Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Gulbis ispao![]()
Ma nmg da verujem zar on??? Vec u prvom kolu,ma nmg da verujem....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gulbis ispao![]()

Opet sam zaboravio da se kaldim protiv Gulbisa. Bas nemam srece,a tolike pare sam mogao da uzmem![]()
.

Ma dao bih pola kuce na prvo kolo,pa ako puknem,u drugom cu SIGURNO uzeti pare![]()
![]()
A sto se toga tice da mu tenis nije primarna stvar,ja ne verujem da se ljudi jos loze na te price? Nije ni Janku pa se opet guzi izmedju 40 i 60 mesta na svetu,malo li je za coveka kome to nije primarna stvar na svetu? I da,to su fore,tako je ipak lakse objasniti poraz....

A koliko vidimo ne ide mu ni na jednom polju..(Čitaj, niti voli biznis, a još manje tenis)

Steta,prosle sezone je fino krenuo,taman covek pomisli bice nesto od njega,i onda on kao u vojsci-jen',dva,jen',dva...Prvo kolo,drugo kolo... 
Pa da,Federer igra kad sam ja na poslu,hoce to da ja pratim...Noooooooooot![]()
![]()
Inace,sto se tice Gulbisa,ako mu je cale super milioner,ako igra tenis samo u klubovima za bogate (kao u Alanu Fordu),koj' moj' ga onda i igra...Mada mozda je Giovanna u pravu-sta ako se ne snadje ni u biznisu? Tja..Teskog li zivota,sve nesto mislim da se zabrinuo![]()
![]()
Steta,prosle sezone je fino krenuo,taman covek pomisli bice nesto od njega,i onda on kao u vojsci-jen',dva,jen',dva...Prvo kolo,drugo kolo...
![]()
kao i na svakom mastersu poslednje 3-4 godine -> sport klub.Da li negde emituju današnje mečeve?
Pa ono,jeste tako... Kako njega isto bole briga za sve. Mozda i nije to tako lose kad malo razmislim.

ma kad imas dosta, verovatno ne moras skoro nista ni da radis da bi se obrtao...
raspored za danas- http://www.madrid-open.com/media/uploads/ordenjuego/1242166131_OP13_3.pdf
djokovic vs oscar -> ne pre 12
nadal vs melcer -> ne pre 16