ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja da cestitam Rafi na pobedi! I neka i sutra odigra ovako i zlato je njegovo.
A sto se tice meca sa Novakom svim srcem sam navijala za Rafu i ne znam zasto to nekima smeta, kao Novak se bori za nas, za Srbiju, a niti cemo mi nesto dobiti, niti Srbija od njegove pobede. Svako se bori za sebe. U svakom slucaju zelim Novaku da osvoji bronzu, mozda je mogao i stepenik vise da nije naleteo na No.1 tenisera. VAMOS RAFA

ono sto je meni upalo u oko gledao sam i neke druge forume i neverovatno koliko crnogoraca mrzi Novaka i drago im je jer je izgubio,tako da nije ni cudo za ovog plavog decaka...sta ces oni u crnoj gori nemaju takve sampione tenisa kao sto je Djokovic pa im je krivo...ali ajde necu da ih vise ni komentarisem ne zasluzuju

jel neko zna kad Nole sutra igra sa Blejkom?

jelenice navijaj za koga oces,ali nije mi jasno nesto...kazes mi necemo nista dobiti od Novakove pobede,ali cekaj sta ti dobijas od Rafine pobede?i nije bas tako ovo nije obican turnir vec olimpijske igre gde Novak predstavlja Srbiju a Rafa Spaniju i obojica se bore za svoje zemlje...

ono sto je meni upalo u oko gledao sam i neke druge forume i neverovatno koliko crnogoraca mrzi Novaka i drago im je jer je izgubio,tako da nije ni cudo za ovog plavog decaka...sta ces oni u crnoj gori nemaju takve sampione tenisa kao sto je Djokovic pa im je krivo...ali ajde necu da ih vise ni komentarisem ne zasluzuju

jel neko zna kad Nole sutra igra sa Blejkom?

pa jel stvarno mislis da Laki bilo koga mrzi? :)

mec nece pre 10

"Playing in the Olympics, in what's supposed to be considered a gentleman's sport, that's a time to call it on yourself," Blake, who lost 4-6 7-5 11-9 after holding three match points, said.

"Fernando looked me square in the eye and didn't call it. If it had happened the other way, I never would have finished the match because my father would have pulled me off the court.

"We know when it touches us. And he knew that. So that's where it comes into calling it on yourself. Should I expect him to do that? Maybe not.

"It's a disappointing way to exit the tournament when you not only lose the match, but you lose a little faith in your fellow competitor."

velika steta za Blejka :confused:

gonzales :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Kao prvo,svaka čast Noletu za igru i požrtvovanje koje je pokazao protiv Nadala i uopšte na turniru...iako je izgubio pokazao je da može da parira u skoro svim elementima Nadalu i da su male nijanse odlučivale ko će u finale...nisam u potpunosti razočaran jer je izgubio od No.1 :klap:
Kao drugo,juče sam video da duh fer-pleja retko gde možemo danas videti na borilištima ali me je juče Gonzales baš iznervirao...posle tog poena sve je krenulo nizbrdo za Blejka,čoveka koji je apsolutno zaslužio da igra finale...zbog ovoga u vezi Blejka a i zbog činjenice da je Nadal ove godine stvarno apsolutno zaslužio da bude najbolji navijaću za njega u finalu...mrzim funjare i pokunjene s.ronje kao što je Gonzales,bez obzira na to što je u pitanju ulazak u finale. :thumbdown:

pa jel stvarno mislis da Laki bilo koga mrzi? :)

mec nece pre 10

To nije istina da ja mrzim Novaka, za Novaka navijam u svim mecevima osim kad igra Rafe.

Za Rafu navijam od kad znam za sebe, i navijacu dokle god bude igrao tenis.

Evo i ja da cestitam Rafi na pobedi! I neka i sutra odigra ovako i zlato je njegovo.
A sto se tice meca sa Novakom svim srcem sam navijala za Rafu i ne znam zasto to nekima smeta, kao Novak se bori za nas, za Srbiju, a niti cemo mi nesto dobiti, niti Srbija od njegove pobede. Svako se bori za sebe. U svakom slucaju zelim Novaku da osvoji bronzu, mozda je mogao i stepenik vise da nije naleteo na No.1 tenisera. VAMOS RAFA

Jos jedan dokaz da ima jos Srbina koji navijaju za Rafu!

Mada mi ga je bilo zao sto je onako plakao, ali eto.....:think:

Poslednja izmena od moderatora:

Pa cemu onda Olimpijada i takmicenje po zemljama ???
Devojcice nemas pojma sa zivotom i bolje ne izvaljuj gluposti ovakve.

