I ja molim administratoricu da mi odobri poruke
već sam ih par poslala i ne znam gdje je zapelo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEJ Florrie! Jel si i dalje aktivna? Treba mi tvoja pomoc? Zapravo dobro bi mi dosla pomoc devojaka koje su menjale porodice, trebaju mi saveti! Pa ako mozete da mi se javite u privatnoj poruci ili napiste nesto ovde.Ili ako neka devojka zavrsava program u nekoj dobroj porodici da me preporuci!
Inace moja porodica je zadovoljna sa mnom ali ja nisam sa njima. Mnogoo radim devojke mnogoo, 3 dece, ni slucajno! Ali ajde to, nego porodica je bas bas zahtevna, imam jos milion obaveza pored troje malih slatkih indijanaca!
Inace Sanja, ja sam apsolvent i dobila sam vizu. S tim sto sam ja poslednji ispit dala u septembru. A vizu trazila u martu. Vidi ako mozes da izvadis neki dokument da radis negde moze da ti dodatno pomogne, i spremi dobru pricu zasto moras da se vratis u Srbiju da bih ubedila. Drzim ti palceve!![]()
Pozz Sanja
Znam da su moju drugaricu odbili za vizu zato sto joj je ostao samo diplomski i gledali su joj index![]()
nadam se da ces uspeti da sredis to nekako... srecno
Curke hvala vam puno na čestitkamai eto Stela nam se napokon pridružila, govorila sam joj za ovaj forum i kako može sve dileme podijeliti sa vama, te da više glava bolje razmišlja od jedne same
Cijeli proces u ambasadi je trajao oko 2h (čekanje najviše od svega). Ostala sam iznenađena najviše za taj engleski, al drugo su bila sve normalna pitanja + malo detaljnije na nekim djelovima tipa: 1. da li poznaješ obitelj? (pa ja njemu odgovorila da da, a on kao stvarno ih poznaješ? ja opet: pa da. on: osobno ih poznaješ? i onda kontam da se nismo skužili pa mu odg.: ma samo preko Skype-a... hahaha), 2. da li studiraš? (ja rekla da sam zamrznula godinu i da imam još jednu do diplome, on: kada?, ja: prošlu godinu, on: i šta si radila od tada do sada? ja: radila sam ljeti - pomagala roditeljima, on: a po zimi? ja: ništa, on: kako ništa? ja: ništa, odmarala, on: cijelu si zimu gledala tv? ja: da (i smijem se), on: zašto?, ja: jer sam lijena (i već sam se malo jače smijala hihihi)). I on se samnom na kratko nasmijao, počeo tipkati u komp i nakon min-dve mi rekao da je viza odobrenaEto vam najdetaljniji opis intervjua za vizu hahaha. Još sam naravno nadodala da će mi Au Pair program pomoći u mojoj daljnjoj karijeri i školovonju, naučit ću bolje engleski, cultural exchange itd.
Samo se malo bolje pripremite od mene, ja stvarno nisam očekivala da će me pitati da li sam cijelu zimu gledala tv
![]()
Jovana - ubrzo krećemooouzbuđena? Ja jesam, ali mislim da ću bit još više tek pred sam polazak, sad mi još to nekako daleko izgleda hehe.
Sanja - super za večericu, nadam se da je dobro prošlo sa tatomI ovo je strašno što te traže da sada ispite riješavaš? Ima kakvih novosti u vezi toga?
![]()
E super, ima nas vec koji idemo oko septembra
Da, kako se uplacuje onih 585$? U dollarima, evrima, RSD?
pa ako si bila 3x, sta ces ponovo?![]()
Da li je moguce da lekarski obavi specijalista neke od grana,ili mora lekar opste prakse ( jer mi je spec. rod,pa bi mi tu lakse islo)??)
Postovanje svima,
odlucila sam da pred kraj leta idem na Au Pair ,pa me zanima koja je cena lekarskog pregleda,i kakva su vam iskustva sa nasim lekarima?Da li lako prihvate da popune formular?