M-M
Aktivan član
- Poruka
- 1.617
Hm,dobre pobede za Federera i Mareja
A i za Rafu i Roddicka.( mislim na danasnje "pobjede")

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm,dobre pobede za Federera i Mareja

a imaju i dobar zreb pri vrhu... neko od njih ce verovatno u finale (nadam se marej)... dok je novaku put dotle mnogo tezi... mislim... da je bar bio 4. na svetu kada se zrebalo, pa da kazem- ajd ok je ybg sto ide na nadala....Hm,dobre pobede za Federera i Mareja

A i za Rafu i Roddicka.( mislim na danasnje "pobjede")![]()
a imaju i dobar zreb pri vrhu... neko od njih ce verovatno u finale (nadam se marej)... dok je novaku put dotle mnogo tezi... mislim... da je bar bio 4. na svetu kada se zrebalo, pa da kazem- ajd ok je ybg sto ide na nadala....
jel na rg-u obavezno ide 1. na 4.? i moze li novak ikako da se vrati na 3. mesto na vreme? nisam se udubljivao u problematiku dovoljno, pa reko bolje da prvo pitam.![]()

Imali su Kurijera,Cenga i Agasija ali niko se od njihovih sadasnjih igraca nema cemu nadati na sljaci
Zaista nisu!
Od Fisa i Blejka nikada i nije bilo nista posebno a Kueri i Izner su obicni snajperisti koji gube svaki mec u kojem im stane manijakalni prvi servis (a staje,bogami,cesto)
Endi je,zajedno sa Hjuitom,najuspesniji teniser na turu posle Feda i Rafe kada se gleda citava karijera ali tu nema mnogo GS i Masters titula. Ne ide mu na ruku ni cinejnica da je potpuno onesposobljen od aprila do juna
Pa Endi bih mogao da se barem potrudi da igra na sljaci, moze do 1/4 da dodje, sto kad saberes na tri mastersa i Gs nije uopste lose.

Hehe, tajming je sve![]()
pozzDo djavola,kao mutav sam trazio da vidim sta je sa Rafom jer u 8 najavljuju one koji ne bi trebali tu biti