AU pair in USA

Eto zika nataly ti je sve rakla...zovi, pitaj i skupljaj papirologiju...Nece bit lako (mozda i bude) dok odes, ali uglavnom svi odu pa cemo i mi...u programu smo dok nam godine dozvoljavaju....
Dzodzili....dje si....ma opusti se, uletit ces u program, a za manje od mjesec ces odletit....AYAYAYAYAYYA
Ovi moji jos ne zovu...cccc...

Pa Breno dje si citav dan!??? cccccc... Ni za lek te nema!? Nema ih jos??!!! Znas kako i sami smo svesni u koje vreme smo se prijavili i receno nam je da je sada teze,tako da samo strpljenja za sve!!!! I nade!!!! :super:

Vjrovala ili ne.....Brena se cijeli dan muci, sa nekim slikom i photoshopom....Eto dje je brena...
Dje je ovaj narod...Pa bre prijatelju ziko, de si....dokle vise, majka mu stara.... ;)

Predje ti nama u Brenu nema sta, svi te sada zovemo Brena, pa i ja danas na FB hehehehe
Nego ajde da zalijemo javljaj te vijesti ja se pripremila evo ovamo naoruzala sam se rakijcom :)

Predje ti nama u Brenu nema sta, svi te sada zovemo Brena, pa i ja danas na FB hehehehe
Nego ajde da zalijemo javljaj te vijesti ja se pripremila evo ovamo naoruzala sam se rakijcom :)

Brena ce vam cim nesto sazna, ili Boze daj cuje...javit....
Ajme ja sam sadek Lepa Brene....
Grdi mene dragi mooooooooooooooooo sto ja ne znam Rock'n Lorr...iju iju iju ijuijuuuuuuuuuuuuuu

Jao Luka, prolupao si covece... kakva brena? otera nam ljude... mozda bi trebao da pocnes da spavas nocu.. (dobro je za koncentraciju)! :-)

Jakako nego Brena.....
Ma jasta, ja da spavam, Boga ti jesi li citava, pa ko ce onda sa vama da vileni na skype-u....
A? Sta kazes na to...nemas komentara, jeli, znao sam,,,, ;)
Dje si jesi li medju zivima...

E ljudi evo i mene sa novostima, POSMATRACI SU ODUSTALI! Nisu me ni zvali....
Jos cekam Godoa...

Ne brini, Godo ce doci. Moras da znas da je ovde sutuacija jako cupava, jer niko ovde nije istreniran na krizu kao sto smo mi. Mislim, mi smo u krizi i odrasli, prema tome bar mene licno ovdasnja kriza uopste ne potresa :)
Znaci dok je ekonomija ovako slaba kao sto jeste, verujem da je au pair agencijama opao nivo posla jer ljudi ne mogu da plate takav luksuz. Uostalom, toliko je ljudi izgubilo posao da pretpostavljam da sada sede kuci i cuvaju svoju decu, izmedju ostalog.
Neznam koliko uskoro ce se naci neko za tebe, ali verujem da hoce. Ti dodnosis profit agenciji, sigurna sam da ce te negde uvaliti pre ili kasnije. Stani na loptu sa nervozom i zapevaj nam "Mile voli disko" :)
Opusteno. Jednog dana, a i taj dan ce doci!

Iju iju iju...
Mile voli Studio 54 a ja kolo Sumadiddidi....
Hvala Ninci....
Ma znam da hoce, a i iskreno nisam nervozan, nego osjecaj je ko da bolujes od kojekakve bolesti, pa niko nece da te zove....
A to za krizu....nama ovde voma poznato, a sto kazes, i odrasli smo uz tamo nju....Krizurinu
Pozz

U da ima i ovaj!

Ulazi haker u mesaru i kaže: "300 grama šunke, molim Vas".
Mesar: "Jel' da ti narežem?"
Haker: "Ma jok, stavi mi na fleš!"
:zper::hahaha:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:
VRISKA>....a sebi ne mogu doc...
Nina luda si ko struja...

Posto je danas Father's day, resila sam da Vas sve obradujem jednim porodicnim vicOm.

Misli se nesto duboko mlada cigancica, pa veli.. " Vec mi je 12godina, a jos sam nevina. Da mi tatko neje *****? "

Ako me zbog ovoga banuju sa foruma, znate gde mozete da me nadjete.

Posto sam nova ovde, pitanje za sve, da li ima nekoga ko trenutno radi Au PAIR i da li bi opisao svoje jednogodisnje iskustvo ? Volela bih da cujem nesto vise posto bih i ja isla na program ;):)

Svi su uglavnom vec opisali svoje sikustvo u poslednjih 230+ strana , i takodje imas blogove koje mozes da pogledas. Da bi se informisla najbolje o svemu, pocni sa citanjem od pocetka! :) Enjoy! :)

Zdravo svima!!!

Da li ima neka au pairka sa "velikim iskustvom" i brigom o vise djece po mogucnosti blizanaca u isto vrijeme?Moja host mom trazi u oktobru novu au pair koja ce cuvati 3 ,,,,sorry 4 (posto je jos jedno dijete vec na putu).Au pair mora biti fleksibilna to jest da radi i subotom i nedeljom ali ponedeljak ponekada ima slobodan(nije uvijek isto)) i svaki dan razlicito vrijeme.Ako ima neka se javi!!!!!!!!!!

Zaboravila sam da nesto pitam!!!!
Ja planiram uzeti weekend course sledeci mjesec da bi dobila glupe kredite.Planirala sam da idem na Silver Bay.Ali sam izgubljena ,,ne znam kako najednostavnije doci do tamo.Svi kazu da je jako tesko doci do tamo...Ja zivim sada u Allentown,PA.Znam da trebam uzeti bus pa train itd.Pise da najmanje treba 5 ili 6 sati da bih stigla do tamo.Da li neko ima ikakvu informaciju i iskustvo sa Silver Bay.I da li ce neko uzeti kurs tamo!!!!

Unaprijed hvala!!

Zdravo svima!!!

Da li ima neka au pairka sa "velikim iskustvom" i brigom o vise djece po mogucnosti blizanaca u isto vrijeme?Moja host mom trazi u oktobru novu au pair koja ce cuvati 3 ,,,,sorry 4 (posto je jos jedno dijete vec na putu).Au pair mora biti fleksibilna to jest da radi i subotom i nedeljom ali ponedeljak ponekada ima slobodan(nije uvijek isto)) i svaki dan razlicito vrijeme.Ako ima neka se javi!!!!!!!!!!

Wow... I would stay away from this "lovely" offer :)

Poslednja izmena:

Back