A evo i mene posle 4-5 dana..bas ste se potrudili,pisali ste 7 strana pre nego sto sam ja dosao,auuuuuuuu....
Nord,video sam post kojim me prozivas,aaaaaaaaaaa

A bilo je karadjordjeve,nemoj reci da nije
No,za ostale....Koji ovde vise vole Federera kad vide porazenog nego sto vole da vide onoga ko ga je pobedio....Jer im izgleda to nije bitno-vazno da je Fed izgubio,a od koga-manje je bitno.Jos ako je to bio Nole...Gde ces vece srece.
Nole je poslednja tri meca na turniru odigrao slabo,ali je dobijao samo i iskljucivo greskama protivnika.OK,to je odlika velikih igraca,da dobijaju i kad igraju slabo,slazem se.Steta sto nece uvek biti tako.Dalje,Federer jos uvek prilicno bezi i Noletu i Mareju.Daleko od toga da ga oni mozda i nece prestici,ali ne jos...Nikako. Rafa igra kako igra,i tu nema sta,mada...Secate se kako je poceo Federerov pad?Ko kaze da takav pad nece zadesiti i ostale iz "velike cetvorke"?Tako da...
Onda,Noletov umor.Da,znam da ce te reci,evo ga opet Srle hejtuje Noleta...Istina je da ja uvek navijam za njega-sem kad igra sa Federerom! I tu je kraj price.Ali sta se primecuje? Opet mu smeta Sunce,opet mu smeta ovo ili ono,opet disanje....Dokle? I onda,citam u novinama,umor,ne mogu da disem,jedva stojim na nogama,sledece godine idem u Saharu na pripreme...
Nepuna 24 sata kasnije,evo ga Nole u Delta Cityju,kugla do 1 nocu,baca kuglu jace nego sto lopticu udara po terenu.Nemam ama bas nista protiv njega,ali ako si toliko mrtav umoran...Doooobroooo,evo vam novih osnova da me napadnete
Federer svakako ne igra na nivou koji ga krasi,ali i dalje igra-kada igra,najlepsi tenis,sa najvecim dijapazonom udaraca,sto znaci da on MOZE!!! Ja se iskreno nadam da mu samopouzdanje nije toliko puklo da moze da uradi jos samo malo...Svi znate o cemu pricam.
I jos malo....Nole,Rafa i Marej se ne mogu staviti u isti kos-Nole i Marej nemaju zajedno pa puta 2 titula kao Rafa.Rafa je ipak kategorija za sebe,ili recimo kategorija sa Federerom. Ostali jos moraju da rade,mada opet,nije to toliko strasno.Mi verovatno pricamo o dva najbolja tenisera svih vremena....Ili ce se tako o njima pricati za nekoliko godina