Manita ,kada sam napisala tekst koji si citirala,bila sam u prvoj porodici ali posto nam nije islo,sam odlucila da ih promenim.Sa drugom sam porodicom imala bolji odnos,ne sjajan,kako kad,ili u svakom slucaju bolji.Naucila sam da se prilagodjavam i oni su meni izlazili u susret i tako smo ziveli,i lepo se rastali.
Ako ti porodica ne odgovara,promeni je,prvi put cijem da nekoga LCC u tome sprecava,bas naprotiv.Ima ljudi raznih,naravno da ce LCC pokusati da izgladi situaciju medju vama,da napravi sporazum da stvari funkcionisu bolje.Ako ne,onda Boze moj.
Menjanje porodica je krajnje resenje ako se bas toliko ne slazete.
Nemoj da plasis cure koje zele da dodju i da generalises stvari.Niko se na program ne prijavljuje jer voli decu,vec da bi se dokopao USA i spasio se Balkanske propasti.
Ovo je nekad cak i jedini nacin za ulazak u USA.Ako ti je cilj ostati u USA,gledaj na ovu godinu kao godinu gde ces se prilagoditi novom kontinentu,drzavi,jeziku,nacinu zivota,ljudima,ma svemu na sta si do sada navikla.I misli na to kako si od mnogih stvari zasticena.Veruj da bez krova nad glavom i brdom racuna nije nikako lako.Sta god cinila budi promisljena,i zapamti i ta godina ce proci.
Ako ti porodica ne valja,reci im sta ti smeta,ako mozes s njima nastavi,ako ne lepo se rastanite,i kraj price.Mozda nije zlato sve sto sija ali nije sve bas ni tako crno.
Koliko mi je god bilo tesko prosle godine,cenim iskusktvo koje sam iz te godine izvukla.