ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svima je jasno da danas nije pobedio bolji nego srecniji teniser. Noletu se ama bas nista ne moze zameriti osim pocetka.Novak je veći deo meča igrao bolje, počev od polovine prvog seta pa nadalje.Zelja za pobedom bila je prevelika, to dokazuju i ove suze na kraju.
Nole , ima nas puno koji te volimo!!!:heart:

Svima je jasno da danas nije pobedio bolji nego srecniji teniser. Noletu se ama bas nista ne moze zameriti osim pocetka.Novak je veći deo meča igrao bolje, počev od polovine prvog seta pa nadalje.Zelja za pobedom bila je prevelika, to dokazuju i ove suze na kraju.
Nole , ima nas puno koji te volimo!!!:heart:

:lol::lol: Dobar vic :lol::lol:

daj jos jedan da se malo smijemo :mrgreen:

@djecak
Sve mi je jasno otkako sam videla tvoju lokaciju.Mozda i vi jednog dana budete imali ovakvog tenisera kao sto je nas Nole, pa necete morati da se radujete uspesima Nadala.
Odjavlujem se sa ovog topika, muka mi je od tebe i tebi slicnih.

ovo mi je bas tesko palo. retko mi se desava da mislim da je u tenisu bolji izgubio... jos kada se doda da su OI svake 4 godine, i da se na kraju novak rasplakao od silne zelje a neuspeha... tesko ce moci da gleda na stvari pozitivno, da razmislja kako je sa cavicem onaj koji je najvise doneo ovoj zemlji na OI..... sigurno je sanjao kako sa podijuma slusa srpsku himnu...
a steta je i sto ce sa gubitkom finala izgubiti i dan odmora koji mu je TOLIKO potreban pred borbu za medalju...
a zbog kretena koji propada- srebro ce imati gonzales! isti koji je na kvarnjaka dobio blejka, praveci se lud u poenu koji je morao da izgubi... eh....
hvala ti nole za sve sto si pokazao! i svaka cast za igru! nadam se da ces ipak uzeti medalju, i da ce te na kraju i ovo uciniti jacim...
naravno, svaka cast i nadalu na jos jednom optimalno iskoriscenim psiho-fizickim mogucnostima... nadam se da ce pobediti u finalu.

ovo mi je bas tesko palo. retko mi se desava da mislim da je u tenisu bolji izgubio... jos kada se doda da su OI svake 4 godine, i da se na kraju novak rasplakao od silne zelje a neuspeha... tesko ce moci da gleda na stvari pozitivno, da razmislja kako je sa cavicem onaj koji je najvise doneo ovoj zemlji na OI..... sigurno je sanjao kako sa podijuma slusa srpsku himnu...
a steta je i sto ce sa gubitkom finala izgubiti i dan odmora koji mu je TOLIKO potreban pred borbu za medalju...
a zbog kretena koji propada- srebro ce imati gonzales! isti koji je na kvarnjaka dobio blejka, praveci se lud u poenu koji je morao da izgubi... eh....
hvala ti nole za sve sto si pokazao! i svaka cast za igru! nadam se da ces ipak uzeti medalju, i da ce te na kraju i ovo uciniti jacim...

:klap::klap::klap:

Divno receno !

nisam mogao da verujem sta Gonzales jutros radi.. ali ybg,postade on opet heroj nacije i ako bude hteo ici u London opet ce biti barjaktar

ali presudice mu vec Rafa za to

a Blejka stvarno nece

Zato je Ana najpametnija...Kad god se igra za Srbiju,ona "ima povredu"...Sto se vise trudis,manje te cene,i vise slave tvoj poraz...:roll:

:worth: Igrati za Srbiju, ovakvu kakva je danas, je cist mazohizam . Ajde ova Jelena, ona je i po prirodi mazohista, ali ovaj Novak sad stvarno vise nema potrebe da dokazuje svoj patriotizam ( mislim ta rec odavno opusteno moze da se izbaci iz naseg recnika ). Dakle svi koji su tvrdili da Ana nije glupa - u pravu su . Gledaj svoja posla i mani se Srbije ..

Videli smo razliku izmedju ova 2 igracha na betonu danas.
Kada je Djokovic iscrpljen onda se guze u 3 seta i Nadal jedva dobije.
Kada je Nadal umoran kao u Sinsinatiju onda ga Novak pochisti u 2 seta.
Djokovic je posle onog jucherashnjeg mrcvarenja mislim ponajvishe iznenadio Nadala kvalitetom igre koji je pruzio.Ja sam ochekivao da ce odigrati mnogo mnogo slabije jer on jednostavno nema snagu da igra dan za danom posle onakvog mecha juche.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back