Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Pa kako ce onda da odigra mnogo finala sa Nadalom???
Pa kad bolje razmislim mozda i nece....Ali za Nadala je sigurno da ce biti bar u nekom finalu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako ce onda da odigra mnogo finala sa Nadalom???
Pa kad bolje razmislim mozda i nece....Ali za Nadala je sigurno da ce biti bar u nekom finalu...
Ti jeste sigurno ..kao i to da Rodja nece biti ni u jednom

To niko nije osporavao. I nece biti bar u 1 finalu, nego ce biti u svakom, osim ako dodje meteor i padne mu na glavu![]()
Ноле је у 2. сету играо можда и најбоље ове сезоне,
онда се погубио скроз на крају,
5 гема за редоом , сет лопте, ма даааај
Мареј је био невероватан шта је све стигао, има кондицију ко 3 Ђоковића
аоли онда је пао у 2. сету а Ноле то није искористио
надам се да је јасно Нолету и његовом тиму да кондиција и физичка спрема данас доносе титуле
гледајте Надала и Мареја
вероватно ће изгубити 3. место током сезоне на шљаци али се надам да ће се вратити у топ форму а на овом турниру је показао да је на добром путу
у сваком случају све честитке за успехе у Мајамију

)
to sa mastersima je delovalo kao nezamislivo... ali o5, nezamislivo mi je i da ako nastavi da igra tenis jos nekoliko godina (za sta bi fizicki svakako mogao da bude spreman)- ne osvoji jos koju titulu..... uletece mu jb6 neki trenutak dobrih okolnosti i forme...
(dok cu ja i dalje navijati protiv njega, naravno...)
... naravno, sve ako ne bude mnogo ranijeg kacenja opreme o klin... za sta izgovor moze videti vec i u detetu....![]()

to sa mastersima je delovalo kao nezamislivo... ali o5, nezamislivo mi je i da ako nastavi da igra tenis jos nekoliko godina (za sta bi fizicki svakako mogao da bude spreman)- ne osvoji jos koju titulu..... uletece mu jb6 neki trenutak dobrih okolnosti i forme...
(dok cu ja i dalje navijati protiv njega, naravno...)
... naravno, sve ako ne bude mnogo ranijeg kacenja opreme o klin... za sta izgovor moze videti vec i u detetu....![]()
Pa brate nije ovo WTA... tesko da neka velika titula moze tek tako da uleti
Desava se. Jesi li gledao Rim prosle godine?
pa 9 mastersa i 4gs-a... to je 13 x npr. 4 godine... 52 turnira! ako bude nastavio da igra a ne desi se da uzme bar jedan... a na nekima verovatno nece biti i nekoga od opasnijih protivnika iz bilo kog razloga... ako ne uspe- onda stvarno... ko sto neko rece- i novaku lepo ulete rim.. davidenko je uspeo da zaigra na trenutak dobro i osvoji majami... pa i sam fedja je uzimao vimbldon zbog okolnosti iz kojih je rafa ulazio u finala... jesu sve to izuzetne okolnosti, ali i one se desavaju.Pa brate nije ovo WTA... tesko da neka velika titula moze tek tako da uleti
ali i pre toga, ipak je roger sa razlogom bio broj jedan... neshvatljivo bi mi bilo da igra jos a da ne uleti bas nista.ako nastavi ovim tempom, skoro da mi nece biti ni zanimljivo da ga neko za koga navijam opere...Roger nece se penzionisati na kraju godine, i sam je rekao da ce igrati do 30, a i preko!