ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma dao bih pola kuce na prvo kolo,pa ako puknem,u drugom cu SIGURNO uzeti pare :) :) :)

A sto se toga tice da mu tenis nije primarna stvar,ja ne verujem da se ljudi jos loze na te price? Nije ni Janku pa se opet guzi izmedju 40 i 60 mesta na svetu,malo li je za coveka kome to nije primarna stvar na svetu? I da,to su fore,tako je ipak lakse objasniti poraz....

Ma dao bih pola kuce na prvo kolo,pa ako puknem,u drugom cu SIGURNO uzeti pare :) :) :)

A sto se toga tice da mu tenis nije primarna stvar,ja ne verujem da se ljudi jos loze na te price? Nije ni Janku pa se opet guzi izmedju 40 i 60 mesta na svetu,malo li je za coveka kome to nije primarna stvar na svetu? I da,to su fore,tako je ipak lakse objasniti poraz....

E ovoga puta bi mozda trebali da mu poverujemo.Naime Ernest dolazi iz jako,jako bogate porodice,otac mu je investicioni biznismen i mladi Ernest ce jednoga dana naslediti imperiju:super:
Izgleda da se decko bori izmedju profesionalnog bavljenja tenisom i sigurnog ali dosadnog zivota biznismena.

Pa da,Federer igra kad sam ja na poslu,hoce to da ja pratim...Noooooooooot :( :( :(

Inace,sto se tice Gulbisa,ako mu je cale super milioner,ako igra tenis samo u klubovima za bogate (kao u Alanu Fordu),koj' moj' ga onda i igra...Mada mozda je Giovanna u pravu-sta ako se ne snadje ni u biznisu? Tja..Teskog li zivota,sve nesto mislim da se zabrinuo :) :) :) Steta,prosle sezone je fino krenuo,taman covek pomisli bice nesto od njega,i onda on kao u vojsci-jen',dva,jen',dva...Prvo kolo,drugo kolo... :)

Pa da,Federer igra kad sam ja na poslu,hoce to da ja pratim...Noooooooooot :( :( :(

Inace,sto se tice Gulbisa,ako mu je cale super milioner,ako igra tenis samo u klubovima za bogate (kao u Alanu Fordu),koj' moj' ga onda i igra...Mada mozda je Giovanna u pravu-sta ako se ne snadje ni u biznisu? Tja..Teskog li zivota,sve nesto mislim da se zabrinuo :) :) :) Steta,prosle sezone je fino krenuo,taman covek pomisli bice nesto od njega,i onda on kao u vojsci-jen',dva,jen',dva...Prvo kolo,drugo kolo... :)

Pa dobro decko ima mogucnost da se zanima sa onim sto voli. Eto imas primer kod nas recimo onaj Babovic. Lik kao igra fudbal a cale mu se nadrpao love toliko da on nema potrebe nicim da se bavi ali eto voli fudbal pa se zeza sa tim.

Pa ono,jeste tako... Kako njega isto bole briga za sve. Mozda i nije to tako lose kad malo razmislim.

Lepo je imati osnovu (čitaj novac) da bi počeo nešto u životu ali meni je još lepše da od tog stvorenog novca stvaram još više istog..Jer ako se troši a ne obrće, kad tad se dođe na nulu..Ovako, radiš, zarađuješ,uživaš i lepota..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back