delfin1802
Početnik
- Poruka
- 49
Evo i mene devojke..Ja sam izvadila radnu knjizicu,samo da bih dosla do zdravstvene ,kako bi mi doktorka popunila ovo uverenje..Medjutim,danas sam samo vreme bzvz izgubila jer nista nisam uradila..Znaci bzvz sam se cimala 5 dana kako bih sve to zavrsila,da bi palo u vodu na kraju! Zena koju inace privatno poznajem,nije htela da mi popuni uverenje na engleskom,kao ona moze na srpskom ali na engleskom nikako..pokusavala sam da joj objasnim,da sam to uverenje na srpskom dobila samo zbog nje,kako bi joj bilo lakse u snalazenju da popuni ono na engleskom,i ona ni da cuje...jos ni pecat nije htela da udari na kraju,kad je popunila ono na srpskom,kao ne zna ona koji pecat se stavlja tamo gde pise..i ja govorim da treba pecat od zdravstvene ustanove u kojoj sam izvadila,znaci medicine rada,i ona nece i nece..i sta reci na sve to??? Kad nekoga poznajete godinama,i on vam ne ucini tako nesto,sta ocekivati od ostalih?? Mada ,verovatno bi oni drugi pre nesto uradili!! Danas sam ispizdela,ali srecom tu je bila Makita86,pa mi u trenutku olaksala mnogo..Mucimo mukicu zajedno
) Eeeee trnovit je put do zvezda...
samo nema predaje!! Otisla sam kasnije privatno u jednu kliniku ,medjutim,direktor je na odmoru ,a bez njega ne mogu nista da urade..Tako da,dolazi s odmora tek 9.og jula..pa cu tada nesto pokusati,ako slucajno ne nadjem ranije...Ne znam sta drugo mogu da uradim..Grrr...Jos me zena baca na trosak,terala me da idem kod sudskog tumaca,da ona prevede te dve strane,i da joj donesem sa njenim pecatom,da ona bude sigurna sta popunjava,a samo ta dva papira kostaju preko 2000 dinara..Pa da sam ovca za sisanje,mozda bi tako uspeo da me zeza kako ko stigne,al' sto reko Cirko ,,NECE DA MOZE''...
i kao idi to prevedi i vrati se,karton ce ti biti ovde...naravno ,otisla sam ,i nece me videti vise!