arkona1168
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HehJJ - Pati Snider - to ce biti lep mec. Naravno navijam za JJ, ali uvek volim da gledam lepotu pokreta Pati Snider...
A mogao bih da navijam i za Alonu Bondarenko. Ali necu moci da gledam mec ako bude u 4.
Kad su sinoc igrali Nadal i Rodik kad je pisalo da se nece igrati mecevi???
El prenosi ES JJ vs Snider???
Nemam pojma, ali to je nesto oko 6,7 sati - juce su u to vreme prenosili Klejbanova i Voznijacki. Tako da se nadam da im je i danas taj termin slobodan.
Bice danas dobrih meceva,mada nam ne treba nista bolje od del Potra i Vavrinke juce
Federer i Rodik nikada nisu igrali na sljaci
del Potro nikada nije dobio Mareja
Verdasko nikada nije dobio Rafu
Balkanci i sugradjani su na 1-1 ali je jasno ko je tu favorit
Rodik odlican!!!! Nakon 20 meceva on ima mizerne 2 pobede protiv Federera ali danas nema za cim da zali.
Svajcarac ce ovakvom igrom doci do 20. meca sa jos jednim igracem,ali njega ce izgubiti
.Odlican mec,odlican ROdik,ali Federer KICK ASS!!!! Svaka mu cast,ovakvom igrom moze do finala kao dobar dan!
Ipak,moram da pohvalim Rodika...Nikad ga nisam gledao da ovako kida na sljaci! Pri tome,servis koji je isao 244 na sat,heeeeeeeeeej!!!

Ipak,moram da pohvalim Rodika...Nikad ga nisam gledao da ovako kida na sljaci! Pri tome,servis koji je isao 244 na sat,heeeeeeeeeej!!!
Kako god,danas sam video jednog izuzetno raspolozenog Rodika. U svakom slucaju,to je i dalj Rodik koji slabo udara kada se opici poen duzi od 2 i po udarca,ali nekako ipak ubojitiji. Sta vise,mislim kada bi Rodik mogao da odrzi ovaj nivo igre na sljaci,svaki Masters bi uhvatio bar...Hajde,1/4 finale,malo li je?
Ali da se osvrnem na Federera...Igrao je,kao i u 99,9% slucajeva sa Rodikom,brilijantno! Koliko samo skracenih loptica,ali na koji nacin,bekhend,forhend..Ma sve je bilo kako treba. Meni se cini da on protiv njega ndje neku posebnu inspiraciju. E sad,nadam se da ce biti inspirisan sutra i protiv Mareja,uh,pa da gledamo ponovo posle duzeg vremena Nadala i Federera,na Rafinoj teritoriji![]()
Helvetu.. ajde prvo napisi neki post bez velikih slova pa cu ti reci ono sto je,cini mi se,kristalno jasno
???