ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva bre crna penzija.. covek je suvise blizu Samprasa da bi i razmisljao o tome

Medjutim,siguran sam da partija iz Majamija ne ide uz njegovo ime i da ce uciniti sve da to ispravi. Ako ni tad ne bude rezultata verovatno ga necemo gledati jos dugo,on ovakve blamaze ne bi sebi previse dopustao

O gubitku za ATP ne bih ni pricao posto je covek jedan od najvecih tenisera svih vremena,sta god ovde o njemu pisali

posle poraza u Majamio ...konferencija za stampu

Evo Torente,za pola sata cu zavrsiti skidanje jedne F1 trke pa da vidimo sta je gospodin Fed rekao... mada ja tenisere volim da ''slusam'' na terenu,sa reketom u ruci

A evo i mene posle 4-5 dana..bas ste se potrudili,pisali ste 7 strana pre nego sto sam ja dosao,auuuuuuuu....

Nord,video sam post kojim me prozivas,aaaaaaaaaaa ;) A bilo je karadjordjeve,nemoj reci da nije :D

No,za ostale....Koji ovde vise vole Federera kad vide porazenog nego sto vole da vide onoga ko ga je pobedio....Jer im izgleda to nije bitno-vazno da je Fed izgubio,a od koga-manje je bitno.Jos ako je to bio Nole...Gde ces vece srece.

Nole je poslednja tri meca na turniru odigrao slabo,ali je dobijao samo i iskljucivo greskama protivnika.OK,to je odlika velikih igraca,da dobijaju i kad igraju slabo,slazem se.Steta sto nece uvek biti tako.Dalje,Federer jos uvek prilicno bezi i Noletu i Mareju.Daleko od toga da ga oni mozda i nece prestici,ali ne jos...Nikako. Rafa igra kako igra,i tu nema sta,mada...Secate se kako je poceo Federerov pad?Ko kaze da takav pad nece zadesiti i ostale iz "velike cetvorke"?Tako da...

Onda,Noletov umor.Da,znam da ce te reci,evo ga opet Srle hejtuje Noleta...Istina je da ja uvek navijam za njega-sem kad igra sa Federerom! I tu je kraj price.Ali sta se primecuje? Opet mu smeta Sunce,opet mu smeta ovo ili ono,opet disanje....Dokle? I onda,citam u novinama,umor,ne mogu da disem,jedva stojim na nogama,sledece godine idem u Saharu na pripreme...

Nepuna 24 sata kasnije,evo ga Nole u Delta Cityju,kugla do 1 nocu,baca kuglu jace nego sto lopticu udara po terenu.Nemam ama bas nista protiv njega,ali ako si toliko mrtav umoran...Doooobroooo,evo vam novih osnova da me napadnete :p :p :p

Federer svakako ne igra na nivou koji ga krasi,ali i dalje igra-kada igra,najlepsi tenis,sa najvecim dijapazonom udaraca,sto znaci da on MOZE!!! Ja se iskreno nadam da mu samopouzdanje nije toliko puklo da moze da uradi jos samo malo...Svi znate o cemu pricam.

I jos malo....Nole,Rafa i Marej se ne mogu staviti u isti kos-Nole i Marej nemaju zajedno pa puta 2 titula kao Rafa.Rafa je ipak kategorija za sebe,ili recimo kategorija sa Federerom. Ostali jos moraju da rade,mada opet,nije to toliko strasno.Mi verovatno pricamo o dva najbolja tenisera svih vremena....Ili ce se tako o njima pricati za nekoliko godina ;)

A evo i mene posle 4-5 dana..bas ste se potrudili,pisali ste 7 strana pre nego sto sam ja dosao,auuuuuuuu....

Nord,video sam post kojim me prozivas,aaaaaaaaaaa ;) A bilo je karadjordjeve,nemoj reci da nije :D

No,za ostale....Koji ovde vise vole Federera kad vide porazenog nego sto vole da vide onoga ko ga je pobedio....Jer im izgleda to nije bitno-vazno da je Fed izgubio,a od koga-manje je bitno.Jos ako je to bio Nole...Gde ces vece srece.

Nole je poslednja tri meca na turniru odigrao slabo,ali je dobijao samo i iskljucivo greskama protivnika.OK,to je odlika velikih igraca,da dobijaju i kad igraju slabo,slazem se.Steta sto nece uvek biti tako.Dalje,Federer jos uvek prilicno bezi i Noletu i Mareju.Daleko od toga da ga oni mozda i nece prestici,ali ne jos...Nikako. Rafa igra kako igra,i tu nema sta,mada...Secate se kako je poceo Federerov pad?Ko kaze da takav pad nece zadesiti i ostale iz "velike cetvorke"?Tako da...

