lukau13
Obećava
- Poruka
- 91
Hvala aMilice na infosima...
Ljubi vas i voli vasa Lepa Brena....
Cmoooooooooooooooooooooooooooook

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala aMilice na infosima...
![]()

Hvala ti gogili, nadam se da ce bit neke korisit od ovih....
Kako tebi ide?
)) hihiihihih...kako svi jedni druge tesimo,opusteno,polako,bit ce sve ok...a nikom nije sve jedno!!! Mada ja uvek verujem u ljude koji rizikuju i koji rade da promene nesto,ne pricaju samo! Mora da bude,samo polako!!!!)) hihiihihih...kako svi jedni druge tesimo,opusteno,polako,bit ce sve ok...a nikom nije sve jedno!!! Mada ja uvek verujem u ljude koji rizikuju i koji rade da promene nesto,ne pricaju samo!
Ja cupkam trenutno,cekam da me ubace u program!!! I ne mogu da docekam!!! hihihih....
Hej Lepa Breno, nema na cemu
Ma da nam je da vas "uvalimo" kao one "necasne mlade" samo da dodjete, poslije nema povratka, lako cemo ovdje za vas![]()
Razumijem, i slazem se u potpunosti!
Samo opusteno....
Znas kako Brena: Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudri Muuuuuuuuuuuujo....e pa tako i mi koji cekamo Godoe iz USA....
Odlepio si danas sa tom Brenom!!! hihihiihhiihi Kad ce te zvati??
Ljudi ovi iz agencije su odlijepili....ili ti ga narodski receno pukli...
Danas sam primio od moje sarajevska agencije mail, sa naslovom You Have a Match, da bi sad iz USA stigao taj isti mail...sa drugim naslovom.... Cultural Care Host Family Match
Ili sam ja lud ili je Brena prestala da pjeva....
ccccc
GRDNE RANE....
Ma malo me Brena drzi, jadi je ne dopali...
Nista ti ne znam, za zvanje....mozda me zovnu, a mozda kao i prethodne dvije, odustanu...
Ma zvat ce oni..
![]()

hahahahaha... lud si srece mi!!!!! Zvace,zvace,drzimo fige!!!!![]()
Ljudi ovi iz agencije su odlijepili....ili ti ga narodski receno pukli...
Danas sam primio od moje sarajevska agencije mail, sa naslovom You Have a Match, da bi sad iz USA stigao taj isti mail...sa drugim naslovom.... Cultural Care Host Family Match
Ili sam ja lud ili je Brena prestala da pjeva....
ccccc
GRDNE RANE....
Ma malo me Brena drzi, jadi je ne dopali...
Nista ti ne znam, za zvanje....mozda me zovnu, a mozda kao i prethodne dvije, odustanu...
Ma zvat ce oni..
![]()

BTW ljudi, ponavljam na faceu sam Luka Ukropina...dodajte me....ko hoce, ko nece, a sta ja mogu![]()

E konacno i ja sa nekom nice information.....
Danas mi je stigao mail: YOU HAVE A MATCH!
Imaju dvoje djece(sinovi, 4,3)! Zive na Brooklyn-u....
Nadam se da ovi nece bit jedni od posmatraca, nego da ce me zvat....Kako kazu, treca sreca....
Veliki pozz za sve....

Lol , a ja te trazila na FB-u kao Fahretu Jahic![]()
Nice! Srecno i ushlihtaj se, bolji savet nemam![]()
zene dje ste...
e ovako, meni posto je onaj drugi mail bio nejasan, ja pito ove moje iz agencije....
i oni meni rekose, sledece:
To znaci da je porodica uzela jos neciju aplikaciju i da vas razmatraju....
Pocrkali.....

zene dje ste...
e ovako, meni posto je onaj drugi mail bio nejasan, ja pito ove moje iz agencije....
Pocrkali.....

jer mi je pregledala aplikaciju, rekla sve super, i onda me za dva dana zvala i rekla vadi novu potvrdu o nekaznjavanju ova ne vazi vise, istice za dva dana, a u to vrijeme su bili Bozicni i Novogodisnji praznici, a svi znamo kakva je nasa birokratija u to vrijeme 

Ljudi, da li neko zna, da li program AU PAIR moze traje nasto krace od godinu dana ?![]()
zene dje ste...
Pocrkali.....
Sto napisa "zene dje ste"? Ima ovde i muskih clanova![]()
sry brate!A nisi bas aktivan pa zato,,,,,,,iak zene su jace....bar ovde....ama jake su one....