Srle brate... kad sledeci put dodjes u srce Sumadije brat te vodi u kafanu da jedemo i pijemo ali ovog puta sigurno necemo izaci trezni :super:

Hhehhehhee,hvala Nord,naravno! A ja cu poksuati to da izvedem koliko do kraja avgusta,samo ovaj put da spavam negde tamo,jer ako sednem u kolaposle toga..Policicja ce biti bas vesela :D :D :D

@djecak
Sve mi je jasno otkako sam videla tvoju lokaciju.Mozda i vi jednog dana budete imali ovakvog tenisera kao sto je nas Nole, pa necete morati da se radujete uspesima Nadala.
Odjavlujem se sa ovog topika, muka mi je od tebe i tebi slicnih.

Fino,pojavio se jos neko ko ne razume sto ja navijam za Federera,neko drugi za Nadala..Super.Ko ne navija za Noleta u Srbiji,celava mu keva :D

Navijam i za Davidenka koga ne podnosim ako ce on da predstavlja moju Srbiju...Novaka ne gotivim,ali u ovakvim situacijama naravno da navijam za njega...
Ne dao Bog da navijam za Davidenka!Meni se cini da sam Rus da bih ga mrzeo...Joj koliko ja tog tenisera ne volim :hahaha:

...srebro ce imati gonzales! isti koji je na kvarnjaka dobio blejka, praveci se lud u poenu koji je morao da izgubi... eh....

Do sada mi je manej vise bio simpatican Gonzales,ali on je bilo toliko pokvareno da nemam reci...Nek odnese srebro ili ne daj Boze zlato u ponedeljak Pinoceu na grob da se pohvali...Sto mrzim takve sportiste...

hvala ti nole za sve sto si pokazao! i svaka cast za igru! nadam se da ces ipak uzeti medalju, i da ce te na kraju i ovo uciniti jacim...
naravno, svaka cast i nadalu na jos jednom optimalno iskoriscenim psiho-fizickim mogucnostima... nadam se da ce pobediti u finalu.

Ovaj Meda stvarno mnogo fin covek :D :D :D

Srle brate sto te nema.. hocu tebe da cujem

Ma evo i mene,nema me jedan dan a vi navalili sa 3 strane postova! Mislim,nije u redu :D

Rafa je pobedio,svaka mu cast,gledao sam oba polufinala i mogu reci da mi je stvarno zao Noleta...Ali sam je kriv na kraju krajeva! Mogao je da dobije,ali nije mu se jednostavno dalo.Ajmo Nole bar uzmi broznu,imas ti jos bar 2 Olimpijade da igras...Federer i posle tri nema medalju...

A Rafa ako izgubi finale stvarno treba da polomi reket o glavu :D :D :D Navijacu samo tako za njega u finalu,covek igra svoju defanzivu nevidjeno,koliko god ja ne volim takav nacin igre,kapa dole za (nadam se samo trenutno) najboljeg tenisera sveta :worth:

E al si se ti nalupetala to je nevidjeno.Ako nisi znala on igra (da pojasnim onima koji ne razumeju) za svoju drzavu na OI,a ne za sebe.Na kraju OI sumiraju se medalje po drzavama,koja je koliko dobila,a ne koji je sportista dobio.
Ja sam videla da je decko izgoreo na terenu,i koliko mu je znacilo da pobedi pokazale su suze na kraju.
Samo bih zelela da se on oporavi od ovog sto mu se desilo i dobije Blejka,jer je zasluzio medalju.
I na kraju Nadal nikad nece biti kao Federer,jer je ovaj za njega bio i ostace faca.Da nije bolestan ovaj ga nikad ne bi pobedio.I da je kojim slucajem Federer igrao protiv Djokovica,iako licno volim Federera,navijala bih za Djokovica-jer je to normalno.

Epa to stwarno ne razumem!!!Za koga ces da navijas nego za svoga,i on se bori za swe nas za Srbiju!!!Da nije tako ne bi ni ucestwowao!!!!Dobicemo na ponosu,i Srbija ce se hwaliti kakwog tenisera ima!!!NOLE KRALJ:-)!Glavu gore i swi zajedno do bronze!!!

Poslednja izmena:
kakve nebuloze

BRAVO NOVACE!!!svaka ti cast sto si imao snage posle onakvog polufinala da osvojis BRONZU za SRBIJU!!!jos jedna medalja za nasu zemlju,svaka cast majstore!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back