Cao! Konacno i ja imam nesto iskustva pa mogu da odgovorim na ponesto! 
Crvenkapice 018 u pismu pisi sto duze, o tvojim iskustvima u cuvanju dece o nekim iz preporuke, opisi sta ste radili, koje aktivnosti, koje su tvoje duznsti bile, po mao o svakom detetu, njihovoj licnosti (naravno sve pozivino
, o tebi kao osobi, da si pozitivna, vesela osoba, da volis da radis sa decom, da ti je na prvom mestu bezbednost dece, safty in first place, development i njihova sreca.... O aktivnostima koje volis da radis, da si aktivna, vredna, uredna osoba, organizovana da volis da budes van, to je jako vazno svim porodicama da si aktivna sa decom, da se igras sa njima napolju dosta i da ne volis televiziju i igrice i da to nije nacin na koji zabavljas decu, vec tako sto pravite crafts, igrate edukativne igrice, vodis ih u setnje na igraslista ali da uvek naravno radis po upsutvima i instrukcija roditelja sa kojima si imala odlicnu saradnju i iskustva, da su bili zadovljni tvojim radom i da ste se imali super komunikaciju... znaci samo se nahvali kao nikad u zivotu, i nista neces pogresiti 
Sanja '87 u svemu se slazem sa Jovanom B. ona ti je to lepo obljasnila. Ja sam izabrala porodicu na sat vr od NYC, ja nisam bas gledala lokaciju ali mi se ova nije svidela iz prve medjuim porodica mi se mnogo svidela i onda smo se tako izabrali. Ja sam apsolvent, zapravo meni se to vodi kao obnova
i dobila sam vizu
samo reci jos da ces posle toga upisati master, doktorat cisto da utvrdis da se vracas
Puno srece, drzim vam palceve pa sve uskoro da putujemo!

Crvenkapice 018 u pismu pisi sto duze, o tvojim iskustvima u cuvanju dece o nekim iz preporuke, opisi sta ste radili, koje aktivnosti, koje su tvoje duznsti bile, po mao o svakom detetu, njihovoj licnosti (naravno sve pozivino

Sanja '87 u svemu se slazem sa Jovanom B. ona ti je to lepo obljasnila. Ja sam izabrala porodicu na sat vr od NYC, ja nisam bas gledala lokaciju ali mi se ova nije svidela iz prve medjuim porodica mi se mnogo svidela i onda smo se tako izabrali. Ja sam apsolvent, zapravo meni se to vodi kao obnova

Puno srece, drzim vam palceve pa sve uskoro da putujemo!