JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bas i nije, pogledaj sa koliko godina je Nole osvojio Gs, a da nepominjan Rafu...
добар сајт

добар сајт
набројао сам скоро све из првих, а скоро никог из других 25![]()

Nole jeste KRALJ i svaka mu čast, ali o njegovom ćaletu i stricu samo se najgore može reći. Ma vidi im se po facama kakvi su.![]()
Dje si Deki!
.Nole jeste KRALJ i svaka mu čast, ali o njegovom ćaletu i stricu samo se najgore može reći. Ma vidi im se po facama kakvi su.![]()
koliko ja znam- besplatno je.Da li neko zna dal je gledanje preko ovog sajta besplatno??? http://www.channelsurfing.net/ ...Pokusavam da idem na taj sajt ali nece....![]()
koliko ja znam- besplatno je.
Jel Djokovic sad cetvrti![]()
Jel Djokovic sad cetvrti![]()
...

.Pa takvi su ti roditelji 90% tih tenisera i teniserki. Da nisu takvi ni deca im nikada ne bi uspela u tome.

.Mr.Freak...nazalost jeste...
Na....ce se on njima na prvom sledecem turniru.
Ako Marej ne osvoji Madrid, on ce izgubiti poene tek u Oktobru.
Zasto???
Ljudi remenom postanu PREPOTENTNI...sto nas narod kaze UDARI IM NOVAC U GLAVU.
Izuzetci ostanu da hodaju po zemlji.
Premda ne zna se koji su to razlozi uzrokovali takvoj REAKCIJI.
Ne znam da li je to prepotentnost ili gard prema ljudima koje ne poznaješ, ili sa kojima nisi bio baš blizak,iako si imao prilike da se družiš, ali su te tada ti prijatelji tad izbegavali. Sada kada si uspeo, svi bi da te svojataju, i ako ih gledaš sa visine gledaš sa razlogom ne zbog uspeha.. Fore "Gde si prijatelju" sad ne važe, gde si bio tad?
.što se čudiš...u nekoliko poslednjih turnira nije ništa uradio.Gulbis ispao![]()