ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam pojma, ali to je nesto oko 6,7 sati - juce su u to vreme prenosili Klejbanova i Voznijacki. Tako da se nadam da im je i danas taj termin slobodan.

Daj boze, taj glupi ES, otkupi prava, i onda pusta neke gluposti u stilu Snuker, ili Skijanja.... itd. Sportklub je carski kanal oni sve od tenisa prenose!

Bice danas dobrih meceva,mada nam ne treba nista bolje od del Potra i Vavrinke juce

Federer i Rodik nikada nisu igrali na sljaci

del Potro nikada nije dobio Mareja

Verdasko nikada nije dobio Rafu

Balkanci i sugradjani su na 1-1 ali je jasno ko je tu favorit

Bice danas dobrih meceva,mada nam ne treba nista bolje od del Potra i Vavrinke juce

Federer i Rodik nikada nisu igrali na sljaci

del Potro nikada nije dobio Mareja

Verdasko nikada nije dobio Rafu

Balkanci i sugradjani su na 1-1 ali je jasno ko je tu favorit

Извини аркона али морам да те питам КО је КО???

Poslednja izmena:
Rodik odlican!!!! Nakon 20 meceva on ima mizerne 2 pobede protiv Federera ali danas nema za cim da zali.

Svajcarac ce ovakvom igrom doci do 20. meca sa jos jednim igracem,ali njega ce izgubiti

Odlican mec,odlican ROdik,ali Federer KICK ASS!!!! Svaka mu cast,ovakvom igrom moze do finala kao dobar dan!

Ipak,moram da pohvalim Rodika...Nikad ga nisam gledao da ovako kida na sljaci! Pri tome,servis koji je isao 244 na sat,heeeeeeeeeej!!!

Rodik odlican!!!! Nakon 20 meceva on ima mizerne 2 pobede protiv Federera ali danas nema za cim da zali.

Svajcarac ce ovakvom igrom doci do 20. meca sa jos jednim igracem,ali njega ce izgubiti

аркона још ћу мислити да ме ИГНОРИШЕШ или не знаш да прочиташ :).

Odlican mec,odlican ROdik,ali Federer KICK ASS!!!! Svaka mu cast,ovakvom igrom moze do finala kao dobar dan!

Ipak,moram da pohvalim Rodika...Nikad ga nisam gledao da ovako kida na sljaci! Pri tome,servis koji je isao 244 na sat,heeeeeeeeeej!!!

Pa rekao sam da Endi ako oce, moze do 1/4 na sljaci, a mozda i dalje, tu bi mogao da skupi dosta bodova i bude 5

Kako god,danas sam video jednog izuzetno raspolozenog Rodika. U svakom slucaju,to je i dalj Rodik koji slabo udara kada se opici poen duzi od 2 i po udarca,ali nekako ipak ubojitiji. Sta vise,mislim kada bi Rodik mogao da odrzi ovaj nivo igre na sljaci,svaki Masters bi uhvatio bar...Hajde,1/4 finale,malo li je?

Ali da se osvrnem na Federera...Igrao je,kao i u 99,9% slucajeva sa Rodikom,brilijantno! Koliko samo skracenih loptica,ali na koji nacin,bekhend,forhend..Ma sve je bilo kako treba. Meni se cini da on protiv njega ndje neku posebnu inspiraciju. E sad,nadam se da ce biti inspirisan sutra i protiv Mareja,uh,pa da gledamo ponovo posle duzeg vremena Nadala i Federera,na Rafinoj teritoriji :)

Kako god,danas sam video jednog izuzetno raspolozenog Rodika. U svakom slucaju,to je i dalj Rodik koji slabo udara kada se opici poen duzi od 2 i po udarca,ali nekako ipak ubojitiji. Sta vise,mislim kada bi Rodik mogao da odrzi ovaj nivo igre na sljaci,svaki Masters bi uhvatio bar...Hajde,1/4 finale,malo li je?

Ali da se osvrnem na Federera...Igrao je,kao i u 99,9% slucajeva sa Rodikom,brilijantno! Koliko samo skracenih loptica,ali na koji nacin,bekhend,forhend..Ma sve je bilo kako treba. Meni se cini da on protiv njega ndje neku posebnu inspiraciju. E sad,nadam se da ce biti inspirisan sutra i protiv Mareja,uh,pa da gledamo ponovo posle duzeg vremena Nadala i Federera,na Rafinoj teritoriji :)

Mislim da jedan Argentinac ima nesto protiv tog 1/2

Ne udje li Federer ovde u finale ne znam gde ce

Helvetu.. ajde prvo napisi neki post bez velikih slova pa cu ti reci ono sto je,cini mi se,kristalno jasno

Нисам ХЕЛВЕТ ;)...
Великим СЛОВИМА напишем само ствари које желим да ЕКСТРА нагласим ;)...
ОДГОВОР гласи :)???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back