znam da radim ,temeljna sam u poslu.
Iskrena da budem, ja, sad za sad bar tako razmisljam, ne bih isla da ostanem vec mi se ide,tako nekako zelim,pa iako zvuci kao kad "lazemo" u ambasadi ali da naucim bolje jezik..probudio se jednostavno neki avanturisticki duh u meni.sem, ako budem imala neku ludu srecu i priliku da radim nesto sto mo je u struci ili makar slicno,da se doskolujem ili se zaljubim pa se udam;)
ja za ove nase prilike ne zivim bas tako lose,eto onako prosjecno.a u sezoni kad radim na moru (moja firma ima Spa center u budvi) kao bubreg u loju8-).imam placen stan,smjestaj sa vodom po citav dan,sto je u bd u sezoni gotovo mission impossibile,hranu sa gostima hotela koji ima 4+ zvjezdice,(ne sa personalom) i platu oko 1000e,nekad vise nekad manje jer se radi na procenat,+baksis koji je vrlo pristojan!.stvarno se i puno radi ali posle posla mogu da koristim sve usluge Spa centra i relaxiram se..

Kad sam u Pg plata je manja, ali je opet pristojna, mogu da placam hranu, komunalije,benzin,kupim sebi
neku sitnicu..(stan ne placam doduse)to bi vec bilo teze..(sem ako je bas periferija)mislim moze se, ako si u fazonu,super, stan mi u centru sve mi je blizu..a frizder zvrlji prazan...
Ja se zapisah,zaboravih sta je pisac htio da kaze.mislim eto razumijem te oko dileme jer je i sam imam.idem preko "wizantiane" i mogu da kazem ako je neko sad u toj fazi biranja agencije da su u potpunosti ok.pozz
p.s-sto si po struci?!

Menadzer marketinga u kulturi- po struci.Ne znam sta mi je to trebalo!

Nista se ne brini sto se radoznalosti tice,oprosticu ti zelju da znas sa kime imas posla :D
Radim u Coffee Shop-u kao barista,znaci pokrivam espresso mashinu i pravim latte,mocha i sl. picenca,tocim nesto malo alkohola i to je to.

Nabacicu linkove za NYC obecavam,sad sam u zirbi idem da radim.

E a to sto se desilo sa sakom i kakom-e pa desi se svakom!!U ala sam pesnicki raspolozena,mora da ce nocas biti dobar baksis!:lol::lol:

A gde je to tacno, da znamo da svratimo na picence?
PS. Na kojoj si ti sada vizi? Sorry, sto kaze Mara Srpska radoznalost! :D

Sta? 40$? Znaci odem 2 puta do NYC, malo se zekim i vratim se praznih dzepova i tek na kraju nedelje dobijem drugi deo sice! Ja se istripovala jos kao da cu da zaradim lovu... :-(

Nekada uopste neukljucim mozak, narocito kada su to momenti posle pijanke! :)

o znaci proslavila si vizu kako dolikuje..e nek ti je sa srecom..
pa da ja u Harisburgu treba mi tri h tako da mi ovih 40$ za tamo i amo okejs skroz...
a ja ovde jos ni dolar nisam potrosila,mislam od kad sam u porodici..tako da nije tesko da stekas za NYC ili nesto slicno..kad dolazis??

:mad::mad::mad:
nemoj da s ebrines i moj mali je u pelenama...al pre svake kake prdne bar 20 puta ...vec razmisljam o gas masci:-)
al kao sto vec neko rece..sve se mora u ovoj aupair karijeri...komsije i ljudi u parku me redovno nazivaju detetovom majkom....mali me jednom nedeljno tresne po glavi dobro, ujede, ili sutne...nista to nije naivno al kad ne zna da je to lose i ne razume....ja kao i ostali ukucani pretrpimo bar jjedno od navedenih tokom dana:-)

poz

jo ja ove moje izvela u park jednom samo i jedva ih skupih sve da ih vratim kuci..decaci su mi sjajni,,a ova mala malo zeza al dobro...spavaju dva sata popodne tako da imama veliku pauzu..a metabolizam im savrseno funkcionise,kake dva do tri puta na dan..tako da sam u bliskom kontaktu sa 6 govanaca dnevno i to u najboljem slucaju..hehe..

o znaci proslavila si vizu kako dolikuje..e nek ti je sa srecom..
pa da ja u Harisburgu treba mi tri h tako da mi ovih 40$ za tamo i amo okejs skroz...
a ja ovde jos ni dolar nisam potrosila,mislam od kad sam u porodici..tako da nije tesko da stekas za NYC ili nesto slicno..kad dolazis??

Pa nisi potrosila ni dolar jer jos ne poznajes oblast najbolje, ali cim se upoznas malo vise sa putevima i shopping mall-ovima ima da bude ludilo ,pogotovo kada krene okupljanje sa drugim
au pair curama u Starbucks-u ili kad sve radnje okace natpis sale...Para ima da nema!:D

poz

Hhahahahha,da to je najbolja fora kada misle da si im majka,samo mi nikada nije bilo jasno kako ja mogu da izgledam kako majka troje dece u19-oj godini koliko sam imala kada sam bila au pair u toj porodici??Posto je najstariji klinja imao 5,znaci da je izgledalo kao da sam ga rodila u 14og..a pri tome se jasno vidi da nisam nikakva visoka ,zgodna ,sisata zena -zmaj iz Brazila(gde je to inace normalo).Ko ce ti ga znati...

joj marija ti i tvoja govanca:) zar si bas morala tako malu djecu uzeti zar ti nije bilo bolje uzeti malo stariju djecu ili djecu skolskog uzrasta pa da sami znaju obaviti sve,ja znam da ja nebi nikada mogao da se brinem o tako maloj djeci niti bi mi siguran sam iko dopustio

joj marija ti i tvoja govanca:) zar si bas morala tako malu djecu uzeti zar ti nije bilo bolje uzeti malo stariju djecu ili djecu skolskog uzrasta pa da sami znaju obaviti sve,ja znam da ja nebi nikada mogao da se brinem o tako maloj djeci niti bi mi siguran sam iko dopustio

joj pa nisam uopste razmisljala u tom pravcu,nije mi to palo na pamet dok mi host mama nije pokazala gde stoje pelene...ali eto sta cu snalazim se nekako,cak mi vise nije ni tesko..a u kojoj si ti au pair fazi ili nisi??Bilo je sad sest tipova na ovom seminaru i bili su mnogo smesni nisu krili koliko su neiskusni sto se bejbisitinga tice...ali eto izabrao neko i njih...

Back