AU pair in USA

Da li neko poznaje neku devojku koja je vec u Americi i trazi novu porodicu? Ja imam atraktivnu i otvorenu poziciju (odmah). Ukoliko je neko zainteresovan ili ima nekoga da preporuci, neka mi se javi preko e-maila (preko Krstarice). Ja nisam iz agencije, i ne zelim nikakve ponude od agencija.

Hvala unpared.
Mozda da napises koja je drzava u pitanju :-)

O, hvala Florrie :) Ja sam imala u vidu standardne lekove koje nosis kad ides i na odmor: analgetike, antipiretike, probiotik, mozda neki antibiotik i nesto za prehladu(za svaki slucaj).
Videcu sta i kako kad dodje vreme za put.
Ti si vec tamo, jel imas savet za nas koje se spremamo? :*

micika17 ne idu preko Nemacke svi letovi, ja recimo idem preko Austrije.
ringeraja znam da je bzv osecaj al izdrzi jos malo i neko ce se sigurno javiti. Ima dosta devojaka koje su cekale malo duze, al su ipak otisle. Pomisli samo da sav trud koji si do sada ulozila u svo to prikupljanje papira,cekanje, nerviranje moze pasti u vodu jednom odlukom. Boriti se do kraja. To je moj moto. :)

O, hvala Florrie :) Ja sam imala u vidu standardne lekove koje nosis kad ides i na odmor: analgetike, antipiretike, probiotik, mozda neki antibiotik i nesto za prehladu(za svaki slucaj).
Videcu sta i kako kad dodje vreme za put.
Ti si vec tamo, jel imas savet za nas koje se spremamo? :*
Mozes to poneti bez problema. Spakuj ih u plasticnu vrecicu i u kofer. Ne znam sta bih savetovala :) tu sam kao moralna podrska vama novima u celoj ovoj prici i ukoliko vam treba neka informacija, savet, pomoci cu koliko znam :)

Jesam Florrie, idem 6-og novembra i jako se brinem, od pocetka svega ovoga nisam mogla da spavam, i tek sad necu moci, kao da sam na iglama :eek:
Svi kazu da je opusteno ali se ja cimam oko svega jer sam nasla finu porodicu i bilo bi mi mnogo krivo da ne odem kod njih :(
Dajte savete za odlazak u ambasadu! Pozz :)

Jesi li ziva miciko :D Verujem da si nervozna, svi budu, ali posle ce ti biti smesno jer zaista i jeste jednostavno.
Uzmi u obzir da je intervju samo rutina, da uglavnom sve devojke prodju i neka ti bude lakse zbog te cinjenice.
Nadam se da si sve pripremila i puno srece, pisi :D

Hvala Florrie :heart: Bila sam danas u agenciji, pokupila to sto mi treba za ambasadu i ponovila sve sa curom iz agencije, mirnija sam posle njenih, tvojih reci, kao i ostalih devojaka koje su to prosle :)
Pohvalila me je devojka iz agencije, kaze da sam dobro pripremila sve i da se ne sekiram, da ce sve ispasti dobro, tome se i ja nadam :)
Posle toga ce mi trebati tvoj savet oko svega ostalog, ako mozes, posalji mi tvoju skajp adresu ili FB profil na PM da se ne dopisujemo ovako :*

Cure ja planiram da idem narednog leta tj.2013 pa jel mi mozete reci kada je najbolje da se prijavim u agenciji,odnosno koliko ranije? pozz
mozes vec sad. dovoljno je 2,3 meseca da se sve zavrsi, ali nikad se ne zna, nekim curama se i oduzi to na 5,6 meseci. sto se pre prijavis imaces vise vremena da izaberes porodicu koja ti odgovara. ako se prijavis npr u martu ili aprilu, mozes da odes vec u junu, ali mozda ti se za to vreme ne javi puno porodica, pa u zurbi ili iz straha da ti se nece neko jos javiti prihvatis neku bezveze porodicu samo da bi sto pre otisla. kreni polako sa prikupljanjem dokumentacije..

Back