AU pair in USA

Hvala ti gogili, nadam se da ce bit neke korisit od ovih....
Kako tebi ide?

Mora da bude,samo polako!!!! :))) hihiihihih...kako svi jedni druge tesimo,opusteno,polako,bit ce sve ok...a nikom nije sve jedno!!! Mada ja uvek verujem u ljude koji rizikuju i koji rade da promene nesto,ne pricaju samo! :D Ja cupkam trenutno,cekam da me ubace u program!!! I ne mogu da docekam!!! hihihih....

Mora da bude,samo polako!!!! :))) hihiihihih...kako svi jedni druge tesimo,opusteno,polako,bit ce sve ok...a nikom nije sve jedno!!! Mada ja uvek verujem u ljude koji rizikuju i koji rade da promene nesto,ne pricaju samo! :D Ja cupkam trenutno,cekam da me ubace u program!!! I ne mogu da docekam!!! hihihih....

Razumijem, i slazem se u potpunosti!
Samo opusteno....
Znas kako Brena: Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudri Muuuuuuuuuuuujo....e pa tako i mi koji cekamo Godoe iz USA....

Ljudi ovi iz agencije su odlijepili....ili ti ga narodski receno pukli...
Danas sam primio od moje sarajevska agencije mail, sa naslovom You Have a Match, da bi sad iz USA stigao taj isti mail...sa drugim naslovom.... Cultural Care Host Family Match
Ili sam ja lud ili je Brena prestala da pjeva....
ccccc
GRDNE RANE....
Ma malo me Brena drzi, jadi je ne dopali...
Nista ti ne znam, za zvanje....mozda me zovnu, a mozda kao i prethodne dvije, odustanu...
Ma zvat ce oni..
:)

Danas sam primio od moje sarajevska agencije mail, sa naslovom You Have a Match, da bi sad iz USA stigao taj isti mail...sa drugim naslovom.... Cultural Care Host Family Match
ccccc
GRDNE RANE....
Nista ti ne znam, za zvanje....mozda me zovnu, a mozda kao i prethodne dvije, odustanu...
Ma zvat ce oni..

hahahahaha... lud si srece mi!!!!! Zvace,zvace,drzimo fige!!!! :ok:

ccccc
GRDNE RANE....
Ma zvat ce oni..

Hehehhe ma to je tako rekla sam ti, prvo jedni pa drugi :)
A gdje je ona od Brene DUGE NOGE ZA IGRANJE...ili... MILE VOLI DISKO DISKO :)
to je jos iz moje mladosti heheheh
ma jasta da bi mi vas "uvalili" ali ne brini, znamo mi sta radimo heheheehhe

zene dje ste...
e ovako, meni posto je onaj drugi mail bio nejasan, ja pito ove moje iz agencije....
i oni meni rekose, sledece:
To znaci da je porodica uzela jos neciju aplikaciju i da vas razmatraju....
Pocrkali.....

zene dje ste...
e ovako, meni posto je onaj drugi mail bio nejasan, ja pito ove moje iz agencije....
Pocrkali.....

Lol, sta je tu cudno, ko zna koga su ovako "otpustili" da bi tebe pregledali :)
Tako to ide, trazi se dok se ne nadje :)
Strpljenja brate, naci ce se i neki Samaricanin koji ce i tebe da pokupi!
PS. Ne kuni, nije dobro za karmu :P

zene dje ste...
Pocrkali.....

Culture Care moze samo jednu osobu da dobije, mislim porodice koje idu preko CC u tom slucaju je tvoja buduca porodica, dobiju samo jednu osobu i nju razmatraju, svidja se ne svidja se, idemo dalje, i to njima agencija nadje osobu, posalje im, nadje im tako sto moraju imati slicnosti, tipa koji uzrast djece si cuvao i koji je uzrast njigove djece, ako si naveo gdje zelis da zivis, a gdje oni zive i bla bla...ovo ti govorim 100% tacno jer je moja host mama to meni rekla, kad su njoj dali djevojku prije mene, morala se odluciti hoce li nju ili ne, da bi mogla gledati sljedecu aplikaciju....a nasa agencija svakako samo prica i prica, kad se sjetim koliko sam puta onu ni krivu ni duznu Adelu napala, zenska nije imala nikakve veze sa mojih "hirovima" a to sam tek saznala kad sam dosla ovdje :)
p.s.
A napala sam se da se i to zna :) jer mi je pregledala aplikaciju, rekla sve super, i onda me za dva dana zvala i rekla vadi novu potvrdu o nekaznjavanju ova ne vazi vise, istice za dva dana, a u to vrijeme su bili Bozicni i Novogodisnji praznici, a svi znamo kakva je nasa birokratija u to vrijeme :)

Ma Ninci ja to pro radi, kao kunem....
AMilica, hvala na infosima.....
Ivana dobro dosla....milsim da moze manje od godine, fakticki, ti kad ti dosadi mozes zapalit nazad kuci, ili ilegala...biraj....sta te volja...

Back