ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm,dobre pobede za Federera i Mareja
a imaju i dobar zreb pri vrhu... neko od njih ce verovatno u finale (nadam se marej)... dok je novaku put dotle mnogo tezi... mislim... da je bar bio 4. na svetu kada se zrebalo, pa da kazem- ajd ok je ybg sto ide na nadala....

jel na rg-u obavezno ide 1. na 4.? i moze li novak ikako da se vrati na 3. mesto na vreme? nisam se udubljivao u problematiku dovoljno, pa reko bolje da prvo pitam. :)

Медо ако се ја не варам НОЛЕ је само 70 бодова испод Murray-a и ако би се пласирао у полуфинале а Murray испао прије,би мислим могао да се врати на 3 мјесто.
Нисам ни ја начисто али мислим да је тако.

Poslednja izmena:
raspitivao sam se i kažu da se ne nadamo puno pre Vimldona...
bodovi sa Madrida se dodaju/oduzimaju tek u oktobru, a koliko sam shvatio, sledeće nedelje će im oduzeti još bodova (valjda sa Dohe ili tako nešto :confused: ), tako da će razlika između Novaka i Mareja biti nešto više od 100 bodova... :(

A i za Rafu i Roddicka.( mislim na danasnje "pobjede") :mrgreen:

Do djavola,kao mutav sam trazio da vidim sta je sa Rafom jer u 8 najavljuju one koji ne bi trebali tu biti

Fino,3 meca do nove titule

A Fedja ode u 1/2.. Rodik je srecan sto ce uopste igrati u nekom 1/4 na sljaci jer bi ga davidenko oprao

a imaju i dobar zreb pri vrhu... neko od njih ce verovatno u finale (nadam se marej)... dok je novaku put dotle mnogo tezi... mislim... da je bar bio 4. na svetu kada se zrebalo, pa da kazem- ajd ok je ybg sto ide na nadala....

jel na rg-u obavezno ide 1. na 4.? i moze li novak ikako da se vrati na 3. mesto na vreme? nisam se udubljivao u problematiku dovoljno, pa reko bolje da prvo pitam. :)

2006. su bili 1-3 i 2-4,zadnje 2 normalno :think:

Zaista nisu!

Od Fisa i Blejka nikada i nije bilo nista posebno a Kueri i Izner su obicni snajperisti koji gube svaki mec u kojem im stane manijakalni prvi servis (a staje,bogami,cesto)

Endi je,zajedno sa Hjuitom,najuspesniji teniser na turu posle Feda i Rafe kada se gleda citava karijera ali tu nema mnogo GS i Masters titula. Ne ide mu na ruku ni cinejnica da je potpuno onesposobljen od aprila do juna

Zaista nisu!

Od Fisa i Blejka nikada i nije bilo nista posebno a Kueri i Izner su obicni snajperisti koji gube svaki mec u kojem im stane manijakalni prvi servis (a staje,bogami,cesto)

Endi je,zajedno sa Hjuitom,najuspesniji teniser na turu posle Feda i Rafe kada se gleda citava karijera ali tu nema mnogo GS i Masters titula. Ne ide mu na ruku ni cinejnica da je potpuno onesposobljen od aprila do juna

Pa Endi bih mogao da se barem potrudi da igra na sljaci, moze do 1/4 da dodje, sto kad saberes na tri mastersa i Gs nije uopste lose.

Federer prilicno lako danas protiv Blejka,nadam se da ce isto tako proci i Rodika jer mislim da bi zaista bila sramota da izgubi od nejga,bilo gde pa i na sljaci. A koliko sam razumeo (nisam gledao zreb),u polufinalu ga ceka Marej,naravno,ako prodje dalje?

I da,u koje vreme se sutra igraju mecevi? Medo,ovo je vec tvoj deo :) :) :)

ORDER OF PLAY FOR DAY Friday 15

ORDER OF PLAY - FRIDAY, MAY 15, 2009
MANOLO SANTANA start 11:00 am
[9] C Wozniacki (DEN) vs [Q] V Dushevina (RUS) - WTA

Not Before 2:00 PM
[6] A Roddick (USA) vs [2] R Federer (SUI) - ATP

Not Before 4:00 PM
[1] D Safina (RUS) vs A Bondarenko (UKR) - WTA

Not Before 8:00 PM
[1] R Nadal (ESP) vs [WC] J Monaco (ARG) or [7] F Verdasco (ESP) - ATP
[5] J Del Potro (ARG) vs [4] A Murray (GBR) - ATP

* download pdf

ARANTXA SANCHEZ VICARIO start 1:00 pm
A Szavay (HUN) vs A Mauresmo (FRA) - WTA

Not Before 4:00 PM
[3] N Djokovic (SRB) vs [WC] I Ljubicic (CRO) - ATP

Not Before 6:30 PM
[4] J Jankovic (SRB) vs P Schnyder (SUI) - WTA
S Aspelin (SWE) / W Moodie (RSA) vs N Djokovic (SRB) / D Vemic (SRB) or [8] M Melo (BRA) / A Sa (BRA) - ATP

STADIUM 3 start 2:00 pm
M Granollers (ESP) / T Robredo (ESP) vs [2] D Nestor (CAN) / N Zimonjic (SRB) - ATP

[1] C Black (ZIM) / L Huber (USA) vs [4] S Stosur (AUS) / R Stubbs (AUS) - WTA
[3] K Peschke (CZE) / L Raymond (USA) vs C Chuang (TPE) / S Mirza (IND) - WTA

Not Before 4:30 PM
F Cermak (CZE) / M Mertinak (SVK) vs A Fisher (AUS) / T Parrott (USA) or [5] B Soares (BRA) / K Ullyett (ZIM) - ATP
Mutua Madrileña Madrid Open. Terms and Conditions
Privacy Policy
Website by Internetría

Heh :) JJ - Pati Snider - to ce biti lep mec. Naravno navijam za JJ, ali uvek volim da gledam lepotu pokreta Pati Snider...

A mogao bih da navijam i za Alonu Bondarenko. Ali necu moci da gledam mec ako bude u 4.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back