ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa momci svaka vam cast :worth:

Srle i ja trtljamo o ovom mecu od juce jer je jednostavno bilo nemoguce da ispadne los!
jos jednom... bravo za obojicu :klap:

Odlican mec,i bio je u najavi :D :D:D Steta sto nije isao i peti set,opet sam gledao deo meca na poslu,obojica su sjajni!Samo sto su ruzni..Ovaj Del potro kao neki Gremlin,i to onaj zli ;)

(pomenuh Federera ali ne vidim da mi Srle nesto skace za vrat)

Pa i zasto bih? Ja imam svoje misljenje za Federera,ovde ga svi znaju,e sad,to sto moj mladac ne igra kako treba..Sta da mu radim,mora da se resi Mirke ;) A ako osvoji nesto ozbiljno do kraja godine,i ja cu da se sirim kao paun ovde :D :D :D

Auh...Roze,Roze,prijatelju moj,zabrinuo si me..7:6,6:4 i 7:6 protiv kvalifikanta...Srecom,broje se samo pobede,a Roze je pobedio...Bez izgubljenog seta,ako je za utehu ;)

A sad,u iscekivanju Noleta!!!! Ako neko zna tacno,da li je u jedan ili u dva?

Bravo Nole :D:D:D :super::super::super:

Pojeo mi je sve zivce. Kad je dozvolio onaj drugi brejk Rodiku nacisto sam poludeo. Ali dobro idemo dalje... :ok::ok::ok:

Sad je JJ na redu da nas obraduje.;)

TOOOO BREEEEEE!! :D svaka cast Nole!

moglo je da bude bezbolnije, ali je moglo i da ne bude... :D i posle 2 maratonska meca, konacno kakav takav predah pred prvi od verovatne serije polufinala novog 2. i starog 3. igraca.... :)

a posebno mi je draga ova pobeda zbog svega sto je rodik izjavio. cak i da je mogao da zna da li novak folira- zaista nema potrebe da se time bavi; pogotovo ispred medija. bolje bi mu bilo da je u prva dva seta servirao kao u 3. i 4... :P

BRAVO NOVACE LEGENDO!!!rodik je mnogo lajao pre meca prozivao Novaka ali Novak je pametan momak i odgovorio mu je na terenu velicanstvenom pobedom!!!e moj rodik a sad adio a sad ADIO!!!

rodik i robredo sad mozete da lajete dzaba vam sve vi ste gubitnici a Djokovic je pobednik,uff kako mi je drago sto je pobedio ovog seronju americkog dobio je sta je zasluzio.

uff kakva polufinala nas ocekuju Djokovic-Federer i Nadal-Marej zaista ova 4 momka su apsolutno zasluzeno tu gde jesu i po meni sva cetvorica imaju sansu za titulu

da, znam... :D
vec rekoh pre pocetka us open-a da sam prilicno ubedjen da ce ga novak prestici do kraja godine... :) fedja do kraja ima da brani mnogo vise bodova, i ako novak bude imao samo solidnu zavrnicu- sta god fedja da uradi- zamenice pozicije. :D isto tako- rafa je maltene garantovano 1. na kraju sezone... cini mi se da on brani manje bodova i od noleta.....
ali sve to i nije toliko bitno za novaka... jeste korak ka vrhu, ali realno se ne menja mnogo toga... i dalje ce se u 1/2f sastajati 2. i 3. igrac sveta...

trebalo bi u subotu da igraju pa onda u nedelju finale,Novak igra bolje od Rozea trenutno ali to nista nemora da znaci,daj Boze da Nole pobedi ali realno bice mnogo tezak mec,Fedex ce traziti osvetu za onaj poraz u polufinalu AO

trebalo bi u subotu da igraju pa onda u nedelju finale,Novak igra bolje od Rozea trenutno ali to nista nemora da znaci,daj Boze da Nole pobedi ali realno bice mnogo tezak mec,Fedex ce traziti osvetu za onaj poraz u polufinalu AO

pa hoce sigurno,ali mislim da po igri trenutno novak igra stvarno dobro,mislim posle trilera sa cilicem i robredom,novak je pobedio lako da kazem u dosadasnjem takmicenju na us openu mozda najveceg protivnika......a sa druge srane federer je jedva pobedio 100 i nekog igraca sveta,mada narawno to nishta ne mora da znaci.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back