Onda,Noletov umor.Da,znam da ce te reci,evo ga opet Srle hejtuje Noleta...Istina je da ja uvek navijam za njega-sem kad igra sa Federerom! I tu je kraj price.Ali sta se primecuje? Opet mu smeta Sunce,opet mu smeta ovo ili ono,opet disanje....Dokle? I onda,citam u novinama,umor,ne mogu da disem,jedva stojim na nogama,sledece godine idem u Saharu na pripreme...

Nepuna 24 sata kasnije,evo ga Nole u Delta Cityju,kugla do 1 nocu,baca kuglu jace nego sto lopticu udara po terenu.Nemam ama bas nista protiv njega,ali ako si toliko mrtav umoran...Doooobroooo,evo vam novih osnova da me napadnete :p :p :p

Federer svakako ne igra na nivou koji ga krasi,ali i dalje igra-kada igra,najlepsi tenis,sa najvecim dijapazonom udaraca,sto znaci da on MOZE!!! Ja se iskreno nadam da mu samopouzdanje nije toliko puklo da moze da uradi jos samo malo...Svi znate o cemu pricam.

I jos malo....Nole,Rafa i Marej se ne mogu staviti u isti kos-Nole i Marej nemaju zajedno pa puta 2 titula kao Rafa.Rafa je ipak kategorija za sebe,ili recimo kategorija sa Federerom. Ostali jos moraju da rade,mada opet,nije to toliko strasno.Mi verovatno pricamo o dva najbolja tenisera svih vremena....Ili ce se tako o njima pricati za nekoliko godina ;)

Srle pogledaj gore Fedov interviju, i on se zali na vetar i sunce, a onda ser.. Noletu kako se on zali....:dash:

Srle pogledaj gore Fedov interviju, i on se zali na vetar i sunce, a onda ser.. Noletu kako se on zali....:dash:

Ma video sam,to stvarno nervira...Doduse,Noel je to radio jako dugo pa nam je nekako blzii srcu za takve stvari ;)

To mu dodje kao cuvena izjava Dejana Savicevica posle poraza od Iraca..."..Ne bih da se zalim,ali lopta je bila ka' od kartona...." i izjave tog tipa :(

Rafa i Federer su bolji od ostalih i ostali bi trebalo da se max trude da im karijere lice njihovim. ne treba ti ni Sampras ni Agasi,evo ti ih idoli,igraj protiv njih :)

Da se ne lazemo,da samom Noletu ponudis da do kraja karijere uzme 6 GS-ova i 13 Mastersa mislim da bi oberucke prihvatio! I ne samo on,i Marej i 99% igraca koji su ikad uzeli reket u ruke...Tako da...Molim vas...Rafa & Rodzer....Jedna prazna galaksija...Nole i Marej...Pa svi ostali :)

:worth::worth::worth:

Vala bice tu jos karadjordjevih,hvala Bogu,lepo vreme,meni godisnji sve blize,dakle... :super: :super: :super:

Ma cekam da vidim sta ce ostali da kazu...I ko ce prvi da me oplevi...Mozda Meda ;)

Zasto da te oplevi?

Sto se tice prethodnih meceva. Conga je igrao katastrofalno, ali Federera je dobio normalno. Tu nije bio klasicni Nole. Malo je bio psiho u prvom setu, a posle se smirio i igrao najbolje sto je mogao - u tom momentu i u tim uslovima. Dok je Federer poceo da ludi, ali to je njegov problem.

Sto se tice Noletovih problema. Njemu nije nista fizicki. Jasno je da ne postoji covek od 20 godina koji ne moze da bude sat vremena na suncu. I jos svakih 5 minuta pauza, led, voda, suncobran, kapa, peskir...

Nego je Nole psiho. On je to uvrteo sebi u glavu da ne moze da igra, da nece moci da izdrzi i slicno tome. Zato je i poceo mec mlitavo (stedeo je snagu), onda kad je video da moze onda je poceo da igra, ali tu je vec bio set u minusu i opet je umislio da je to mnogo tesko i da nece moci i zato se predao.

Da mi JJ nije unistila sve zivce, sad bih se ozbiljno nervirao zbog Noleta. Ovako sam opusten...

To mi lici na ono kad je Kosta Perovic onomad rekao da ne moze da igra za reprezantaciju, jer je umoran...
Sale Djordjevic rece: "Kako covek od 20 godina moze da bude umoran? Ja tada nisam ni spavao!"...
Nole, pozdravila te ziva legenda koja zna kako se dolazi do tog zvanja... Uci, fala Bogu pa imas vremena...

