nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svima je jasno da danas nije pobedio bolji nego srecniji teniser. Noletu se ama bas nista ne moze zameriti osim pocetka.Novak je veći deo meča igrao bolje, počev od polovine prvog seta pa nadalje.Zelja za pobedom bila je prevelika, to dokazuju i ove suze na kraju.
Nole , ima nas puno koji te volimo!!!![]()

Dobar vic 

Izvini zvonchi, ali kad se slavi onda ne treba da si tuzna.
Opusti se!
Sta "sta se slavi?"
Pa RAFINA pobjeda zaboga!![]()
Bogami ja vidim da ima Srba koji slave!
Od danas mrzim Kineze! Stoko jedna žuta, u toku poena se ĆUTI!!!
Od danas mrzim Kineze! Stoko jedna žuta, u toku poena se ĆUTI!!!

Ja navijam za Rafu, ti navijaj za Novaka i nema problema.
I ti bogami slavis kad Novak pobjedi i niko ti nista ne kaze!
bas ce to njima neko da objasni.. ali,idi na politiku pa ces da vidis da je nasa prijateljska Kina postala svetska vele sila samo zbog one ceremonije otvaranja
a oni najobicnije komunjare,zatvorene i slepe
ovo mi je bas tesko palo. retko mi se desava da mislim da je u tenisu bolji izgubio... jos kada se doda da su OI svake 4 godine, i da se na kraju novak rasplakao od silne zelje a neuspeha... tesko ce moci da gleda na stvari pozitivno, da razmislja kako je sa cavicem onaj koji je najvise doneo ovoj zemlji na OI..... sigurno je sanjao kako sa podijuma slusa srpsku himnu...
a steta je i sto ce sa gubitkom finala izgubiti i dan odmora koji mu je TOLIKO potreban pred borbu za medalju...
a zbog kretena koji propada- srebro ce imati gonzales! isti koji je na kvarnjaka dobio blejka, praveci se lud u poenu koji je morao da izgubi... eh....
hvala ti nole za sve sto si pokazao! i svaka cast za igru! nadam se da ces ipak uzeti medalju, i da ce te na kraju i ovo uciniti jacim...

Zato je Ana najpametnija...Kad god se igra za Srbiju,ona "ima povredu"...Sto se vise trudis,manje te cene,i vise slave tvoj poraz...![]()
Igrati za Srbiju, ovakvu kakva je danas, je cist mazohizam . Ajde ova Jelena, ona je i po prirodi mazohista, ali ovaj Novak sad stvarno vise nema potrebe da dokazuje svoj patriotizam ( mislim ta rec odavno opusteno moze da se izbaci iz naseg recnika ). Dakle svi koji su tvrdili da Ana nije glupa - u pravu su . Gledaj svoja posla i mani se Srbije ..Bogami ja vidim da ima Srba koji slave!