Florrie
Primećen član
- Poruka
- 667
micika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad si vec tu, da te priupitam nesto.. Jel vredi nositi nesto od aparata za ulepsavanje (mislila sam na epilator i profesionalni fen za kosu) ili da se ne cimam dzabe? Znam da je struja drugacija, a ne znam koliko bi pomogli oni konvertori napona 
Aj epilator manje-vise treba ali kosa je kosa!
Videcu jos za to, jel ima tamo da se kupi Babyliss marka fena, i koliko kostaju ti profi i te stvarcice za ulepsavanje?
Ostalo je jos 17 dana do puta, joojjjj 
Ti bas dolazis u vreme vecih praznika, ima da ti pamet stane od snizenja i shoppinga 

))))) Sta je taj black friday? Mora da je nesto sto ima 80 ili 90 posto popusta 
Radnje se otvaraju tacno u ponoc, i snizenja su velika 
Skontacemo nestoMogla bi da navratis do NJ da se vidimo(ako si u blizini naravno)!![]()
Vidim da je 25, novembra, to cu propustiti 

Neke agencije pre nisu imale uopce organizovan prevoz pa se devojke same snalazile. 
A i cim krocim u neku nasu crkvu, ispasce neki maco Balkanac
Lep je grad ali je jako hladno tamo, opet me tesi sto necu biti jedno vreme tamo vec na Floridi A i cim krocim u neku nasu crkvu, ispasce neki maco Balkanac![]()
Bice ti onda zanimljivo 
a drago mi je da ces i ti jedno vreme provesti na Floridi. Punooo bolje od minusa u Klivlendu :Jel vredi nositi nesto od aparata za ulepsavanje (mislila sam na epilator i profesionalni fen za kosu) ili da se ne cimam dzabe? Znam da je struja drugacija, a ne znam koliko bi pomogli oni konvertori napona![]()
Treba da polazes psiho test kad odneses dokumentaciju, i uradice jos jedan intervju sa tobom, cisto rutinski, ne sekiraj se nista 

Zelim ti svu srecu, ovo je zaista divno iskustvo (takve sam bar komentare cula od ostalih devojaka)
Do mog puta je ostalo jos 5 dana pa mozes da zamislis koliko je za mene vec sad divno, jaoooj!

Lekovi su tu, nisam kupila sve poklone a garderobu sam skoro odredila
Ne mogu da verujem kako je brzo doslo, vreme naprosto leti
Dok trepnem, bicu u NY ili vec kod host porodice

svesna sam da to ne mogu znati dok ne odem. Bilo bi super ako

Eto, ukratko a ako te jos sta bude zanimalo budi slobodna pitati