ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam valjda :D

Nego nisam pogledao pogledao predhodnu stranu, pa nisam znao kome se obracas, i onda sam pomutio.

Nego su me danas iznervirali ovi moji pa to ti je bruka

Dodje mi da placem od muke!

razbijao je on redom tri meseca a vec se mora razmisljati o 2009. jer je sve ono iziskivalo veliki napor

on sa ulaskom u 1/2 brani bodove i zaista mu nije vazno sta ce dalje biti jer je Fedja izgubio odmah

medjutim,treba do zadnjih 4 preci dosta dobrih igraca,Ferera pre svih

Uzas...ne mogu da vjerujem da je izgubio od Simona...nijesam cak ni gledao mec...toliko sam bio uvjeren u Rodzerovu pobjedu...

Ako Nadal odbrani svoje bodove sa ovog turnira Federer ce imati 445 bodova prednosti...

Pobjednik Sinsinatija dobija 500 bodova...Federer brani titulu a Rafa 5 bodova iz drugog kola...Znaci Federer moze ostati broj jedan samo ako bude osvojio ili ne ispane prije Rafe...

Bilo bi veoma dobro da Nadal ne uspije da odbrani bodove iz Toronta(tj.Montreala)...

Ako se ista dobro moze izvuci iz ovoga...to je da Federer nece imati sta da brani iduce godine u Montrealu...
A opet ovim ranim porazom primorao je Nadala(jer ce ovaj iz petnih zila pokusavati da vec sad otme mjesto broj jedan) da da sve od sebe na ova dva turnira do Olimpijade...tako da ce Olimpijada moci da se igra sa manje umora dok to sa Nadalom nece biti slucaj...

P.S. Jos jedna interesantna stvar koju sam primjetio...iduca ATP lista ce izaci tek poslije 19. avgusta...tako da se moze ocekivati da ce u nju uci i bodovi sa Olimpijade...a onda Federer ipak ima jos malo vece sanse da odbrani mjesto broj 1!

citiram choveka sa komentara na b92:

"Ja potpuno razumem Federera. Dosadio mu je ovaj ritam zivota. Niti moze vise da napredije, niti da pronalazi novu motivaciju u danima koji dolaze. Verovatno zeli i druge stvari u zivotu da proba. Vec je ziva legenda..."

lepo kazhe

ne znam Grizli kako si mogao biti ubedjen.. coveka je Nadal toliko uzdrmao da jedva stoji na nogama...

pre ovog turnira je bio pod pritiskom a sad je pod jos vecim.. Rafa i u Sinsinatiju moze da ladi m*da i opet da odlicno prodje

Federer ce tesko docekati 1. januar kao najbolji na svetu (nije najbolji vec mesecima ali bodvi su zaebana stvar)

posto se odmah kacim na Krstu,recite mi da li je Ej Rod opet uspeo da napravi budalu od sebe i nakon Vimbdona izgubi jos jedan mec koji ne sme da izgubi

a ti Rafa samo opusteno,Nord je uz tebe :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back