ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa bas i nije, pogledaj sa koliko godina je Nole osvojio Gs, a da nepominjan Rafu...

Ah,Rafa,Nole...:roll:
Znas, ima i drugih igraca u TOP 20.
Naravno da nije u toj ligi kao TOP4,ali niko ne moze da kaze sta bi bilo u buducnost za godinu,dve,pet...
Pogledaj Verdaska i Tsongu,ko je znao do pre 2 godine za ovu dvojicu,osim pravih poznavalaca tenisa.

Poslednja izmena:
zanimljivo je.. da kad ti neko deluje kao dobrica ili nevinasce... tako i bude u recimo 55% posto slucajeva... a kada ti neko deluje zlo... u pravu si u bar 85% slucajeva......

...... blaaah... ko da je i bitno. :lol:

Pa takvi su ti roditelji 90% tih tenisera i teniserki. Da nisu takvi ni deca im nikada ne bi uspela u tome.

Zasto???
Ljudi remenom postanu PREPOTENTNI...sto nas narod kaze UDARI IM NOVAC U GLAVU ;).
Izuzetci ostanu da hodaju po zemlji.
Premda ne zna se koji su to razlozi uzrokovali takvoj REAKCIJI :think::think::think:.

Zasto???
Ljudi remenom postanu PREPOTENTNI...sto nas narod kaze UDARI IM NOVAC U GLAVU ;).
Izuzetci ostanu da hodaju po zemlji.
Premda ne zna se koji su to razlozi uzrokovali takvoj REAKCIJI :think::think::think:.

Ne znam da li je to prepotentnost ili gard prema ljudima koje ne poznaješ, ili sa kojima nisi bio baš blizak,iako si imao prilike da se družiš, ali su te tada ti prijatelji tad izbegavali. Sada kada si uspeo, svi bi da te svojataju, i ako ih gledaš sa visine gledaš sa razlogom ne zbog uspeha.. Fore "Gde si prijatelju" sad ne važe, gde si bio tad?

Ne znam da li je to prepotentnost ili gard prema ljudima koje ne poznaješ, ili sa kojima nisi bio baš blizak,iako si imao prilike da se družiš, ali su te tada ti prijatelji tad izbegavali. Sada kada si uspeo, svi bi da te svojataju, i ako ih gledaš sa visine gledaš sa razlogom ne zbog uspeha.. Fore "Gde si prijatelju" sad ne važe, gde si bio tad?

Tu si 100% u pravu :ok:.
Htjeo sam da kazem samo da je vjerovatno postojao neki razlog za takvu rekciju Djokovic-a.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back