Evo Srle, ja ću da ti kažem koju reč :lol:

Jes' vala volim da vidim Federera poraženog više nego da jedem čokoladu. Zašto? Zato što me užasno nervira njegova sujeta koja je direktan krivac što nisam njegov fan, jer me svaki put omela u uživanju dok gledam njegov prelep tenis. Bez obzira na činjenicu da od sportiste koji nema sujetu, nema leba, kod njega je sve to odavno postalo preterano.

I jos malo....Nole,Rafa i Marej se ne mogu staviti u isti kos-Nole i Marej nemaju zajedno pa puta 2 titula kao Rafa.Rafa je ipak kategorija za sebe,ili recimo kategorija sa Federerom. Ostali jos moraju da rade,mada opet,nije to toliko strasno.Mi verovatno pricamo o dva najbolja tenisera svih vremena....Ili ce se tako o njima pricati za nekoliko godina

Nikako se svi ne mogu staviti u isti koš, prosto iz razloga što i Marej i Nole, o Rafi i da ne govorim imaju u svojim godinama malo više titula nego ih je imao Federer u njihovim (mislim da su njegovi uspesi krenuli sa 22 ili 23, ali ispravi me ako grešim).
Gde će oni biti u njegovim godinama... za Noleta i Mareja zaista ne znam, a kad pomislim na Rafu, mislim da istorija tenisa verovatno još nije zabeležila uspehe koje će ovaj momak tek imati.

Srle to što si video Novaka da baca šta baca i da se žali na umor,može da kaže i neki Švajcarac za Federera kad ga sretne u Baselu kako recimo igra košarku dan posle izgubljenog meča....Ako razumeš šta hoću da ti kažem..

Sale Djordjevic rece: "Kako covek od 20 godina moze da bude umoran? Ja tada nisam ni spavao!"...

Sale je kralj,car,prvak u skoku u dalj :) :) :) Naj,naj igrac,eh da,bio mi je idol svojevremeno..RESPECT za Saleta uvek i svuda :) I u pravu je bio 100%.

Evo Srle, ja ću da ti kažem koju reč :lol:

Jes' vala volim da vidim Federera poraženog više nego da jedem čokoladu. Zašto? Zato što me užasno nervira njegova sujeta koja je direktan krivac što nisam njegov fan, jer me svaki put omela u uživanju dok gledam njegov prelep tenis. Bez obzira na činjenicu da od sportiste koji nema sujetu, nema leba, kod njega je sve to odavno postalo preterano.

E pa sad,to za cokoladu... ;) Inace,kapiram ja da ljude nervira taj stav..I da je onda jos sladje kad izgubi i pocne da s enervira...Razumem ja to :)

Nikako se svi ne mogu staviti u isti koš, prosto iz razloga što i Marej i Nole, o Rafi i da ne govorim imaju u svojim godinama malo više titula nego ih je imao Federer u njihovim (mislim da su njegovi uspesi krenuli sa 22 ili 23, ali ispravi me ako grešim).
Gde će oni biti u njegovim godinama... za Noleta i Mareja zaista ne znam, a kad pomislim na Rafu, mislim da istorija tenisa verovatno još nije zabeležila uspehe koje će ovaj momak tek imati.

Istorija tenisa pamti samo jednog igraca koji mu je bio slican- Bjern Borg! I niko vise...A stos e toga tice ko,kad i koliko ce titula uzeti..Ma svi znamo da tu ima milion stvari koje treba da se poklope ili ne poklope.Samo zelim reci da sve ove titule koje je recimo Rafa uzeo,i Nole i Marej da uzmu do kraja svojih karijera i to bi bilo to,smatrali bi se velikim igracima u istoriji tenisa.Inace,Federer je tako poceo,sa 22,23 da pici opasan tenis,u pravu si ;)

Srle to što si video Novaka da baca šta baca i da se žali na umor,može da kaže i neki Švajcarac za Federera kad ga sretne u Baselu kako recimo igra košarku dan posle izgubljenog meča....Ako razumeš šta hoću da ti kažem..

Baca kuglu na kegle ;) Ako Fed bude nekad igrao basket u kraju i ja naidjem,kuku njemu...Dobice batine sto me ovoliko nervira :D

:worth::worth::worth:

Vala bice tu jos karadjordjevih,hvala Bogu,lepo vreme,meni godisnji sve blize,dakle... :super: :super: :super:

Ma cekam da vidim sta ce ostali da kazu...I ko ce prvi da me oplevi...Mozda Meda ;)

Nece meda,ja cu ;).Na poslu sam.Cekaj samo da dodjem kuci.Ne diraj mi NOLETA...kako mozes da gotivis onog placljivka i ne covjeka koji baca onako flasicu vode dok sjedi na klupu vise od NOLETA?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back