Hmm..Ameri imaju izraz koji i kod nas postoji - "Looks too good to be true "
Ova prica mi se cini da ne pije vodu.ISPRAVI ME AKO PRIMETIS DA SAM NEGDE POGRESILA!!!
Zasto ovde nesto nije u redu:
- Placen si 320Funti ako sam u pravu.Ispravi me ako gresim JER 320 Funti je $639.137
i ti toliko trebas da budes placen nedeljno???!Ovo nema nigde da je Au pair placen ovoliko.Dadilja,sa papirima i bez agencije,vec da.Mislim,u USA da,za GB nemam pojma.
Da li si pogresno napisao ovo umesto mesecno?Ako je mesecno to je Ok,jer Au Pair u USA mesecno zaradi 4x$140 =$560
Nije mi logicno da u jedna ostrvska prca od GB Au Pair-a moze da plati bolje nego USA ,najjaca svetska sila.Matis mi nije jaca strana,ali ovo stvarno delije isuvise idealno.
-Petak ,subota ,nedelja slobodni..lepo..mozda jednostavno hoce da provedu vreme sa svojim detetom,a imaju vremena petkom i ceo vikendom.Dobro,moze da prodje,imas raznih prohteva.
Mada ovo nije cesto,obicno se malo poigraju sa svojom decom pa im dosade,pa gledaju kako da ih se rese.

sto pre.
-Neces imati nikakve troskove?I sve ce da ti refundiraju?Hmm..Ja da bih stigla ovde platila sam 1000Evrica,i dobila u USA na kraju programa $400 nazad(To je lova placena na ime nekog osiguranja itd.)
Da ces ti da dobijes sve ovo dzabe,i jos da te placaju ko Grofa Tisu,zaista mi je tesko da poverujem.Da te nisu vrbovali za belo roblje prijatelju?
Ovde je normalno da svuda ima interneta,to je sastavni deo zivota.To da je internet nesto extra mogu da samo prodaju nama Srbima,koji imamo najskuplji ,i u isto vreme najsporiji internet u Evropi.Tako da sam ovo stavila pod opcije "PODRAZUMEVA SE"
Telefon-Ista stvar,ko da je tesko kupiti jos jedan aparat i ukljuciti ga u necijoj sobi.Ovo cu ja da ti uradim za dzabe,ako sebi kupis telefon.
Kazes to su mi rekli.Ko je to sa kime ti kontaktiras uopste?Proveri tu agenciju ciji su ti mail dali.Pitaj da ti daju kontakt nekog ko je ovako vec bio u Londonu.Burgijaj i trazi i vidi o cemi se radi ili ces da zavrsis u haremu neke bogate bakute koja vapi za mladim mesom.
I to daleko od Londona.
I da..na moj skepticizam uvek racunaj,tesko verujem ljudima i dosta sam sumnjicava oko ovako kruphih stvari.Sa ovim nema zajebavanja.Ako nisam u pravu,bice mi zadovoljstvo da me ispravis.
Ako ikada stignes do Dublin-a,napravi mi par slika.Posle Grcke,Irska je moja zemlja snova broj dva.Hvala unapred.