ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vemic i Ziki su vrsnjaci.

Zato imam bolju ideju. Umesto Tipsara zvati Vemica i pustiti Vemica i Zikija da igraju dubl. Oni su igrali ranije u reprezentaciji. Osloboditi tako Noleta da moze da se koncentrise na singl. Onda onaj cetvrti moze da bude bilo ko. Eventualno Krajinovic da stice iskustvo ili Troicki ako je neko povredjen.

Vemic & Zimoslav,Nole & Troicki za singlericu i Janko na tribinama kao vodja navijaca,nije losa ideja :p :p :p

Dooobro,mogao bi se progurati kao 5.teniser,onaj koji nosi torbe ostalima...Ajde...Da mu ne place Milica :D :D :D
Ideja je totalno OK,samo bi trebalo to neko i da ostvari.

neka se menjaju troicki i tipsa... vise ce da grizu obojica kada imaju konkurenciju... :) a obojica umeju da odigraju od vrha do dna... pogotovo tipsa... :)

a tzar je lepo predlagao na vreme i da trebamo da cimamo dokicku... al su ljudi iz saveza ljubomorno gluvi...

neka se menjaju troicki i tipsa... vise ce da grizu obojica kada imaju konkurenciju... :) a obojica umeju da odigraju od vrha do dna... pogotovo tipsa... :)

a tzar je lepo predlagao na vreme i da trebamo da cimamo dokicku... al su ljudi iz saveza ljubomorno gluvi...

Ma kakva Dokicka, ta vec jednom mora da rascisti sta je rekla a sta nije...:worth:

haha ajde da ti verujem:hahaha:
pa i sto da mi ne verujes kad jeste dobra... :D a dokazi su rasuti po novozalepljenoj temi... :lol:

a evo preglednijeg RASPOREDa ZA SUTRA...
(onaj .pdf me nesto smarao. :))

Manolo Santana (from 10.00hrs)
1. Chakvetadze vs. A.Bondarenko
2. ATP: Robredo vs. Murray (NB 12.00hrs)
3. ATP: Blake vs. Federer
4. Safina vs. Safarova (NB 16.00hrs)
5. ATP: Nadal vs. Kohlschreiber (NB 20.00hrs)
6. ATP: [Roddick or Haas] vs. Davydenko

Arantxa Sánchez-Vicario (from 11.00hrs)
1. Stosur/Stubbs vs. Hantuchova/Sugiyama
2. Jankovic vs. Vesnina (NB 13.00hrs)
3. ATP: Djokovic vs. Seppi (NB 15.00hrs)
4. ATP: Mónaco vs. Verdasco (NB 17.00hrs)
5. ATP: Ljubicic vs. Simon

Stadium 3 (from 12.00hrs)
1. ATP: del Potro vs. Wawrinka
2. Azarenka vs. Szavay
3. Kleybanova vs. Wozniacki (NB 17.30hrs)
4. ATP: Fisher/Parrott vs. Soares/Ullyett

Poslednja izmena:
:D e al kad krenem da boldujem... uvek se pitam gde da stanem... :lol: prvo krenem samo ove nase... pa dodam federera i nadala uglavnom ako su tu.... pa od evo sad pomislih kao- ajd i mareja da boldujem.. pa se onda zapiah dal da boldujem i rodika.. pa da sam i njega.. onda bih se pitao i dal cu safinu.. .......... ...na kraju bih sve boldovao... :lol:

nego.. sto uopste pises to "@polarni meda" (tj "@ nick onoga kome odgovaras", kad god to radis)? mislim- u vecini slucajeva je vrlo logicno da odgovaras onome koga nisi morao da navodis... osim ako se nadas da niko osim (u ovom slucaju) mene onda nece citati to sto si pisao... :lol: :P ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back